Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
no első benyomások

szebb lett mint a '13 sőt még így elsőre azt mondanám, hogy a fizika is javult, de messze nem tökéletes. az úton látszik a keréknyom, a gépek koszolódnak, száll a por, látszik ahogy jön ki a kipufogógáz (ez nagyon tetszik), magának a föld művelésének az animációja is szebb lett, a pótkocsi nem egyenletesen telik meg (ha a végébe engeded a terményt akkor a vége púposabb lesz), a kombájn szét tudja szórni a szalmát vagy bálázáshoz rendbe rakja...
az irányítás szerintem nem nagyon változott.szóval látszik, hogy sokat fejlődött a játék, lehetne még jobb, de én rosszabbra számítottam
(persze ez még csak az első pár perc alapján egy gyors vélemény, lehet hogy ez is tele lesz bug-okkal. különösen a bálapakolásra leszek kíváncsi).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Èrkezett Kingston NV3 1TB SSD! Vigyètek, vegyètek használjátok!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S 512GB! Számla + Garancia.
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest