- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
no első benyomások

szebb lett mint a '13 sőt még így elsőre azt mondanám, hogy a fizika is javult, de messze nem tökéletes. az úton látszik a keréknyom, a gépek koszolódnak, száll a por, látszik ahogy jön ki a kipufogógáz (ez nagyon tetszik), magának a föld művelésének az animációja is szebb lett, a pótkocsi nem egyenletesen telik meg (ha a végébe engeded a terményt akkor a vége púposabb lesz), a kombájn szét tudja szórni a szalmát vagy bálázáshoz rendbe rakja...
az irányítás szerintem nem nagyon változott.szóval látszik, hogy sokat fejlődött a játék, lehetne még jobb, de én rosszabbra számítottam
(persze ez még csak az első pár perc alapján egy gyors vélemény, lehet hogy ez is tele lesz bug-okkal. különösen a bálapakolásra leszek kíváncsi).
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós kamerák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen notebookot vegyek?
- Jövedelem
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - R5P 3500U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 14 Pro 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- S22 Ultra 512/12
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest