Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt...
tag
Gyááá, de rég jártam erre!
Elnéptelenedett hely - tiszta "Prijaty" -
istvanboys76
újonc
Sziasztok Farming sim-esek egy kis segítség kellene !!!
Hol lehet átírni ha át lehet és hogyan a traktorok lámpájának a fényerejét ???
A másik a Giants editorban amikor beteszek egy maps akkor nem jelennek meg se a főldek se az utak mi lehet a gond ???
Válaszokat előre is köszönöm

-
zetman05
csendes tag
Sziasztok!
Úgy nézem ez a csoport kihalt.
Ám megkérdezem hátha... Borowo 2.1 mappon nem lehet kivenni a gabonát a házi tárolóból. Akárhova állok póttal, semmi. Pedig logikus lenne, hogy a csiga alá és megy.
Szóval ha így kipakolni nem lehet játékon belül, akkor tudje e valaki, hogy magában a játékben hol lehetne kitörölni a tárolóból a terményt? Milyen fájlt keressek és mit kell rajta állítani? Köszönöm.
13-ast játszom, mivel a 15-ös nem tetszik, sőt a 17-es sem lesz nagy durranás, ahogy nézem. Talán ha átveszik a spintires féle sarat. Jó lenne ha iygekeznének, mert a konkurancia Farm Expert 2017 a sárral beelőzte őket.
-
Butyko
csendes tag
válasz
galoscs
üzenetére
A trágyázást az mutatja,hogy a szántóföld színe világosbarnáról sötétbarnára változik. Ha előtte már folyékony műtrágyát vagy szilárd trágyát vagy éppen híg(folyékony) trágyát szórtál ki,akkor már másodszor felesleges bármit is kiszórnod. Ugyanez a helyzet a permetezésnél is . Bár én már vitatkoztam másokkal,nem itt,hogy a kék tartályokban permetlé vagy folyékony műtrágya van e,a lényeg,hogy ezeket egy vetési időszakban csak egy alkalommal kell használni. Van olyan map,amit eleve sötétbarna szántófölddel kezdesz,aratás után itt is visszaváltozik világosbarnává.
-
Tomcsi780
csendes tag
Hali srácok érdeklődnék hogy a Hagenstedt mappon vagyis a Farming Simulator 2013 eredetin nem működik a FOREST MOD? ,Mert letöltöttem beraktam megis vannak az erdészetis cuccok csak éppen nem tudom hol lehet facsemetét venni az ültetéshez.

-
pisi.pasz
csendes tag
Sziasztok, lenne esetleg valaki aki már nem használja a játékot és esetleg megadná az eredeti kódját? itthoni boltokban már sehol sem találtam a 2013-at de szeretnék multizni egy haverral.
-
gogabi79
tag

-
gogabi79
tag
Sziasztok!Mi a helyzet?.Látom sokan játszotok a 2013 al!
-
törölt tag
Hali, léci valaki segitsen,hogyha pl. cseh, vagy angol fs 13 tit edition van,akkor azt hol tudom átállitani magyarra? vagy átirni,valahol,valamilyen fájlba? Kérlek segitsen valaki,aki tudja. előre is köszi.

-
törölt tag
Sziasztok, valaki vette már meg innen a F: SZ. Tit. Edition-t? Ha igen,akkor kifizetés után honnan tölthető? Mer azt irja,hogy only download. és a kiegészítőket is majd honnan tölthetem le,ha arról az oldalról megveszem? vagy mélbe küldik mindre a rendes letöltési linket,vagy,hogy? Léci valaki segitsen,hogy tudjam.
-
GICA666
tag
Sziasztok.Honnan lehet letölteni?
-
Juvezoli96
csendes tag
Sziasztok!
Az miért van, hogy 2.1 patch után ha elmentem a játékot, és kilépek, következő belépésnél már nincs 1 db felszerelésem, gépem, állatom, semmim sincs?
Előre is köszi a segítséget! -
SPeeDD
újonc
nah segitsetek már minek tünik el a case ih 9930 as kombájn ha mentek akr is a csépelője bentmarad csak akombányj tünik el
-
Avedis28
csendes tag
Sziasztok zudnátok nekem segíteni? feltelepítettem a Farming Szimulátor 2015-ös játékot olyan mapp kellene ahol az egész állat egyhelyen megtalálható Köszönöm előre is
(Y) -
SPeeDD
újonc
sziasztok
miért van az h eltünik a (chase ih 9930 v2.0) kombájnom amikor kilépek a játékból pedig mentettem !!!!!
ha valaki tudna segiteni azt megköszönémm
-
matyi012345
őstag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
De igen 15-be, elnéztem, bocsi.

Ki tudom választani az ekét BACK gombbal. Holnap megpróbálom, most már nem kapcsolom vissza a konzolt. Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Arra nincs ötletetek, hogy hogy tudnám egyszerre az első és a hátsó világítást is felkapcsolni? '15 topikba nem kaptam választ rá. Gondolom ez hasonlóan mehet mint a 13-ban.
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
matyi012345
üzenetére
Eke legyen felcsatlakoztatva, és ha van opció a csatlakoztatott eszközök között válts az ekére. Nem hinném, hogy annyiban különbözik a PC-s változattól. Off: nem az FS15 topicba akartad ezt írni?

-
xFreex
aktív tag
válasz
matyi012345
üzenetére
Bár konzolhoz nem értek, de a területhozzáadás opció csak akkor létezik, ha eke van a traktoron. Azzal próbáltad?
-
matyi012345
őstag
Sziasztok!
Bevetettem egy területet fűvel és nem találom azt az opciót, hogy "terület létrehozás engedélyezése", xbox360-on vagyok, nincs O gomb meg hasonlók. Hogy tudnám újravetni?
-
galoscs
újonc
Sziasztok!
Nem tudom trágyázni a földjeimet. Betöltöm a trágyázót, és miután végig megyek a föld fölött, nem mutatja, hogy trágyáztam-e. Hogy van ez?
-
n0tr3adY81
aktív tag
Már írtam korábban.
A dobozos verzió aktiválás limites, míg a steames , 30.00 euro-s ár mögött komoly szolgáltatásokat és infrastruktúrát fizetsz meg, amiből a Valve lecsíp pár százalékot. Az, hogy ezt a Giants Software ráterheli a steames kiadásra... Hát istenem, mindent elmond az óriások műhelyéről
Persze a doboz a polcon vitathatatlan fícsőr

-
Kiss70
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Nem érti félre...
Több játékot is vásároltam már és a 99% tudtam aktiválni a steam en.
Csak a farming sorozatot nem. Minden része meg van pc-re egyiket sem sikerült aktiválnom.Amit sikerült gond nélkül aktiválni.: Wargame 1-2. Est2+Going eat+ Skandi eg.
Én se értem ezt a lépést...
Amúgy meg szeretem a fizikai kontaktust. Szeretem a kezembe fogni amit megvettem.
Új hozzászólás Aktív témák

- Ultra Gamer PC - AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5090 32GB/32GB DDR5/2TB NVMe/1000W
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- GAMER PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe/850W
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Elnéptelenedett hely - tiszta "Prijaty"
Ám megkérdezem hátha... Borowo 2.1 mappon nem lehet kivenni a gabonát a házi tárolóból. Akárhova állok póttal, semmi. Pedig logikus lenne, hogy a csiga alá és megy.