Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
Üdv nektek..
Most ismerkedem a játékkal, sosem játszottam egyik Fallout résszel sem.. Szóval..
Én már ott gondba vagyok, hogy egyáltalán, hogy kell felvenni a ruhát... Egy szál alsógatyában mászkálok...
Illetve amiket felveszek, hogy tudom használni? Az már megvan, hogy ilyen fiókokba meg szekrényekbe tudom kipakolni..
Nos tehát nagyon a nulláról indultam el a játékkal kapcsolatban és nagyon sok minden tök homály számomra.. Az még egy plusz, hogy angol és nem értem. Lesz még mit kérdezzek majd..
Illetve elég sok textúra hiba van benne.. Vagy csak az AMD kártyák vannak megtisztelve ezzel?Egyenlőre abba is hagytam a játékot idő hiányában, de mindenképp játszani szeretnék majd vele..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest