- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
ScouserHUN #799 üzenetére
Csak a látvány kedvéért próbáld ki.
Viszont elakadtam: az archívumból el kéne hozni a függ. nyil.-ot, a csaj mondja is, hogy meghackelte a computert, meg a jelszót, de a lifthez vezető ajtónál nincs computer, csak zárva van, és kulcs kell neki, egyébiránt már keresztül-kasul bejártam az egész épületet. Elárulja valaki a megoldást?
-
katt777
félisten
válasz
ScouserHUN #797 üzenetére
Írd már át az uGrids-et 9-re...
HDR, élelmosás 8X és AF 16X megvan? Mert én azt vettem észre, hogy ha nem a launcherből indítottam a játékot, akkor nem volt meg. -
katt777
félisten
válasz
ScouserHUN #795 üzenetére
Én ki szoktam hagyni a manualt, hogy erőt próbálóbb legyen a gama, no meg a haverom csak a lemezt hozta el, az fért a zsebébe a mocin.
Ha max grafikán tolod, nincs 40-60FPS-ed (legalábbis kint), főleg nem egy kihajtatlan 4850-nel. Persze én nem csak a grafikát toltam maxra, hanem a megjelenítési távolságot is 9-re tettem .ini fájlból, mert azért a látványért megéri, ahogy végiglátsz a világon a távoli ködig.
A képfrissítés gyorsulása mindig a grafika rovására megy.
Most akkor Szombathely vagy Szombathelx?|UPP|Noc: No, akkor azt figyelmetlenül olvastam el, mert asztem, hogy menni fog az még, ahogy Oblivionban is ment.
-
ScouserHUN
tag
A Manualban le van írva. Egyébként ma vettem meg a szombathelyi MM-ban, és azt mondták, hogy ott kicserélik majd magyarra a lemezt ha kijön. Szvsz érdemes volt megvenni. Nagyon bele tudom élni magam.
Ja és egy kis segítség mindenkinek. Szóval feltettem a játékot, és max grafikán 40 és 60 fps között ingadozik a képsebesség, ami miatt apróbb akadozás figyelhető meg, legalábbis szerintem. Ezt már az Oblivionnál is tapasztaltam, de végre rájöttem a probléma nyitjára, ráadásul ez más játékoknál is segíthet. Szóval van egy program, amivel maximalizálhatod az FPS-edet, magyarán ha berakom max 40-re akkor az ott is marad és nem mozog az fps 60-40 között. Ezáltal a CPU-GPU párosnak is kevesebb dolga lesz, mert nem akarnak mindíg a maximális képfrissítési sebességhez közelíteni. Íme a link:
ahol le van írva, hogyan kell beüzemelni. Enjoy
-
katt777
félisten
válasz
attyspocak #792 üzenetére
Hát én egyikkel sem találkoztam.
Tényleg, a fő képességeket hogyan lehet upgrade-elni? Mert nekem az első 2 szint óta csak a tapasztalatokat meg a képzettségeket hagyja módosítani. Viszont pontos célzást segítő upgrade nagyon bejön vatts-ban!
Most hangyafészket keresek. Elméletileg a metróban kell lennie, noha az zárva van, de a hangyák föld alatt laknak. Majd meglátom.
Viszont időről időre gondol egyet, és kidob a játék. -
katt777
félisten
Hú, de dögunalom lett ez a játék. Megyek a rádió után, és csak orkok meg zombik mindenütt, ráadásul semmi kereskedési lehetőség, így mivel nem akarok napokat elcseszni a térképen ugrálással, god módban cipelek vagy 7 mázsányi cuccot.
Ráadásul a power armor darabjait olyan szar állapotban találni, hogy amiket összeszedtem, még javítással is alig tartanak egyáltalán össze. -
Zomb€€
őstag
válasz
attyspocak #785 üzenetére
Nem lehet hogy vmilyen függőséged van vagy sugárzást kaptál? Akkor szoktak képességek csökkenni.
-
Szirti
tag
válasz
A lockpick szerintem aglity alapú, és ha csökkent az aglityd mondjuk power armor viselése miatt, akkor levonja.
-
mcmike
őstag
válasz
Ez ember öreg korára egyre több mindent elfelejt, és már a keze is jobban remeg mint fiatalon...
-
attyspocak
aktív tag
Nos visszatöltöttem egy korábbi állást és meglestem, hogy milyen a szintlépéskor amikor 18-19 közt váltok. Már korábban feltoltam 100-ra a lockpick-et, erre a szintlépés után megint 97 lett, annak ellenére, hogy nem viseltem a 100-nál olyan rucit, ami feltolta volna.
-
Gregorius
őstag
válasz
attyspocak #782 üzenetére
Szerintem ezt csak a Vault 101-ben lehetett beszerezni. Én legalábbis még nem akadtam össze vele máshol.
-
Multiplayer van benne? Ha igen, milyen? Próbálta valaki?
-
katt777
félisten
válasz
Gregorius #776 üzenetére
Hát engem annyira sem érintett meg az előző 2 rész, hogy nekiálljak játszani velük, én realtime szeretem csinálni a dolgokat (ahogy az életben). És saját szemszögből (ahogy az életben). Számomra minden más kilúgozott (stratégiát - mármint ami tényleg az - /sze leszámítva, de abból meg 1 kézen össze tudom számolni az elmúlt 15 év jó termését). Nem szeretem a szerepjátékokat, csak egy KotOR (amelynek a több szereplő és a hangulat miatt még el tudtam viselni az irányítását) v. Oblivion tudott megfogni.
-
trassher
addikt
válasz
Gregorius #776 üzenetére
Mióta magas a repair skillem azóta sose járok boltba, nem veszek semmit. Ha 2 1forma fegyó van nálam akkor javítok és kész. Stimpak-et veszek nagynéha de általában azt is találok eleget. A rock-it-luncherhez veló papír megéri az árát? Ütös fegyót lehet csinálni belőle vagy csak maci meg kólásüveg lövöldözésre jó?
-
fiATHaLON
őstag
Van már hír a mod tools-ról, hogy mikor jön ki?
-
Gregorius
őstag
Valahogy ríltájmban nem az igazi. Nekem hozzátartozik a Fallout érzéshez, hogy csak azt mondom meg, hogy mire lőjön, a többit meg ő elintézi. Commando perk után pedig már egész kellemes arányban jönnek be a sneak critical head shotjaim. Jah, lehet, hogy a shotgun lassan tölt újra, de VATS-ban a reload ingyen van
Az viszont mondjuk durva, hogy a nyamvadék egy tenyérnyi .44 scoped magnummal nagyjából ugyanolyan sebzést tudok összehozni (a találati pontosságtól eltekintve), mint a full extrás sniper rifle-vel.Amúgy ha nyomod a repair skill-t és pl 2 fegyód van ami egyforma akkor tudsz javítani és akkor nem megy e la pénz.
Ezzel vigyázni kell, mert adott esetben a két eszköz külön eladva többet ér, mint az egy jobb állapotú. Szóval eladásra szánt cuccot csak akkor kell repair-rel összedolgozni, ha szűkössé vált a hely a hátizsákban.Elértem a 20-as szintet és csak most vettem észre, hogy a korábbn már 100-ra feltolt lockpick tudásom most megint 97. Motől lehet?
Vault 101 Utility Jumpsuit például? Még a legelején hozzá lehet jutni. Repair+5, Lockpick+5. -
katt777
félisten
válasz
attyspocak #773 üzenetére
Én tűzgombbal jelölöm ki (bal egér), és E-re indul (az az elfogadás, nem a kijelölés).
-
maskimx
senior tag
válasz
attyspocak #773 üzenetére
-
attyspocak
aktív tag
A VATS működik. Odáig, hogy muztatja a lényeket, ha nyomom a V-t. Aztán E-vel ki tudom választani a lövési célpontot és amikor elfogadom nem csiál semmit. Már kicsit sokszor leírtam ezt itt.
Amire felértem a tetőre egy élt csak és az is rámlőtt. Ezért kicsit elpáholtam, így nincs kivel dumcsizni. A lift panelja megcsiálva, de csak a középső emelet és a tető közt közlekedik.
Igen balkezes egér.
-
trassher
addikt
A videón jól láttam hogy a robbantásért 1000 cap is jár?
-
maskimx
senior tag
válasz
attyspocak #770 üzenetére
Abszolút nem működik a vats, a játék egyik alapeleme és nem is hiányzik
Ez azért durva, a legjobban kinéző killeket úgy csinálhatod.A szálloda tetején van egy ranger csapat, ha még élnek, tudsz velük beszélni, az egyik megjavítja a liftet ha viszel neki fission batteryt. Ha már nem élnek, akkor elvileg te is meg tudod csinálni, az egyik rangernél van hozzá cucc.
szerk: balkezes egér?
-
attyspocak
aktív tag
Bármilyen fegyó, bármilyen körülmény.
Nem is hiányzik.Elértem a 20-as szintet és csak most vettem észre, hogy a korábbn már 100-ra feltolt lockpick tudásom most megint 97. Motől lehet?
Ja és beragadtam egy szállodába, ahonnan nem találo a kiutat. Egy kórházból a ledölt darun át jutottam be, de ahol a külvilágba vezető ajtó van, oda nem tudok vissza feljutni. A tetőre is ki tudtam menni, de semmi több.
-
-
katt777
félisten
válasz
trassher #757 üzenetére
Hát nekem egyelőre a spontán fejlövés mindig betalál (még ha nem is pusztul meg az ellenség, pedig fröcsög ám az agya szerte-szét - de erről már írtam), a VATS meg soxor mellétrafál (viszont azt gyönyörűen lassítja, hogy nesze, hülye gamer, kapd be!), de lehet, hogy a lvl3 miatt van.
A soti rohadt lassan tölt újra, a raiderek felére lenyomták az életerőmet, mire újratöltött.Az aktivált védőrobot sem húzta sokáig, csak kaszabolta a nagy semmit a lézerével.
-
trassher
addikt
Én állandóan nyomom a VATS-ot és kevesebb lőszer fogy mintha sorozék simán. Hunting rifle.el nagyon jól lehet ölni a mutánsokat, raider-eket meg főleg. És az még benne a jó hogy szinte az összes mutánsnál van belevaló lőszer is. Ghoulokra meg a lefűrészelt csövű soti nagyon bejön. Mikor ugranának akkor V, 1 lövés fejre és 99%-ban meg is halt.
-
maskimx
senior tag
válasz
attyspocak #754 üzenetére
Dehogy, csak szokásom, hogy ha supportolni kell valamit, akkor az alapoknál kezdem
Meg nem láttam ilyen bugot a hivatalos fórumban sem, de majd utánanézek.
Ha neked is ezt csinálja, akkor azt mondd meg, hogy milyen körülmények között, milyen fegyverekkel történik ez? -
lordjancso
senior tag
Valaki tenne be egy screenshotot egy deathclaw-ról? Én még nem találkoztam velük és kíváncsi vagyok hogy néznek ki.
-
maskimx
senior tag
Ja, az elején a vault őrőket mindig szét gumibotozom
Ugyanaz mint fegyverrel, csak közel kell állni az ellenhez. Meg ha jól emlékszem nincsenek testrészek, csak egy % -ot mutat, a teljes testre.
Mondjuk amúgy elég szar a melee, amíg odafutsz egy mingunos mutánshoz, hogy orrbaverd, addig cafatokra szed háromszor. Deathclaw-al sem álltam még le bokszolni, de nem is nagyon vonz az ötlet -
v.tom
őstag
Egyébként próbálta valaki, hogy melee weapon-nel is lehet használni a V.A.T.S.-ot? Én egyszer próbáltam, amikor találtam egy ripper-t, és a nosztalgia kedvéért muszáj volt egy darabig vele aprítanom.
Ha jól emlékszem nekem csak akkor működött, amikor már a "final attack" volt, és meg is öltem vele az ellent.
-
maskimx
senior tag
válasz
pitgirl3000 #743 üzenetére
Lehet, hogy nincs a kezedben lőfegyver, vagy nincs hozzá elég lőszer, esetleg a fegyver állapota van nullán?
-
Gergello
addikt
válasz
pitgirl3000 #743 üzenetére
Az vmi bug lehet akkor. Az ok hogy külső nézetes film mert ilyennek kell lennie, de nálam eddig mindig lőtt. Még ha nem is találta el.
-
v.tom
őstag
válasz
pitgirl3000 #745 üzenetére
Igazad van, az uccsó hsz-t nem olvastam el. És nem ezért nem olvastam el, mert csaj vagy, hanem mert elkerülte a figyelmemet.
Eh, hagyjuk!
-
v.tom
őstag
válasz
pitgirl3000 #737 üzenetére
Képzéssel teszel szert képzettségre, a képesség pedig adott. Az én filozófiám szerint. De ezen nem veszek össze senkivel.
Jah, és üdv a Fallout 3 klubban.
A V.A.T.S. ot úgy tudod használni, hogy mikor látod az ellenfelet, nyomsz egy [V]-t, ot pedig látni fogod a találati esélyeid lebontva testrészekre százalékokkal. Egyszerűen kattints arra a testrészre, amire lőni akarsz, és az bekerül a listába bal oldalt. Minden lövés AP-ba kerül. Ha végeztél, nyomj egy [E]-t. De azt hiszem már meg is válaszolták a kérdést előttem. -
pitgirl3000
csendes tag
válasz
Gergello #740 üzenetére
Az akció pontot figyeltem, hogy elég-e. Betett egy lövést a listába, mert még csak arra van elég akcio pontom. Nyomtam egy E-t, erre ilyen külső nézetes lassított film szerüen mutat vagy 40 másodpercig hol engem, hol az ellent, de nem lőtt egyet sem, nem hogy azt az egyet.
-
keIdor
titán
válasz
pitgirl3000 #739 üzenetére
Nagyon helyes.
-
lordjancso
senior tag
válasz
alapbeállítások mellett a V-t kell nyomni a VATS rendszer aktíválásához.
jobban belegondolva még én sem láttam olyan lányt aki falloutozott volna
hajrá
-
Gergello
addikt
válasz
Meglátod az ellenfelet, akkor V. Utána egérrel kattintasz ha lőnél és E.
Ha nincs elég ap-d az akcióhoz akkor írja jobb oldalt, és nem teszi listába azt a cselekedet. -
keIdor
titán
válasz
Lányok ritkán játszanak ilyesmivel...azt mondják durva. Akiket én ismerek azok maximum Sims-eznek.
(de inkább nem is játszanak semmivel)
-
pitgirl3000
csendes tag
Hali srácok! Ezt csak pasik játszák?
Vagy csak nem vettem észre, hogy más csaj is lene itt?
No mindegy. Uj vagyok itt is és a játékban is, de az első két részt ismerem. Nekem tetszik a harmadik, és nem hiném, hogy a korábbi felülnézetes részekhez kéne hasonlítania mindenben. A topicot átnézve sok minden világos már, de nem tudom én sem haszálni ezt az automata célzási és tüzelési rendszert. Hiába nyomohatom az E gobot. Persze el leszek nélküle.OFF: v.tom nem lehet, hogy a képzettség által teszel szert képességekre?
-
attyspocak
aktív tag
A hajótól nem messze kiszabadítottam egy csajt négy szupermuti fogságából és pár nap múlva ott volt újra négy mutáns, bár új fogoly nem termett ott.
Néha a már átvizsgált bútorok ládák közt is érdemes újra kutatni. A lőszerek és egyebek is újra generálódnak. Biztos valami csavargó rejti el azokat.
-
attyspocak
aktív tag
Utolsó: A képzettség és a képesség szó közti különbségen lovagolni. No igen, „csak”. Szerezz ilyen egyszerű „csak”okat az életben és sikeres ember leszel. Persze nem írtad, hogy nem tudok elszakadni, "csak" utaltál rá, hogy ne keverjem össze a valóságot a digitális világgal. Ennyit arról, hogy ki hogy fogalmaz. Részemről a vita lezárva.
-
Alpi
tag
Ez a játék fantasztikusan jó! Már alig várom, hogy kijöjjön magyarul is!
-
katt777
félisten
Ehhez nincs még valami mod, hogy lehessen tovább is? Ill. annyit még nem játszottam, hogy tudjam, de itt is visszarakja a cuccokat (+ az ellenségeket) 3 nap múlva?
attyspocak: A market-ből kijövet folyton kilépegetett a játék
, erre feltettem azt az 1 órás fix-et, utána ugyanazt művelte
. Barangoltam még az áruházban pár kört, és asszem 5. próbálkozásra sikerült kijönnöm, és visszatérnem Megatonba.
-
RidDiCh
tag
nagyon nem fogott meg a gamma , mondjuk az 1-2-vel nem nyomtam , de ez 20 perc után uninst volt
-
EkSYS
senior tag
Sziasztok!
abban tudna esetleg vki segiteni hogy a jatek betoltes utan mikor mar adja jatekfeluletet nehany masodperc mulva kiugrik --> megfagy , bar a windows keret mutatja hogy a fallout3 fut, de hat onnan mar nem ter vissza a jatekba -->ez minek az oka? szamit az ha 1900x1200-ba probalkozom? peccs ezt megoldja?
koszi
b -
Gergello
addikt
A látótávolság nálatok is olyan, hogy megyek az utcán még ki sem rajzolta az ellenfelet, de már lőnek? Vagy csak nálam, mert lentebb van véve a graf?
Felraktam ezt a fixet, közben dobott pár hibát, hogy xy file mérete a konvertálás közben megváltozott, de ugyanúgy kifagy.
-
bozont
veterán
Annál a questnél, amikor Rivet City történelmét kell felkutatni át kéne mennem a hajó leszakadt végébe, de az ajtó kinyitásához kicsi a lockpick-em. Van valami másik út a bejutáshoz?
-
v.tom
őstag
válasz
attyspocak #723 üzenetére
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam. A való életben, ha rossz a szemed, és nem látsz el 200m-re, akkor nem fogsz ellátni 200m-re, és ezt nem lehet képzéssel növelni. Egy játékban lehet szerezni képességet és képzettséget, tök mindegy ebben az esetben miként hívjuk. De. Hiába nézegetek én hónapokon keresztül "messze". Nem fogok messzebb látni. Te azt írtad, hogy speciális képzés, és a vele megszerezhető speciális képesség. Lehet, hogy csak képzettségre gondoltál inkább nem? Lehet, hogy baromi jól tudod a sniper-ek és a kíváló íjászok titkát, de a fogalmazásban adódtak problémák, és én erre reagáltam. És ismét elmondom, hogy nem kötözködés céljából. Ráadásul egy szóval sem írtam, hogy nem tudsz elszakadni a virtuális világtól.
-
attyspocak
aktív tag
Hát barátom te vagy az, aki nem tudsz elszakadni a játéktól nem én! A játékban a spec képesség valóban ez, de képzeld, speciális képességekkel rendelkeznek a mesterlövészek. (meg majd mindenki, aki valamelyik szakmának mestere) Biza! Egy jó lövész képesek még arra is odafigyelni, hogy két lélegzetvétel között úgy süsse el a fegyverét, hogy még a szívdobbanása se zavarja. Képesek pillanatok alatt kiszámítani a spotter által adott adatokból (távolság a szélsebesség) a lövedék röppályáját.
Az angol hosszú íj segítségével a jól képzett íjász képes volt majd 200 méterre célzott lövést leadni! (Mai korban kipróbálták, és meg lehet csinálni! Kresztábla méretű célt eltalál ilyen távolságból) Te ellátsz kétszáz méterre? Ezek nem speciális képességek?
Ezek nem speciálisak? Tehát ha szerinted csak a perkek a speciálisak, akkor ki nem tud elszakadni a játék világától?
Vagy tudod mit, legyen különleges. Ez így jobb? -
v.tom
őstag
válasz
attyspocak #707 üzenetére
Nme hinném, hogy valaki a való életben speciális képességet tud "szerezni". Kicsit furcsa lenne, hogy valaki eljár mondjuk íjászkodni, és onnantól fogva messzebre lát, mint a többiek, mert szerzett egy speciális képességet. Azért ilyen szinten ne hasonlítsuk össze a valóságot a digitális világgal
Persze tudom, hogy te a játék védelmében mondtad, és értem is hogy mire gondolsz, de ez olyan furcsán hangzott.
-
maskimx
senior tag
válasz
attyspocak #720 üzenetére
Kérdezgesd a városokban lévő dokikat és tradereket a droidról, adnak majd mindenféle holotapet. Ha van már egy pár nálad, akkor pinkerton is köpni fog.
-
maskimx
senior tag
válasz
attyspocak #718 üzenetére
Csak szólok, hogy a következő quest a főküldetésben az utolsó!
Ha még barangolni akarsz meg mellék küldetéseket csinálni, akkor most tedd meg.
Mikor elmész a citadelbe, ott választhatsz, hogy mész a bos csajjal az utolsó questre, vagy kell még idő, ez a "point of no return".Ja, a főquest befejezése után nem lehet tovább játszani. Vége, credits, főmenü, ennyi
-
attyspocak
aktív tag
nem tudtam még teljesíteni, de megtaláltam a GECK-et, amit sikeresen el is vett tőlem az egyik brigád, akikre ezért szökés közben rárohasztottam a bázisukat. Ebben a végén az a mutáns segített, aki a GECK-et kihozta a sugárzó szobából.
Ez a két klán közötti harc felemészt.
-
maskimx
senior tag
A 10. es holotape tartalmazza a nyomot a továbbjutáshoz. Ha jól emlékszem nem volt nagyon eldugva. Valahol a rotunda-n belül, asszem ahogy felmész a lépcsőn, egyből a gép tetején.
Egyébként tovább lehet enélkül is menni, ha sokat kalandozol, előbb-utóbb megtalálod azt a helyet, amire a 10-es holotape is hivatkozik
Így gyakorlatilag lehetséges, hogy megatont, gnr-t, rivet city-t és a jefferson memorialt kihagyva továbbjussEz persze nem túl szórakoztató, de azt jól példázza, mennyire nagy a játékos szabadsága.
-
Rossi
addikt
Üdv!
Project Purity-nél vagyok, megvannak fater holokazettái 0-3, meg 7-9, de kéne a többi is, viszont nem találom őket sehol. Enélkül gondolom nem is lehet továbbmenni...
Tudtok segíteni?
Egyébként nagy Fallout fan vagyok, 2-t többször is végigtoltam annak idején, ez a játék is nagyon bejön.
-
Somydemy
senior tag
nemtudni, valami magyarositás nincs még hozzá???
-
katt777
félisten
válasz
Gregorius #704 üzenetére
Egyrészt te magad is idézted, hogy "védtelen célpont"-ot írtam, másrészt legalább 5x írtam, hogy a közvetlen közelről történő fejlövéssel van bajom, azt elég nehéz elvéteni.
attyspocak: Nincs teljesítve, vagy nem kaptad? Mert én jószerivel még körül sem néztem Megatonban, és már megkaptam. És fülre végül megtaláltam a 3. szivárgó csövet.
-
maskimx
senior tag
válasz
attyspocak #707 üzenetére
GEC
Az G.E.C.K., Garden of Eden Creation Kit. Citadelben keresd meg a Vault-Tec terminált és nézd meg a vaultok item listáját. -
attyspocak
aktív tag
válasz
Gregorius #704 üzenetére
Erre ne esküdj meg! Egy fejlövés normál esetben halált okoz, de ne 100% Van több ember, akik teli találatot éltek túl. Ráadásul taktikai okból csak speciális képzés és az általa megszerzett spec képesség, hozzá megfelelő fegyver együtt biztosít jó találati pontosságot. Fejlövést igen ritkán próbálak meg kivitelezni képzett katroák vagy egyéb fegyveres erők tagjai, mert igen nehéz dolog.
Más: Még a droidos küldi mindíg nincs meg.
Viszont Megatronban mindhárom csőtörést megtaláltam.
Azoban nem értem, hogy miért ellenségesek velem az Enclave katoái kint a külső területeke. A Citadellából elmentem a könyvtárba, hogy eladjam az összegyőlt Pre-war könyveket és amikor kijöttem érkezett egy heli, amivel jött pár katona és el kellett bújjak, mert ellenségesek voltak, bár nem rám vadásztak és veszítettek is a közeli háznál. Én fejeztem be helyettük.A citadellában hiába ülök le a konzolhoz, nem találom a G.EC. .... nem tudom milyen anyagot.
-
Gergello
addikt
GNR-es küldik után érdemes elnézni a fehér házhoz (most kell mennem rivet citybe)? Van ott egy pár ellenfél, nem feltétlen akarom pazarolni az erőforrásokat.
-
Gregorius
őstag
-
maskimx
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- Mozilla Thunderbird
- Gyúrósok ide!
- Assetto Corsa EVO
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ASUS Z97-AR - i5 4670 - 8GB DDR3 - 120GB SSD - 500GB HDD
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest