- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fiATHaLON
őstag
válasz
- = Zk = - #1597 üzenetére
Pontosabban: bemész a főbejáraton, le az úton, az első rámpán
jobbra, azon végig, és fent jobbkézre van a 'Craterside Supply'.
Ezt pont meg tudtam most nézni, aztán széjjelfagyott!!!
Ennyi elég mára...------ nukleáris jókedv
-
fiATHaLON
őstag
válasz
- = Zk = - #1597 üzenetére
Ne az Armor ajtó körül sündörögj
, hanem a Supply
feliratúnál a felső traktusban. (Moira a tulaj.) -
- = Zk = -
félisten
üdvözlés és köszöntés PH!-sok
hatalmas játék eme szent Fallout 3.....!Csak ismerkedem vele,sosem játszottam egyik részével sem...!dícsérni agyba-főbe nem akarom,megtették már elegen előttem sztem
ami miatt segítségért kiáltok: térkép...egyelőre megatonban nyomulok,de alig ismerem ki magam a bázisonvkinek vmi térképféléje vagy link ami ez ügyben használható?netán egy link,ami egy esetlen nullás Fallout-osnak segítség lenne?...
(konkrétan szeretnék töltényt venni,irja az egyik táblán hogy Armor,de az ÉRDEKES HÁZ ELRENDEZÉSBEN nem lelem a szóban forgó házikót)
Segítő szándékotokat köszönöm -
fiATHaLON
őstag
válasz
ScouserHUN #1595 üzenetére
Nekem codec se kell hozzá, és kettőt nem tudok lépni,
kipenderít az asztalra.
Kicsit összekaphatná magát ez a Bethesda.
A legjobb hangulatú játékokat hozzák ki,
de fagyogat teljesen indokolatlanul,
befejezni a játékosoknak kell, ők meg bólogatnak:
ugye de finom ez a moddingolható játékrendszer!
Inkább lenne kevésbé lego, de ne omlana nyakra-faszra.Alap-full grafikai beállításokkal meg inkább nem fogom nyomni, mert
az botrány, ahogy kinéz.
Na, mindegy csak a csalódottság beszél belőlem.
Bedobok egy Nuka-Colát, aztán holnap rájövök mitől fagy. -
-
fiATHaLON
őstag
Ezt az uGrids-et néztem, lehet küldeni bőven, csak páratlan számokkal.
Tehát a 18-as beírásomat vagy 17-nek, vagy 19-nek vette...
(Egyébiránt tudtad, hogy ha 9 fölé módosítod, akkor érdemes az
uNumDepthGrids=1-et 3-ra módosítani?
Hát azt tudod-e, hogy ez az uGrids magában foglalja az összes ilyen
fade dolgot (tree,actor,object, stb...), tehát elég csak ezt állítani, és mindent
látok távolabb, vagy azokat még külön kell buherálni?Nordic: Szerintem ne variálj vele.
Mindenféle mellékhatásai vannak, fagyások, értéktörlődések,
egyéb módosítgatások szükségesek, hogy a világ
rendesen reagáljon a nem hivatalos értékeidre,
ráadásnak ugye az így 100 fölé emelkedő skillpontok sem lesznek
kijelezve, fejben kell tartani, min mennyi van. Úgy meg elég bóvli.
Haladj lassabban (húzd fel hardra/very hardra - igencsak meglepődtem,
mikor egy kutyát 5x kellett fejbelőni, plusz végigkergetett a fél rónán...),
és várd meg az első kiegészítőt. 1-2 hét múlva jön, és emelik az elérhető
szinteket, és legalább hivatalos formában. -
Nordic
Közösségépítő
udv
azt szeretném kérdezni h a lvl 100as modot honnan lehet leszedni és h lehet felrakni????én leszedtem több helyről de egyiket se tudtam feltenni.
please help!!!!thx
-
Pitterix
őstag
válasz
BigBadPlaYeR #1586 üzenetére
Nincs mit, remélem azért volt benne érthető rész.....
-
Mr.Gettoman
tag
válasz
ScouserHUN #1584 üzenetére
ez olyan freddy-s lett egy pöppet..
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
BigBadPlaYeR #1581 üzenetére
Azt hiszem rájöttem a hackelés lényegére: Véletlenszerűen ráböksz egy szóra, akkor ugyan kiírja, hogy a válasz rossz, de jelzi, hogy hány karakter helyes! Pl. "4/6 correct" Vagyis ez a kód ugyan nem jó, de 4 karakter benne megegyezik a helyes kóddal. Innentől már csak csemegézni kell a szavak között.
-
Pitterix
őstag
válasz
Hm, kattogásra nem is figyeltem.Játszottam a vége felé a csattal, ha könnyen körbe fordult, vagy legalább is elkezdett fordulni, akkor már jó irányba haladtam.Mondjuk very hard zárnál, azért nehezebben ment.Easy-nél elég volt csak a csavarhúzót picit mozgatnom, ott általában előbb engedett....
Hackelésnél tényleg nem tudom mi van.Tényleg mindig "elolvastam" mindent.Volt egy szó, rákattintani, aztán gyorsan még 1et és már írta is ki a hülye kódokat, de minek.....
A RAD pontok nem jók!!!! Van RAD-X, azt kell bevenni, az ellenállást ad a RAD-avay( nem biztos, hogy jól írom) csökkenti a szennyeződést!
Kérdezz nyugodtan, aki tud úgyis segít!!
-
ScouserHUN
tag
Átöltöztettem a karakterem és most picit olyan..
Eltaláltátok... Freddy Kruger
LOL
-
-
válasz
Ezek elég jól le vannak írva a játék mellé csomagolt Túlélők Kézikönyvében. Zárnyitás egyébként itt is le van írva.
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
Pitterix #1577 üzenetére
1) Biztos van valami elve is, ami szerint tekergetni kell a csavarhúzót meg a hajcsatot... YouTube-on valami kattogásról magyarázott a csávó, csak éppen az aláfestő zenétől azt alig lehetett érteni amit mond...
2) Hackelésnél meg nem tudom, hogy mi alapján kell kiválasztani a szavakat. Ott se értettem, hogy most csak egy jó szó van, vagy több szóból kell összerakni a kódokat...
3) Az előző fallout részekkel nem játszottam: a RAD pontok mire valók? Jót vagy rosszat jelent egyáltalán? Eddig azt szűrtem le, hogy rosszat, mert lépten nyomon be lehet gyűjteni.
10% resistance azt jelenti, hogy az 1000-es skálán 100 pontig bírom károsodás nélkül? Valahogy lehet csökkenteni az értékeket?
Bocsánat, ha már 100-adjára ismételt kérdést teszek fel, kereső alapján nem találtam rá a válaszokra. A fallout3.hu -n nem találtam ilyen leírásokat, mint anno az Oblivionnál volt.
Köszönöm előre is!
-
válasz
fiATHaLON #1579 üzenetére
Erre kíváncsi leszek. Nincs gond az angolommal, de érdekel, hogy a sok szójátékot (pl. Moriarty-nál) hogy fordítják le.
Azt írták egy kis papíron a játék kis uzsonnás dobozában, hogy ha megjelent a magyar verzió, akkor bemasírozok az eredetivel, és cserélik. Erre is kíváncsi leszek.
-
fiATHaLON
őstag
Na, sikerült, beállítgattam az ini-t a tweakguides nyomán.
Messzire is látok, ki se fagy...Már csak pár +rad hiányzik a
sugárzó jókedvemhez!
Azért az már az Oblivionnál is fura volt, hogy nekem kell
babrálnom a konfigfájlokat, ha nem 512 ram, meg 1 magos cpu van
a gépben. Nem tudom, mivel lenne több munka +2 csúszka, ahol
ezeket állíthatom.suti_88 :
...aztán majd kiderül, sikerül-e. -
Pitterix
őstag
válasz
BigBadPlaYeR #1576 üzenetére
Lockpicknél jobbra, vagy balra kell forgatnod a csavhúzót.De lehet a csattal is játszani.De mindenképp ments előtte!!!!
Hacket meg nem csináltam, csak olvastam a számgépekben azt kész... -
BigBadPlaYeR
senior tag
Üdv!
Most kezdtem el játszani, de nem nagyon boldogulok a locpick és hacking minijátékokkal. Néztem, olvastam youtube-ot, wikipediat-t, meg különféle oldalakon, de sajnos ennyire jól nem beszélek angolul úgy tűnik. Nem tud valaki valami magyar leírást vagy pár sorban összegezné a lényegét ezeknek a minigame-eknek?
Előre is köszönöm!
-
volvoguy
addikt
üdv. mikorra várható, hogy a boltok polcaira kerül a magyar feliratos verzió?
-
válasz
fiATHaLON #1572 üzenetére
Ezért ne rakd újra, itt egy default.ini (javasolt a jövőben módosítás előtt másolatot készíteni róla
) Megnézheted a videót is, ON topic.
Amúgy ugrid tudtommal 11-ig van értelmezve, szal a 18 az 11 volt valszeg.
Fegyvert eltenni úgy lehet, hogy hosszan nyomod a Reload-nak beállított billentyűt (nálam az egyik oldalsó egérgomb, de ez mindegy.
)
-
fiATHaLON
őstag
Bevallom, én úgy elállítottam, hogy az egészet újrateszem most, mert
mindent felhúztam menüből maxra, majd az iniben minimum!!!! 4x-esére
raktam minden látványértéket, de volt, amit 10x-esre...
Ráadásnak ugye az általánosságban dupla-tripla akkora textúrák majd
mindenhol, szóval szerintem ez mindent megfogott volna.
(csak példának, az uGrids nálam 18-on volt...)
(Q6600@3.6 - 4GB - GTX280 egyébiránt...)
(Majd most kicsit visszaveszek a megalomániából...)Még egy apróság...
Hogy lehet eltenni a fegyvert teljesen fp-ben?
Tehát, hogy kéz se látszódjon?
Mert a képeiden látom, hogy így van. -
válasz
fiATHaLON #1567 üzenetére
Én csak az ugridstoload-ot tettem 9-re, és teljesen jól el vagyok ezzel a beállítással. Driverben mindent applic. control-ra tettem, launcherből meg megy a 8xAA, 15xAF, 1600*1280-on. Nem tudom, mien VGA-val nyomod, de nekem a 4870 húzva nagyjából elboldogul így, mellette a Yorkfield 3.6GHz-en ketyeg.
Egyébként egyre jobban tetszik a játék, bár megjegyzem az, hogy 2. szinten minigun-os Szuper Mutánsok rohannak le, egy kicsit durva.
-
fiATHaLON
őstag
Állítgatta a Fallout.ini-t valaki behatóbban?
Látótávolság, ilyesmik viszonylatában...
Nem tudom megtalálni a középutat ahhoz, hogy kellően
messze ellásson az ember full részletességgel, meg ne is
akassza meg 1920X1080-ban a gépet...
De most komolyan, ha valaki már kitapasztalta, akkor írjon,
legyen oly kedves... -
Pitterix
őstag
B.Ú.É.K.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
David89
tag
helló!
ezzel a hibaüzenettel dobál ki a játék többszörös próbálkozás után is. Kísérleteztem sok mindennel, letiltottam a swappot, cacheboostot felraktam, de semmi.
Ami még érdekesebb, h ezen hibák csak kültérben jelentkeznek, tehát a karakter generálás röccenés nélkül lement, de amint kiértem befagyott minden, de oly annyira, h még a graf drivert is kiütötte. Win ress után (sp 3 xp) betöltöm a kinti mentésemet, s jobb esetben 2 perc már kidobál a fenti hibaüzenettel.config: A8N-E\ 939 x2 2,2ghz\ 2*521 ram 400mhz\ ATI 1800 XL @600/600
-
ScouserHUN
tag
Az EA játékainak nagyrészén érződik, hogy a fordításra kis túlzással több időt fordítottak, mint magára a játékra. A Wicher-t a CD-Project Red fejlesztette, ebből adódóan nekik megvan a saját fordítócsapatuk stb...
Ami pedig a Fallout 3-at illeti, nyilvánvaló, hogy ha nem tudsz angolul, akkor mindenképpen érdemes visszacserélni az angol lemezt magyara, viszont én nem vagyok benne biztos, hogy a havonta megjelenő DLC-k ehhez kompatibilisek lennének... Úgyhogy én is vártam a magyart - bár felsőfok közelében vagyok angolból - denem biztos, hogy becserélem emiatt... Érdemes ezen elgondolkozni mielőtt cselekszel.
Ja és most először konkrét dátum van kiírva a CD Galaxisnál méghozzá január 22.
-
Z.m.Z
aktív tag
Köszönöm. Azért milyen fura,hogy az EA már megoldja,hogy egyidőben jelenjen meg az összes nyelven. Vagy ott a Witcher még szinkonizálva is volt. Na mindegy várok türelemmel.
-
Z.m.Z
aktív tag
Sziasztok
Biztos,hogy sokszor elhangzott már ez a kérdés,de hagy tegyem fel én is. Tudja valaki a magyar verzió megjelenési dátumát? Egy kicsit én is olyan vagyok mint egy amerikai,csak a saját nyelvemen vagyok hajlandó beszélni.
-
True
aktív tag
SPOILER!!!
Csak erős idegzeteknek!!!
A játék egyik legütősebb fegyverének lelőhelye: [link]
Ufo Gun 120 skulóval...
-
fiATHaLON
őstag
válasz
Pitterix #1549 üzenetére
Nem akaródzik letenni ezt a szerelést, pedig már van jobb.
De alighanem most kénytelen leszek, mert összetalálkoztam
az első komolyabb kültéri humanoid ellenbrigáddal (raiderek), akiket
azért nem tudok olyan lazán levegőbelendíteni egy jóféle állonméréssel,
mint a morzsikat, meg a majaméhecskéket....tekintve, hogy el se jutok hozzájuk, mert előtte halomralőnek.
Ráadásul betettem egy ellenfél 2x-es sebzést, most igazán finom a dolog! -
Biaggio
őstag
Most kezdtem el ezt a játékot, valami nagyon alap tippek / trükkök fejezetet hol találok? Tetszik a játék, de az első zombi szétlőtt
-
fiATHaLON
őstag
-
fiATHaLON
őstag
Egy kis apróság...
Indításnál a Data files-nál, ha rákattintok, mindig elölről kell kezdeni
a modbejelölgetést, ami elég pepecs, mert fent van vagy 30...
Ha nem nyomok rá, akkor megtartja a bejelölést?
(Sajnos nem tartok még ott, hogy egyértelműen kiderítsem játékon belül.)Mikorjönmárakutyamellém?????
-
Pitterix
őstag
Sajna nem ad! De nem is baj, mert 20. szint után már simán végig lehet tolni. Pont most végeztem vele!!!
Én is találtam ilyen hibákat:p megyek aztán földet látok a föld alatt, mintha alagút lenne, de csak egy kis szintkülönbség van....
Nekem tetszett a vége!
Elviekben lesz kieg.... -
priti
addikt
válasz
Pitterix #1536 üzenetére
20. szint után nem ad xp-t? baccus akkor már csak 4 szintem van úgy, hogy a map negyedét se jártam be rendesen. A jobb also negyedet jártam be 80%-ban kb., hát ez LOL Minden "több xp ekkor meg akkor" -ra tök felesleges volt akkor adni
most ez vagy csak az eleje és lesz kiegészítő lemez, vagy csúnyán elszámolták.
...de évekig csinálták, az nem lehet, hogy ennyire benézték.
Mondjuk van egy két érdekes dolog. Pölö leomlott fal, de az ajtó még benne van. Simán kikerülheted, mert csak a fal fele van meg. Poénból kinyitom az ízizárat, erre kapom a 36 XP-t, amikor mellette egy méterrel ugyanoda jutok a törmeléken
Vagy lehet hogy hárdra van kiszámolva? Ott kevesebb xp-t ad? -
fiATHaLON
őstag
válasz
Pitterix #1539 üzenetére
Az normalis, hogy 2. szintu vagyok, es az Uncle Leo-t kisero?
(fogvatarto?) 2 BoS faszit, meg az artuditut egy baseball utovel
szetkalapaltam?
A Vaultbol hozott rohamsisak, meg a sneakes gyerek dzsekije van rajtam...
Normal szinten vagyok, de igy lehet, hogy benyomok egy hardot, vagy
valami enemy kemenyito modot. (...vagy meg egy sutit)
-
fiATHaLON
őstag
válasz
fiATHaLON #1537 üzenetére
Ezt a ket kommentemet kuldom minden kedves falloutosnak, hogy
csinaljon neki jokedvet az uj ev inditasara!
Ilyen allatsagot, hogy a TAB teszi el es nem az, amivel eloveszem...
Irja ezt valahol? Mert csak ugy sikerult megoldanom, hogy letettem a
sutemenyt a kezembol, es ket tenyerrel elkezdtem vegigpasztazni
a billentyuzeten... -
fiATHaLON
őstag
(Elnezest az ekezetert - marhogy nincs
)
Ha nem velem esne meg, magam is beszarnek a rohogestol, szoval
megertem, ha igy lesztek. Most sikerult vegre nyugiban nekiulnom a jateknak...
...es az elso 5 percben megakadtam, ugyanis nem tudom elrakni a pipboyt!!!
Eloveszi a megadott billentyure, de nem teszi el, akarmit nyomok.
Megneztem modok nelkul is, mert felraktam joparat (bar csak a pipboy feny 2x-ezonek
lehetne koze hozza), de biztos ami biztos. Ha van valakinek otlete,
elore is koszonom! -
Pitterix
őstag
Na elértem a 20. szintet, de még mindig nincs vége a játéknak.....tudom nem függ össze vele, de azért így, hogy nem tudok már szintet lépni, nem olyan jó.....
Amúgy, aki tudja, merre van a játék vége, vault 82, vagy mennyi felé???? -
priti
addikt
Tepid Sewers-hez nem találok oda, próbáltam már metroból, felszínen, sehogy nem jó. Van egy két küldi ami nyitva maradt, most azokat nézem, de ezt nem találom.
-
Tisztelettel csatlakozom egy CE pakkal. Egyelőre tetszik a játékmenet, ami nem meglepő, mivel FO1-et imádtam, és a mai napig tolom a notimon. A grafika mondjuk elég gagyi még 1920-as felbontáson, 8xAA 15xAF, plusz driverből minden egyebet feltolva, és mindent maxra húzva is, de majd a katt által ajánlott oldalt feltúrom néhány látványjavító kiegészítőért.
-
ssolitude
őstag
Létezik az angol verzióhoz magyarítás?
-
katt777
félisten
válasz
attyspocak #1517 üzenetére
Tudom, mi a körökre osztás, mi több, az FO1-FO2-t is láttam. Az viszont tény, hogy a FO3 pár helyen ilyesmit alkalmaz.
Hogy ne lehetne realtime játékokban 1x-re 2 dolgot csinálni? Egyszerre lőhetek pisztollyal, és hajíthatok gránátot bal kézzel, vagy gyógyíthatom magam, ez nincs a FO3-ban (és Oblivionban sem), mert ott 1-1 számolja az akciókat a program.
Rossi: Ha jó hangot ütsz le, nem pittyeg a computer. Bár ez inkább pritinek szól már, asszem, ha majd visszamegy legközelebb.
priti: A computeres megoldás a + karma, és a kínai invázió sem rossz.
-
priti
addikt
válasz
Pitterix #1522 üzenetére
Na vazz, én meg végigszenvedtem, persze senkit nem tudtam meggyőzni, mert arra nem adtam a karakterfejlesztéskor.
Mosá mindegy, de mire rájöttem, hogy a szomszéd ágyáról kell a ruhát átvinni a házaspár pincéjébe az asztalra ... már idegrángásom volt attól a nyugtató zenétől. Azon a ponton voltam, hogy valamit biztos hogy szétverek. Visszamentem a kiscsajhoz, hogy leverem az arcát a sodrófával erre dobott valami pszi nyalábot és elszálltam, hát mondom... anyád!
.. A tűzhelyes témára hamar rájöttem, de a konyhakéssel meg megint szaladgálhattam, mert mindenki futott előlem. Persze rittig megnéztem az összes házat 100-szor, persze végülis logikus, hol legyen a konyhakés ,ha nem a kutyaházbanAtyám de lefáradtam tőle, végem volt minden irányból. Ezt tőlem nyugodtan kihagyhatták volna.
-
Pitterix
őstag
Nekem még pár xp-cskecske, aztán 17 ( ha jól emléxem...)
Tegnap találkoztam megint egy rohangáló mutáns behemóttal, az mit össze-vissza szaladgál.....
De kinyírtam és lássanak csodát, kaptam 40 xp!!!!!De belement egy-két tár lézer, géppityu....
Ezúton kívánok mindenkinek Boldog Karácsonyt!!!!!
-
priti
addikt
válasz
Pitterix #1518 üzenetére
jahahh, annyiért leülöm
kár hogy nincs sitt
mondjuk jó, egy kis extrapénz, mivel ezeknél a porbafingó réjdereknél mindig lézerpuska van, amit vagy 200 kupakért dobok el az első kereskedőnél
nahh megkerestem a főszálat, hogy tudjak tanulni power cuccot, most voltam annál a doktor línél. Hogy be volt szarva a biztonságiőr kinn, frankón remegettpedig még csak lvl12 vagyok.
-
attyspocak
aktív tag
-
priti
addikt
Most tudtam meg egy jegyzetből, hogy 1000 kupakos vérdíj van a fejemen. Ezt a sértést. Minimum 100,000 caps... vagy valami
-
dunc
nagyúr
Én a Magyar verzióig el se kezdem a játékot mert sok apró részletet nem tudok az Angol vezzió miatt.
-
frame>24
addikt
Heló.
Na, csak most - a karácsonyi szünetben - volt időm tisztességgel elkezdeni játszani, éééés azt kell mondjam, nagyon jó móka ez a game. Hatalmas mennyiségű quest, felénél se járok még. Szerintem be se tudom fejezni, mire jön az első DLC...
Have fun, kids!
-
Pitterix
őstag
válasz
CriticalHit #1511 üzenetére
Ez a baj, mert így elveszik az ember kedvét a tovább játszástól....
-
True
aktív tag
20-as szintnél mért nem fejlődök tovább...?
Mutatja tőltésnél hogy van 21.-es is, mégsem kapok pontokat már semmire sem...
Sem hack, sem 1 hit kill...
Ötlet..? -
katt777
félisten
[B]
Boldog Karácsonyt minden kedves Fórumtársamnak!
[/B]
-
Pitterix
őstag
Már majdnem 17. szintű vagyok!!! Egy lövéssel ki tudok már végezni sok ellent....
-
SteeWe
aktív tag
válasz
Pitterix #1504 üzenetére
SPOILER
Nah szóval, van a citadelben a főmufti (Owyn Lyons), kék "köpenyben", vele beszél dr. Lie, majd beszéltem vele én is, utána elmentem a számítógép terembe, ahol a nagy robot van, ott a robot előtt állt egy tag, piros csuhában. Vele is beszéltem, ő árulta el, kitől kaphatok tréninget. Paladin Gunny-tól. akit kinnt lehet megtalálni.
[link]
De sztem bármelyik fontosabb emberrel beszélsz pl. Sarah Lyons, ő is elárulhatja kitől kaphatsz tréninget.
Egy későbbi fő quest után auto megkapod a perket. -
katt777
félisten
válasz
attyspocak #1500 üzenetére
Nem állítottam, hogy azért, csakhogy az számomra irreleváns. Amúgy bármiért is, nem érdekel.
Amiért most nyilván megint.
Akinek szimpi vagyok, az vagyok, akinek nem annak a kedvéért meg nem változom meg, mert így vagyok önmagam.
1-1 action-t tudsz aktiválni, közben az ellenfeled is, ez az Oblivion motorból következik. Ott is vagy lősz, vagy varázsolsz, vagy gyógyítasz, több együtt (realtime) nem megy. 1-1 lépés ide-oda, és kalkulál a program a tudásoddal, szerencséddel, stb-vel. Pont a célzórendszernél figyelhető meg az, hogy több action-t tudsz aktiválni egymás után, mint az ellenfél (láthatod, hogyan fogy az AP-d, miközben a szemben álló még csak emeli a puskát), körhívők éppen ezért nem szeretik ezt, ahogy olvastam. Egyébként úgy működik, hogy realtime, de bizonyos időközönként van egy kör, és hogy ezt a funkciót hozták előtérbe a kör-moddal. Van sok ilyen játék még. Számomra elfogadható ez a fajta megoldás, de amit az 1-2. részben láttam, az totál nem (amikor a kör 1-1 lépése teljesen különállva történik meg).
De az is lehet, hogy én tudom rosszul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motoros topic
- Google Pixel topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged