- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Nálam simán ment. Én csak az early perks-szel sz.ptam be, mert ha leveszem, akkor kiakad a játék, és kicsit gázos, hogy a +SPECIAL ill. a 4. fő képesség választása nem működik vele. De ezért már nem kezdtem új játékot.
pilóta: A lézerfegyvereknek itt ritka szar a sebzésük, ha nálam vannak, az ellenségnél persze sokkal jobb.
Plazma-gatlinget árul a vámpíroknál az árusa, az lett volna nekem 6000 kupak. Amúgy csórtam a vámpíroktól egy .44-es scope-os Magnumot, és nincs az inventorymban...
Gregorius: Te könnyű szinten tolod? Még az irdatlan sebzésű lángszórómmal is hiába szórtam őket, lángolva jöttek rám, és lőttek, nem is zavarta őket, hogy égnek (lol, már sokadszor).
[oWn]f4te: Persze, szerepet játszok, de úgy, ahogy én akarom. Alapvetően jó fiú (/pill spec. jó kislány
, mert mindkét karakterrel ki szoktam játszani a szerepjátékokat) vagyok, de ha a harc hevében valakinek annyi, hát istenkém, mit ugrált. A macskám is csak mozgó célpontra támad, meg én is.
És ha az ujja megmozdul, már mozog, paff...
-
katt777
félisten
Válaszok már előbb.
Sztem ha megszerezted a megatoni házat, AZTÁN felrobbantod a várost, akkor lesz Tenpenny tower-ben is. Én ott csak a ghoul-ok befogadását oldottam meg, ill. ellejmoltam az öreg kulcsát és távcsöves puskáját. Faszikám meg nyilatkozott, láttam-e már lőni, mert nagyon jó benne, hát, megnéztem volna puska nélkül...+1 picike bug. De a puskákon alvó emberkék is megérnek egy röhögést, bár Oblivionban is előfrodult, hogy páncélostul szunyáltak. De leginkább az tetszett, amikor a kb. 25l-es gázpalackkal beültem az automatába, és a palack szépen beleolvadt a támlába...
-
attyspocak
aktív tag
-
katt777
félisten
Hát én egy 50.000 fontos modot találtam, de nem használom ki...
Amúgy meg Oblivionban lehet ezt is fejleszteni (nem csak minimálisan, mint itt, és akkor másra nem is tudsz gyúrni), ha meg túlterheled magad, ott meg sem moccansz, itt meg cipelhetsz akár 1 tonnát is, csak lassan. No de hát ez csak egy újabb elszarás a motorban.
Én is csak akkor használok cheat-et, ha a játék is.
Pl. TDU-ban egy min. koccanásra is Hawaii összes rendőre üldözni kezd(ene), ami egy gombnyomásra kikapcsolható. De itt is jókora game-cheat a csupasz emberi fejekről lepattogzó golyó.
-
katt777
félisten
Ebből ínhüvely-gyulladás lesz.
De ha neked jó... Vagy a klánban még rosszabb a helyzet...
Vagy csak pár ujjadat tudod használni?
Nálam fekvésre CTRL, guggolásra ALT, ugrásra meg SPACE, így a másik 3 ujjamat le sem kell vennem WASD-ról. Ja, kihajlásre QE.
syC: Ezexerint nem mindenkit zavarnak a bugok.
KIDOBÁLÁSRA: MEGNÉZTEM, MIÉRT ATT-BAN DOBÁL KI, DRIVERREL MEG NEM. ATT-SZAL VISZONT FEL VANNAK NYOMVA A GRAFIKAI BEÁLLÍTÁSOK. DEFAULTON HAGYTAM, ÉS AZÓTA EGYSZER SEM DOBOTT KI! Szóval ez lesz a megoldás.
-
katt777
félisten
Célzás, mi lenne.
Vagy másodlagos tüzelés. Nem t-om, én WASD-os vagyok, szóval FIRE gombokat ritkán módosíton.
Amúgy 3. gomb a USE, a 4.-en nem is tudom, mi van, 5. a VATS
Bal gombbal meg hátramész?És az oldalazás?
priti: Talán US kormányzati hivatalban dolgozik, azokban szedték ki a W gombokat az alkoholista érkezése előtt.
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
uGridsnek 5/7/9/11 értékeken van értelme. Alapból 5-ös.
Tippet sajna nem tudok, mert már bolyongtam egy csomót, de küldetések alig akadnak. Cyrodiil-ben bemegyek egy városba, és szinte minden sarkon találok egy küldit, egyszerre csinálhatok akár egy tucatot (és ha később visszamegyek, akad más), itt meg 2-3 van egy egy "településen", max. át kell gyalogolnod a térkép túlsó végére (ha már jártál valamerre, van gyors utazás, amelyet Oblivionban sosem használ az ember, itt meg várja, mint a megváltást), esetleg még azt sem, ha át tudod vágni a megbízót (én pl. nem mentem el messzi északra aknamentesíteni a hülye boltos csajnak, vagy ha már helyből meg lehetett menteni az androidot, azt sem kutattam, mert nem akartam kinyírni). Ráadásul a mászkálással (a rádió keresésénél halálra untam magam a metróba le/fel mászkálással), vagy a fegyverek/egyebek használatával semmit nem javulnak a képességeid (Oblivionban bármit tettél, az hatott rád), csak rakhatsz valamit rájuk szintenként, stb. Ezért mondtam, hogy nagyon összecsapott egy játék, főleg ahhoz képest, ami a motorban benne van.
Persze valamelyest a fentiek is tippek. -
katt777
félisten
Azért szerepjáték, hogy keresgélj.
Más hiba van, semmi gáz az uGrids módosítással Engem is hol kidob, hol nem. Hol bent (ahol uGrids nem számít), hol kint.
+1 lehetőség: tölts be egy régebbi mentést, aztán be tudod tölteni a hibást is.Nekem akkor is elég uncsi game, egyre inkább az az érzésem, hogy na, adjunk ki valamit az Oblivion-motorral, hogy keressünk egy kis pénzt. Sorry minden fan-től, de míg Oblivionban kedve van az embernek erre-arra bolyongani, itt elindulok valamerre, és lassan elfog az unalom. Az összecsapásokat még mindig irreálisnak érzem.
-
katt777
félisten
Nem örülnék, de ha béna vagyok, és célpontot csinálok a fejemből, lőjenek le. Igen, valóban ugyanazok a feltételek járnak, ezt el tudom fogadni, és ezért szoktam minden játékban a reális nehézségi szintet használni (már ha van olyan a rengeteg gépi csalással szemben). De nem is erről beszélek, hanem a közvetlen közelről fejlövésről. Ahhoz valami kiemelkedő képesség kellene, hogy onnan mellétrafáljon az ember, ráadásul 3x egymás után.
-
frame>24
addikt
de hogy félreértettétek:
A sugar bombs az egyfajta czukor, ami a ghoulnak a superjet-droghoz kell, LoL!
Egyébként vicces, van egy csomó lim-lom, aminek látszólag semmi értelme egyelőre, pedig én a repair-skillt is nyomom, ez is ilyen Oblivionos elem...
Másik akartam enni ilyen wasteland-kajákat, hogy gyógyuljak, há' nem sugárfertőzött majd' mindegyik?! -
v.tom
őstag
Később sem lesznek gyengébbek, mert a játék a karatereddel erősségétől függően változtatja az ellenfelek erősségét is. Ezért lehet 1.-es szinten megölni egy szupermutánst légpuskával... Viszont aki tudja, hogy merre a hangyaboly, elárulhatná, mert nekem sem volt idegzetem megkeresni
-
v.tom
őstag
Beszélj Lucas Simms-el. Tőle kell megkapnod a ház kulcsát.
Á most látom megint megelőztek
Új hozzászólás Aktív témák
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest