Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- weiss: Autó költségek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
$p@rr0w
őstag
Üdv! Hivatalos magyar nyelvű változat magjelenésének időpontja?
-
frame>24
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Már félretettem a "zsét," de hát hun' van még Karácsony?! 
-
DerStauner
senior tag
ez a játék dx10-es talán?
-
feka007
veterán
Nem lehet felbontást változtatni a menüben...

-
hajrá,lehet "megvásárolni" online shopokban!!!
-
alien_
őstag
Kezdődik

-
Sonja
nagyúr
Fallout 3 looks rubbish on PS3
Legalább tudjuk, hogy a PC-s verzió lesz a legszebb! 
-
whitezo88
nagyúr
bocs ha már volt. [link]
-
spirit007
senior tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Én csak most láttam a videokat -le vagyok maradva mint a borravaló
- de azok alapján köze nem lesz a Fallout-hoz A stílushoz ennek az epizódnak .
Nem is értem miért nem nevezték el inkább Oblivion-The Next Generetion : After The Nuclear War -nak .
Ez sokkal inkább egy FPS , nem RPG . Vagy attól lesz RPG , hogy elvehetjük a hullák cuccait ?
Azon már meg sem lepődök , hogy a legtöbb fórumon csak az elavult grafika miatt fanyalognak . Kérem szépen a F1-2 iskolapéldája annak, hogy grafikailag kevesebb/gyengébb játék néha több (!) és lehet fenomenálisan jó . Olyan ez mint egy jó könyv , megmozgatja a fantáziát . Ezért nem kellett az alkotóknak pl. 47100 pixellel megjeleníteni mondjuk egy shotgun-al szétlőtt végtagot , hanem elég volt 50 db piros és 20 db barna pixelpötty !
Anno a Tactics grafikus motorjával simán eladható lett volna a harmadik epizód . Persze ha az elődök színvonalát megüti , tehát játékmenet , interaktivitás , párbeszédek , rejtélyek , extra küldetések , több féle befejezési lehetőség , fantázia terén hozza az elvárt szintet . Valahogy ezeket nem látom , de nem csak itt , hanem a többi játéknál sem .Csak a mész egy "csőben" full lineáris pályákon összeszeded amit tudsz , a végén meg van egy főgoncsi , akinek a kivégzése végzetszerű és gyakorlatilag kimerül annyiban , hogy 5-10 percen keresztül kell kattintgatni az egérrel , gyors haláltusa múvi , majd outro és kész .
-
alien_
őstag
Egy korai vélemény, egy eléggé megkérdőjelezhező verzióról:
"Én tegnap kiprobáltam, de elszomorito amikor a karakter mozgásának semmi közze a talajhoz , jo ha fps nézetben nyomod fel sem tünnik . de tps-ben olyan mintha siklanna a karakter a levegöben."
Hát... majd meglátjuk. -
alien_
őstag
xbox360 tapasztalatok? valaki?
-
frame>24
addikt
Újabb érdekes cikk (pontosabban blog-írás), a game giude-jának írójától. Ha hihetünk neki, legalább a játék terjedelmével, a benne eltölthető idővel, lehetőségekkel nem lesz gond. (állítólag a kézikönyv 498 oldalas
)
Interjú a blog írójával (a lényeg, a kézikönyvet majd óvatosan kell olvasni, mert spoiler-ek is lesznek, persze figyelmeztetéssel)
hivatalos gépigény -
m4rc!
őstag
Előrendelhető a Collector's Edition!!

-
frame>24
addikt
link
kapcsolgatni is lehet -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Halihó.
Nos, én egy bazi-hardkór-fanatik vagyok, a kedvencem az első rész, vagy már tucatszor végigjátszottam. A 2 is über-über-fasza. Hisz' nincs még egy olyan szerepjáték, ahol meggyőzöd a főgonoszt, hogy egy anyaszomorító barom, s az meg öngyilkos lesz.

A párbeszédek utánozhatatlanok, a HANGULAT páratlan, utólérhetetlen, az egész játék minden idők legjobb RPG-je, még a Baldur's Gate-nél és Star Wars: KOTOR 1-2-nél is jobb. A feeling, amikor -1400-as karmával belépsz a Hub-ba és a combat armoros őrök "He's here!" és "Run away!" felkiáltásokkal üdvözölnek...
Amikor éjszaka, egy képernyőnél is nagyobb távból 95 %-kal lövöd egy kutya szemét...
És még sorolhatnám napestig. Komolyan mondom, nekem az is TÖKÉLETES lenne, ha az új rész a régiek motorját használná (jó öreg, sprite-alapú, izometrikus), a hangulathoz nagyon passzolt.Amikor meghallottam, hogy a Bethesda vette át a harmadik rész fejlesztését, majdnem szívszédülést kaptam. Ha a végső változatba valahogy mégis is az a b*zi, Morrowind/Oblivion-féle topic-alapú beszélgetés lesz, felgyújtom a Bethesda székházát!

Ilyet írnak, hogy "csökkentjük az RPG-elemek számát"?!? Hát a jó *#>&>#&ł-t, azt csökkentsétek! Nem hack 'n slash-t akarok, hanem ízig-vérig RPG-t! Persze abban biztos vagyok, hogy az Interplay/Black Isle színvonalat még alulról sem fogja karcolgatni...
Én nagyon szkeptikus vagyok, s van egy olyan érzésem, hogy ÓRIÁSIT fogok csalódni. De cáfoljatok rám.
-
m4rc!
őstag
Hoppá: mégis lesz Fallout MMO!!!
-
m4rc!
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Remélem lessz hozzá patch ami visszacseréli
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Wolverine
félisten
Mégis megjelenik AUsztráliában a Fallout 3, igaz, cserébe nerfelik a tartalmat.
-
feka007
veterán
[link] Nekem tetszik

-
Wolverine
félisten
Ha már van egy Gamepodos preview, akkor itt egy Gamespy-os is (spoileres!)
-
m4rc!
őstag
Október közepén jön a game, ha minden igaz... ausztrálok tovább nyomiznak...
-
frame>24
addikt
-
frame>24
addikt
-
Vistaboy
veterán
Ha valaki egy jót akar röhögni, csekkolja meg ezt:
Fallout New Penny Arcade Comic.
Avagy mi történik, ha olyan börtönbe zárnak, ahol a nők aránya a férfiakkal szemben 1000:1-hez.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
m4rc!
őstag
Pár újabb kép. Továbbra is reménytelennek látom...
-
Kraptor
őstag
válasz
frame>24
üzenetére
Tudom, mert mindenki azt hitte, de teljesen más lett az egészből. Legalább is amiket írogattak az emberek, inkább átváltottak fps (oblivion) nézetbe és úgy mentek mint VATS. Hétvégén végigtoltan Fallout 1-et, hát még így 10-11 év után is egy über game. Úgy tudtam megölni a Master-t, hogy nem kellett egy golyót se kilőnöm ez mekkora már
Ennyi fajta befejezést nem is láttam még egy játékban, nagyon állat még most is az, nagyon jó game. -
frame>24
addikt
"Turn-based combat is possible using Vault-tec Assisted Targeting System (V.A.T.S.), although once your action points are used up, you will revert to real-time combat until they charge up again."
Én emiatt mondtam.
forrásbár akkor ezek szerint csak "temporáris turn-based", valóban... (ill. "fluktuáló", váltakoznak a megállított és real-time fázisok az Action Point-ok függvényében.
(máshogy már nem tudom elképzelni a leírtak alapján) -
Kraptor
őstag
válasz
frame>24
üzenetére
"a harc kimerevítése (VATS-rendszer használata) opcionális, ez kb. ugyanaz lesz,"
Azért ez így nem teljesen igaz. A régi rendszer igazi turn-based volt, ami nagyon állat volt. Ez a VATS semmi más minthogy lepausolod az actiont, célzol és tüzelsz, nagyon gagyi..az egész game nagyon gagyinak tünik eddi. A régi jó feeling eltűnt

Csak egy csomé klishét vettek át a régiből amit próbálnak meglovagolni, de nagyon gyengén.Kérdés, hogy az a 40k párbeszéd olyan lesz e mint Oblivionban, mert akkor az nem valami jaj de jó.
Ple ezek milyen királyok voltak:
-
frame>24
addikt
hoppá, szóval október 7.
-
-
frame>24
addikt
Ha jól értettem az 1. gameplay vidióból, a harc kimerevítése (VATS-rendszer használata) opcionális, ez kb. ugyanaz lesz, mint régen; de lehet szimplán fps-módra kínálni az ellent. Az AP ilyen módon valóban érdekes, biztos lesz az is, a "körökre osztott" harcmodor értelmetlen nélküle. (speciel most hirtelen nem is tudom, hogy is lesz ez pontosan?!)
m4rc!: jah, én már érzem, hogy kezdenek rigolyáim lenni
Amúgy nem gondolom, hogy csak gyilkolós questek lesznek, hiszen állítólag több, mint 40.000 párbeszédet írtak a progihoz (fallout 1-ben pár ezer volt). -
Yooha
aktív tag
A harc olyan lesz benne, hogy rohan az ellen, kimerevedik a kép, és xy% valószínűséggel eltalálod a fejét? És lesz AP meg minden? Amúgy kíváncsi vagyok nagyon, milyen lesz az egész. Sokan nagyon borúlátók itt, én azért még bízom. Persze nem lesz olyan, mint az 1-2.
-
m4rc!
őstag
Én az fps-szerű játékmenetnek örülök, mert soha nem voltam egy nagy rpg fan.
Na pont lesz a probléma a 3. résszel, rámennek a nyomorult akcióra és hentelésre, durvábbnál durvább fegyókkal. Már látom a missionoket.. menj oda mészárold le az összes ghoult és hozd el a főnök fejét. Kíváncsi vagyok lesz-e még egy olyan küldetés, mint a Ghost-farm a 2ből, vagy olyan hely mint Navarro Skynettel

frame: Lehet az a baj, höregszünk?

-
feka007
veterán
Nekem jó lesz, ha jó a feeling, meg élvezetes lesz a játék. Én az fps-szerű játékmenetnek örülök, mert soha nem voltam egy nagy rpg fan.
Grafika szvsz nagyon stílusos, csak a mozgással foglalkozhattak volna, mert az gáz a videókban.
Én amúgy nem játszottam az előző részekkel, így nem tudom megállapítani, hogy ez jobb, vagy rosszabb-e, de eddigiek alapján nekem bejön. -
Wolverine
félisten
válasz
Darth_Revan
üzenetére
1. A Brotherhood of Steel nevű szervezet hasonlít erre a legjobban, ha minden igaz, ők túlélnek a régi sztoriból...
2. Túlélő felszerelés a háború előttről
-
Nem nagyon vagyok tisztában a story-val, ezért elmagyarázna nekem valaki pár dolgot pls?
-Van-e a felszínen valami pici nyoma még civilizációnak valami féle katonasággal, vagy egész Washington csak egy romváros tele banditákkal?
-Ki csinálta a lézer puskákat és a robotokat?
-
frame>24
addikt
Najó.
Azér onnantól, hogy a Bethesda csinálja, tudtuk, hogy nem lesz jóöreg fallout. Ebben aliennek igaza van. De van valami. Azért a képek, a táj, a karakterek szépek.
A weblapon fennt vannak bizonyos zenék a játékból. Na ezek megin olyanok, hogy eddig az a borús, reménytelen kietlenség hangulat Sem a régi. Szóval én már belenyugodtam abba, hogy csak egy jó eséllyel közelítő gamma lesz, egyszer minden jónak vége szakad címmel.Talán így volt rendjén. Maguk az eredeti game készítői is érezhették, hogy annyira jól sikerült az 1-2, hogy ebből többet nem lehet kihozni, (erre bizonyíték a Tactics); max. hogyha CSAK graf + hang pimpelés lett volna. DE akkor meg az lenne a kevés.
(szvsz a diablo sorsa is ilyen; volt egy korszak, egy életszakasz nekünk, amikor pont fogékonyak voltunk erre és új volt a dolog, jó vót, szép vót)Ha az Oblivion-t nézem, a quest-rendszere, a barangolás szabadsága nem volt vérmesen rossz, én 30. szintig csak a mellék-questekkel jól elvoltam, más kérdés, hogy az oblivion-gate-ek bezárogatásába beleuntam, ez számomra elvette a játék élvezetét.
Az eredti falloutokban nem lehetett csak úgy mászkálni, a kiemelt városokon/egyéb spéczi helyeken kívül (ződ körök a map-on) hiába mászkáltál, random encounter volt 1 négyzet alakú pályarészen.
Szóval, ha képesek elérni, hogy a mellék-questek mellett a fő-vonal is izgalmas lesz (legalább elsőre), és lesz egy b*ott nagy pálya, ahol tényleg mászkálhatok, amerre látok, a bemutatott világ képeit elnézve én azt mondom, jólvan. Legalább a fiatalabbak közül páran a név miatt megnézik a régi legendát is, milyen dolgokat lehetett csinálni PCI express nélkül...Kicsit Máté Péteres lett a hsz, ("...soha nem jön vissza már..."
); én a masszív lehúzással várok addig, amíg már játszottam vele. (Hogy lészen sírás és fogaknak csikorgatása, az ~biztos
) -
alien_
őstag
Mit vártatok? Black Isle megszűnésével, és a Van Buren project leállításával a Fallout is meghalt. Amikor dobták az eredeti felsőnézetes perspektívát, már tudhattuk, hogy Bethesdáék saját szájízük szerint dolgoznak. Ez a játék csak egy, a Fallout világába játszódó rpg, viszont annak szvsz igencsak ígéretes...

A trailer pedig kifejezetten jó, hangulatból nincs hiány!
-
alien_
őstag
Fallout 3 E3 Trailer! Ezt látni kell!!! Áááááá!! Ezért fogok legközelebb asztali pc-t venni

És íme: Az első gameplay videó!
-
frame>24
addikt
-
feka007
veterán
Új képek [link] Nem rossz a grafikája
-
feka007
veterán
Ugyan nem vagyok egy rpg fan, de ezt nagyon várom.

-
Yooha
aktív tag
Életem legmeghatározóbb játéka! Egy nagy pixelhalmaz az egész, de végigizgultam, mire végigjátszottam őket! Fantasztikus hangulata volt a depresszív zenével, meg...mindennel! Utolérhetetlen! Remélem a 3. is méltó lesz az előzőkhöz. Bár felőlem a grafika maradhatna az eredeti is.
-
Kraptor
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Akkor mindenképp próbáld ki F 1-2-t. Nagyon brutál game és a grafika is bejön egy post-nuke világi hangulatott jobban vissza adja. Nagyon állat érdemes még most is kipróbálni.
-
-
m4rc!
őstag
Sztem inkább csak ti hypoltok negatív irányba, még kb. semmit nem tudunk a gémről..., pár hülye bábu alapján nem kéne egyből elítélni.
Egyébként nekem bejön ez a sok marhaság amit adnak a játék mellé.
Új hozzászólás Aktív témák

- Steam topic
- PlayStation 5
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Már félretettem a "zsét," de hát hun' van még Karácsony?! 

)

(szerencsére ez csak annyit jelent, hogy lecserélik a drogok neveit kitalált nevekre
Azért nem értettem.