Hirdetés
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
Akár egyetlen karma vesztése nélkül is meg lehet csinálni a szimulátoros küldetést.
SPOILER
Találkoztam egy öreg nővel, ő is sejti, hogy valami nem stimmel a világgal (mindenki más nem akarja elhinni, hogy nem a valóság), ő mondta, hogy a kislány (aki adja a "gonosz" küldetéseket), maga Dr Braun és nem engedi őket az elhagyatott épület közelébe. Azután én elmentem abba az épületbe, ahol van egy kis mini játék...az ajtó közelébe van néhány tárgy, mindegyik egyedi hangot ad ki, ha használod, ha megfelelő sorrendben nyomod meg őket, akkor láthatóvá válik a vezérlő számítógép. Braun úgy tervezte meg a világot, hogy aki bent meghal, az a valóságban is meghal. Amint hozzáférsz a számítógéphez, bekapcsolhatsz egy újabb programot, ami egy kínai inváziót csinál, ami keretében mindenki meghal, kivéve a kislány, azaz Dr Braun aki egyedül marad a világában. -
wiggen123
senior tag
Gondolom már mindegy, mert továbbmentél, de leírom hátha másnak jól jön: van egy elhagyott ház, aminek ha a közelébe mész egy fekete nő odaszalad hozzád és elmondja a részleteket, azt nem írnám le
Ha azt választod és van egy kis türelmed nem vesztesz karmát.
mod: látom már megelőztek.
-
marcus.fenix
aktív tag
Egyértelmű, hogy ütős játék. Annyira jó, hogy az általam írt "hibák ellenére" egyszerűen nem tudom letenni, és a gépemen lévő 5 egyébként jó játékból ez az egyetlen amit bekapcsolok, és ez így is lesz, míg az összes zugot meg nem ismerem...
Más: Valaki tudja hova kell vinni a Marigoldon szerzett pizsamát??
Ja és még egy kérdés... miért van hogy állandó pénz és lőszerhiányban szenvedek?
Kéne némi barter skill? Vagy többször menjek csak úgy felfedezőútra? Mondjuk általában akkor is több lőszer fogy mint amit találok...Két kérdés még... van-e benne gecko és advanced power armor, vagy az majd az elkerülhetetlen kiegészítőben lesz csak?
-
mcmike
őstag
Igen. én is ezzel szívtam egy darabig. A metróban (legközelebbi pont a 3 közül amit megjelöl az öreg) találsz 2 Ghoul-t, az egyikük azt akarja h vigyél neki vmi fajta bombát és ad érte cash-t. Ameddig nem viszel 1 ilyet neki, addig nincs párbeszéd opciód arra nézve h merre lehet a Family. De egyébként ott, a mellettük lévő szobában találsz egy akna lejáratot, ami a metró alagútba vezet. Ott bújkálnak a family tagjai...
Megvan a házam Megaton-ban. Már meg volt korábban is, csak elsiklottam felette...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- SSD kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- Battlefield 6
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Suzuki topik
- BestBuy topik
- Opel topik
- Korábbi vezére figyelmeztette az Intelt a legfontosabb célra
- További aktív témák...
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest