Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
De nekem nincs fönt semmi ilyesmi. De ha esetleg az AVIVO-val akad, akkor miért nem akad folytonosan?
pilóta: Akkor 4870, és a szokásos ATI driver-szarakodás, de nem érdekel, mert letöröltem a bánatba az egészet. Néztem Vista alatt is, de ua. Minél többet játszom, annál gyakrabban dobál ki, és hiába mentek, mert a hibákat is elmenti, azaz egy restart után visszatöltve a mentést (már ha visszatölti), ugyanúgy kiszór. Az utolsó fix mentésem még az emlékmű tetején volt, amikor a rádióadót bekapcsoltam, utána már vagy tölt, vagy nem, de a legújabbak csak ez után, ismételt töltéssel jöttek be, aztán úgy sem. Indítottam új játékot, az is ment egy darabig, aztán kezdte a kidobálást. Meguntam. Vajmi kevéssé izgat, hogy a programot nem írták meg a 4870-hez, vagy a driver a szokásos vacak. Szemét, és kész. Régen, ha megvettem egy programot, felinstalláltam, és vígan játszottam bármilyen konfigon. Ma már nem merek látatlanba vásárolni. Jericho ugyanúgy ment a levesbe, amikor kiderült, hogy a karakterváltást és a használatot elválaszthatatlanul ugyanarra a gombra tették, és így nem lehetett megcsinálni a bunker-robbantásos pályát, mert a nyitás helyett mindig társat akart váltani. A haver, aki megvette, kínlódott 2 hétig, mire sikerült megcsinálnia, mert ugye abban a programban még menteni sem lehet. Na hát ennyit arról, mennyire törődnek a gyártók a vásárlókkal.
CS már megy (amúgy még legalább egy tucat embernek ugyanúgy fagyott, mint nálam), találtam hozzá javítást (ergo az sem hardver-probléma volt).
Egyébiránt más programokkal semmi gond, tehát a hardvernek semmi baja.
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
Én többször!
Abban a szobában van, pont a bejárattal szemben, egy nagy szürke dobozban, ahol jobbra indulva, deszkapallókon kell körbemenni.Amúgy a házamban van egy gumiemberke tartó, de egy rakás slot van rajta, emberkét meg össz-vissz 2-t találtam. Van ezekhez valami térkép?
-
katt777
félisten
Kösztem, már rájöttem.
Tintáért le kell menni az Arlington múzeumba, ott mondja a csaj, hogy hátra tovább, csak bogarak vannak, de lesznek raider-ek is. Legutóbb ott fagyott le, amikor benyitottam a hátsó szobába (jobbra lent a könyvtárszobából), most igyexem visszatérni. Van még egy dupla ajtó fent balra, ahonnan a raiderek jöttek, majd megnézem azt is.
Az androidot megmentettem, így elestem egy fejlesztéstől.
-
v.tom
őstag
Erről a küldetésről már volt szó korábban. Itt találsz infót. A metróba kétféleképpen tudsz lejutni gyorsan. Ez egyik megoldás, ha az arefu-hídnál(amin a "város" van) átkelsz a folyón, és a híd lábának környékén lemész a metróállomba. Ott hamar meg fogsz találni egy kis helyet, ahol két ghoul fogad. Az egyik, ha jól emlékszem a neve Murphy, a későbbiekben fizet neked, ha viszel neki sugar bombs-ot. A lejáratot a family rejtekhelye felé a belső szobában találod meg. Vigyázz az alagútban. Vár rád két mirelurk, és sok csapda. Ha átjutottál rajtuk, akkor jó beszédkészséggel meg lehet oldani a questet egy karcolás nélkül is.
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 11.13. Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-13. gen.
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi