- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Messzala
csendes tag
Helló Rossi. Csak 3. dlc oldja fel a szintkorlátot. én mán jegelem a gammát vagy 3 hete emiatt. 20-as szint után egyszerűen nincs értelme elindulni akármerre, ha már mindenhol jártál. A főküldi ugyan olyan hosszú, mint Obliban kb., de mellékküldik meg alig vannak. Marha kíváncsi leszek a The Pitt-re. Hogy faxba leszek rabszolga?? Mégis ki veri le rólam a winterized power armort meg a gauss puskát????
vagy újra kell kezdeni? Akkor meg elvész az újdonság ereje...
-
aborbely
csendes tag
Jimmy vagy James nem feltétlenül kell. A "polgármester" is rávehető arra, hogy nyissa ki simán a hátsóajtót. Az előzőleg említett csóka, csak a vault erőműjének a terméhez vezető ajtó terminálját aktiválná, és feltörhetnéd, ha elég képzett vagy hozzá. A síma út jobb.
Több XP
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Toljátok föl a RAD szintet és 200-anként jó kis minuszokat kaptok a SPECIAL-ra. Pip-Boy-ban a Status/EFF (mint effektek) menüben vannak az éppen aktuális módosító tényezők. Ugyanitt jelennek meg a mérged, drogok, stb. hatásai is.
Más: Van valami MOD, amivel lehet rendszerezni a tárgyakat kereskedésnél ill. tárolóknál? Mint a pip-boyban, hogy fegyverek, aid, misc, stb. Meg a Take all mellé jó lenne egy Give all mod is.
Tud valaki ilyenekről? -
Tuco Ramirez
őstag
A pofájára (face) kell célozni a VATS-on, az a gyenge pontja. Úgy általában egy lövés is elég neki (critical hit-tel, pláne ha sikerül egy sneak attack-al kombinálni meg pláne).
A plazmapuskát én ritkán használtam, mert elég nehéz találni belőle a javításhoz (igaz, szerencsére lassan kopik). Amíg meg nem szereztem a Lincoln's Repeater-t, főleg lézerpuskával nyomultam. Kevesebbet sebez, de pontos és kevés AP igényel a VATS-ban (én négyszer tudtam vele lőni így zsinórban, ebből 2-3 lövés szinte mindig be is talált).
-
Chosen
addikt
Namost ez a meglepi elgondolkodtatott.....
A te hsz-edet olvasva arra gondoltam , hogy biztos egy baromi nagy láda , tele gyógyító inekcióval...
De aztán Rossi-é : "Én a szökőkút körül fogócskáztam vele" - egy ládával csaknem lehet fogócskázni
Így most egy olyat képzeltem el, hogy egy Mutáns zombi-ghoul-izomagy tehénfejjel , és az egyik lába helyén egy mini-gun van
-
Tuco Ramirez
őstag
Hát igen, az sem egy gyenge srác, de a nekem a Mirelurk Hunter-ek több gondot okoztak, mivel a legtöbbször csapatosan siettek szívélyes fogadtatásomra. A Kingből, bármennyire is kemény darab, eddig még mindig csak eggyel találkoztam egyszerre, úgy meg nem gond.
Látom újra pörög a topik!
-
Messzala
csendes tag
-
maskimx
senior tag
A 10. es holotape tartalmazza a nyomot a továbbjutáshoz. Ha jól emlékszem nem volt nagyon eldugva. Valahol a rotunda-n belül, asszem ahogy felmész a lépcsőn, egyből a gép tetején.
Egyébként tovább lehet enélkül is menni, ha sokat kalandozol, előbb-utóbb megtalálod azt a helyet, amire a 10-es holotape is hivatkozik
Így gyakorlatilag lehetséges, hogy megatont, gnr-t, rivet city-t és a jefferson memorialt kihagyva továbbjussEz persze nem túl szórakoztató, de azt jól példázza, mennyire nagy a játékos szabadsága.
Új hozzászólás Aktív témák
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Így néz ki az újratervezett S Pen
- Futás, futópályák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓóóÓS!!! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest