Új hozzászólás Aktív témák

• HaaS

addikt

válasz fiATHaLON #4375 üzenetére

Á, gerit nemmondom, ahhoz túl jó. Üdítő színfolt, heherésztem rajta sokáig... meg még mindig.

Hahaa kupakok... én ha cigire nézek, akkor jön be azonnal, hogy száljának nincs tömege, csomagja 0,5, egy rúd meg 2 egység. Bevillan:)!

Örülök, hogy végre rádtámadt a fauna. Majd még a Deathclaw Matriarchnál lesz pislogás szerintem, meg a lurkók is kemények. Nekem a ghoulok átmasszírozás után nem kelnek fel, pedig néztem őket. Arra gondoltam, hogy úgy működik, hogy elhagyjuk a helyszínt, és akkor ők regenerálódnak. Nem teszteltem még.
    Csicskababom nekem sincs, találtam egy kínai zombihullát, volt nála egy 85%-os chinese officer sword, azzal nyomom. Az előző karakter ninja volt, oszt lélekvándorlás van. Ez már lehet, hogy nem lesz ninja - bár a huszadik szint messze van - mert csak unarmed 70-re lehet pörkölni. Majd megalakul.
    XP lassító nincs, de kéne. Tényleg túl gyorsan jön a tapasz.

Jamegmár egyébként véjsztlend szördzsön vagyok, odacsapok, ahol a legjobban fáj. Szeretem a kritikálokat na. Improved criticalra gyúrok megint, jól felhúzták a req-t, PER 7 LCK 7, hajajj nem volt egyszerű kisakkozni tízes INT és CHR mellett, hogy összejöjjön. Érdekes, hogy mennyire lényegtelen az erő. Csodálkozom, hogy nem tettek a fegyverek mellé erőlimitet. Például az a sima perforátor 40 lbs. Váo.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés