- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
SPOILER!
Kicsit zavar a játékban, hogy átugrom bizonyos részeken.
Pl most hamarabb jutottam el Rivet citybe, mint a rádioba és Dr Livel dumáltam és kész lett a lábnyomkövetős küldetés... Most a rádioba már nem is kell menjek, pedig szerettem volna rendesen végig csinálni.
Másik, szintén Rivet Cityben a másik Dr-ral is hamarabb beszéltem, mint hogy rájöttem volna ki az android így az a küldetés is lezárult. Perk helyett meg kaptam 50 kupakot...Ezeket is csak véletlenül tudom, mert beleolvasgattam a topicba, ki tudja hány ilyen mellett szaladtam még el...
Jah meg pont most, elmentem a Robocop gyárba, betettem a procit a helyére, erre hirtelen nekem támadt mindenki. Ijedtemben kiírtottam az egész helyet, majd miután végeztem, felvillant a képernyőn, hogy 'opcionális: programozd át a számítógépet'. Gondolom így átállíthattam volna a robotokat az oldalamra vagy ilyesmi. Szimpatikusabb is lett volna, csak nem tudtam hogy lehet ilyet. Most meg már késő...
Szóval ezek idegesítenek, az lenne a kérdésem, hogy ezeket utólag be lehet pótolni valahogy? Tehát még kideríthetem pl ki volt az android, vagy ennek már lőttek? Érdemes elmenni a rádioba? Lesz ott még valaki? Vissza sem tudom tölteni, mert mát rámentettem azokra, kb 5-6 játékórát kéne visszamenjek, hogy elölről kezdhessem ezt a részt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech PRO X TKL (Rose) Vadi új, bontatlan, számlával - garanciával
- Apple AirPods Pro 3 - bontatlan, új - 1 év Apple garancia
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest