- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- CsST: Mi az az instant túra?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
attyspocak
aktív tag
válasz
dangerzone #2192 üzenetére
A ruhák kinézeter nem számít, de van pár ruha, ami plusz tulajdonságokat ad. Pl. rizsporos paróka és a pre-war kalapok is. Illetve a laborköpeny. Stb.
-
Mackósajt
senior tag
válasz
dangerzone #2178 üzenetére
Nem mintha nem pontosan ez történne akkor is, ha a vészterminált használod.
Csak akkor pozitív karmát kapsz a tömeggyilkosságért. (Ezt sehogy se értettem, de a szoftverrel nem tudok vitatkozni.)
Más: milyen hasznos követők vannak a játékban? Én felvettem Fawkest, de kicsit unalmas, hogy mindenkit porrá lő aki csúnyán néz, miközben én turistaként sétálgatok, és elbújok a háta mögé, ha jön valami nagy.
Viszont hasznos, mert sok cuccot elbír. végre ki tudok takarítani egy épületet úgy, hogy nem kell vérző szívvel hátrahagyni semmit.
-
aborbely
csendes tag
válasz
dangerzone #2115 üzenetére
üres háromszög: Ahol még nem jártál
teli háromszög : Ahol jártál
nagy teli hatszög : Amit a küldetés jelöl
nagy üres hatszög: Amit te jelöltél be
zöld téglalap : baráti karakter
piros téglalap : ellenség -
Tuco Ramirez
őstag
válasz
dangerzone #2107 üzenetére
Eltüntetheted vele a pia és a különböző drogok által okozott utóhatásokat, ami elég hasznos, ha gyakran használsz ilyeneket. Ezen kívül napi egy ingyen gyógyszert/drogot ad (véletlenszerű kiosztásban).
-
aborbely
csendes tag
válasz
dangerzone #2072 üzenetére
pip boy-ban megkeresed a fegyveredet, ha van másik ugyanolyan megnyomod az R betűt és onnan már egyértelmű. Vannak fegyverek, amik pl: lincoln ismétlője>vadászpukából
Ol'painless >szintén vadászp.
Terrible shotgun >dobtáras shotgunStb...stb...
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
dangerzone #2058 üzenetére
Nálam többnyire 3 féle fegyver van. Egy nagy távolságra hatásos puska (kezdetben erre a célra a Hunting Rifle is megfelel, később Sniper Rifle illetve Lincoln's Repeater) egy közeli célpontok ellen jó fegyver (Combat Shotgun/géppisztoly/Chinese Assault Rifle) és egy bogarak meg hasonló könnyű ellenfelek ellen használt fegyver (pisztoly/lézerpisztoly), akik ellen felesleges a komolyabb fegyvereket koptatni és a drága lőszert pazarolni.
-
Gregorius
őstag
válasz
dangerzone #2064 üzenetére
Mármint sokfélét? Nem mondanám. 7 féle van. A többségük nem kimondottan húbazz, bár egy-kettő kilóg a mezőnyből. A nuka grenade például a játék egyik legjobban sebző fegyvere. Pici hátrány, hogy az egyik alapanyag a Nuka Cola Quantum, amiből talán ha 100 darab van az egész játékban és nem könnyű ráakadni.
-
Gregorius
őstag
válasz
Amúgy ti az összes fegyverből cipeltek egyet-egyet, vagy csak párat visztek magatokkal?
Ha éppen azt nem tudtam eladni, akkor igenEgyébként meg amit gyakran használok, azt nyilván nem adom el. A fegyverhurcolással nem szokott sok gond lenni, a páncélzatoknak viszont általában rosszabb az érték/súly mutatója, úgyhogy ezekből inkább csak azt érdemes felszedni, amit használsz, és azt is csak javítás céljából. Az útszéli szemét pedig még nehezebb, ezt nem érdemes felszedni (ínségesebb időkre sem: úgyis annyi van belőle, mint a szemét), kivéve ha spéci fegyvereket akarsz belőle csinálni, amitől sokkal jobb lesz. Adott esetben ugyanakkora súlyból így 20-szoros értékű árut lehet csinálni. Ehhez persze az kell, hogy a különböző tervrajzokat összeszedd.
-
aborbely
csendes tag
válasz
Csak amit használok.
-
Gregorius
őstag
válasz
dangerzone #2054 üzenetére
Gyűjtögesd a cuccokat azoktól, akiket lelősz. Többet fogsz összeszedni, mint amennyit el tudsz adni. Én most tartok olyan 40000 körül, és tetőtől talpig tele vagyok eladhatatlan áruval (+carry weight cheat, hogy ne kelljen állandóan megszakítani a kalandozást százezer mérföldre a legközelebbi bolttól).
-
aborbely
csendes tag
válasz
Hát nemtom. Én még nem raktam föl modot. Most kb. 12.000 kupakom van. De a fegyvereket, páncélokat, szinte kezdetektől én javítom. Fegyvert sem veszek. Mindent a hulláktól vettem el amim van. (Ez olyan civilizáltan hangzott nem?
)
Skulót néha veszek. De mivel a pontos célzás rejtekhelyről taktikát használom, inkább csak nő a lőszermennyiségem.
De pl add el azt a tipusú cuccot, amit nem használsz. Abból is jön lóvé. -
Mans20
addikt
válasz
Én felraktam a 20000caps modot,és így nem szenvedek a keresgéléssel.
-
aborbely
csendes tag
válasz
dangerzone #1967 üzenetére
Add el a vasat megatonban a vízügyesnek kupakért. Jó cuccot meg szerezz magadnak. Úgyse adnak az ilyenek normális cuccot. A best off monyót, úgy is a neked kell a level 1000-es helyen összekukázni.
-
WillyX
tag
válasz
dangerzone #1919 üzenetére
SZERK: ment privi
-
Rossi
addikt
válasz
dangerzone #1922 üzenetére
Látod ez jó kérdés, még nem figyeltem meg. Moira Wasteland Survival Guide egyik küldetésében 600 ig felment, de nem sebződtem tőle...
-
válasz
dangerzone #1922 üzenetére
Nekem 200-ig ment fel , kiírta , hogy sugárfertőzött vagyok , nemtom mi történt volna , de egy csökkentővel azonnal levittem
A magyarításban nem lehet az valahogy kijavítani , hogy az "Ő" megjelenjen , vagy legalább rövid "Ö" karakterként legyen benne , mert elég idegesítő , hogy ezek a hoszú betűk hiányoznak
-
Rossi
addikt
válasz
dangerzone #1919 üzenetére
Nem sokat kellene visszaolvasnod... Three Doghoz a metróhálózaton keresztül tudsz csak eljutni, a térkép jelöli merre kell menni.
Sugárzást pedig a Radaway vagy a Rad-x tünteti el.
-
horvathkrisz
addikt
válasz
dangerzone #1681 üzenetére
Jövő héten kiderül, hogy tudják-e tartani az időpontot, remélem igen.
Ez a játék egyébként nagyrész a párbeszédekről szól, a nyelvezete miatt pedig az alap angol tudás nem elegendő, mert vagy a fordítással szenved az ember, vagy beleéli magát, kompromisszum nincs. -
maskimx
senior tag
válasz
dangerzone #697 üzenetére
Ha ismered az elődöket, akkor mindenképp próbáld ki, majdnem olyan jóra sikerült. Ha meg nem, akkor is, mert jó játék
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest