- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
$p@rr0w #2794 üzenetére
Túl könnyű lenne a játék, ha egy fejlövéstől minden ellenfél kifeküdne. A Commando és Sniper perkekkel ez könnyedén, akár nagy távolságról is összehozható a VATS-ot használva (anélkül is). Az emberi ellenfelek ellen a legtöbb esetben egy lesből leadott fejlövés egy jobb puskával critical hit-et és azonnali lefejezést eredményez.
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Tuco Ramirez #2653 üzenetére
A "virágbolti" verzióra bezzeg rámegy az 1.6-os patch.
Így már megy a Broken Steel. Ennyit arról, hogy miért érdemes bolti szoftvert venni...
-
Tuco Ramirez
őstag
Sziasztok!
Az alapjátékot, és a DLC-k közül az Operation Anchorage-t, Pitt-et és Point Lookout-ot gond nélkül végigtoltam, de a Broken Steel valamiért nem akar működni. Miután a víztisztítót beüzemelte Fawkes, felébredek a Citadel-ben, de nem tudok semmit sem csinálni (csak helyben forogni és leguggolni/felállni), bár a játék nem fagy ki. A Fallout 3 magyar nyelvű bolti verziója van meg, a DLC torrentről lett leszedve. 1.035-ös magyar patch van fenn, az 1.6 UK nem akar felmászni (igaz eddig nem is hiányzott). 32 bites Win7-et használok.
Valakinek esetleg nincs ötlete, hogy lehetne működésre bírni?
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
attyspocak #2360 üzenetére
Én is pénzért váltottam ki a ghoul testőrt, de nálam nem volt ilyen gond. Beszéltél Charonnal, miután kicsengetted a lét a szerződésért Azrukhalnak...?
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
dangerzone #2107 üzenetére
Eltüntetheted vele a pia és a különböző drogok által okozott utóhatásokat, ami elég hasznos, ha gyakran használsz ilyeneket. Ezen kívül napi egy ingyen gyógyszert/drogot ad (véletlenszerű kiosztásban).
-
Tuco Ramirez
őstag
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
aborbely #2070 üzenetére
Egyelőre még csak az Operation Anchorage DLC elérhető. Úgy olvastam, hogy mielőtt elkezded, eltűnik az összes cumód, de a karaktered persze marad ahogy volt. Nem próbáltam még ki, mert amit olvastam róla (kb. 1,5-2 óra lövöldözés és kész) attól nem lelkesedtem be túlzottan. A The Pitt DLC-re viszont már előre fenem a fogam...
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
dangerzone #2058 üzenetére
Nálam többnyire 3 féle fegyver van. Egy nagy távolságra hatásos puska (kezdetben erre a célra a Hunting Rifle is megfelel, később Sniper Rifle illetve Lincoln's Repeater) egy közeli célpontok ellen jó fegyver (Combat Shotgun/géppisztoly/Chinese Assault Rifle) és egy bogarak meg hasonló könnyű ellenfelek ellen használt fegyver (pisztoly/lézerpisztoly), akik ellen felesleges a komolyabb fegyvereket koptatni és a drága lőszert pazarolni.
-
Tuco Ramirez
őstag
Miután bejutsz a Citadel-be (a Brotherhood of Steel bázisára), érdemes leállni egy időre a főszállal és inkább a mellékküldetéseket teljesíteni, mert onnan már igencsak felpörög a fősztori. Nem utolsósorban a főszál utolsó két küldetésénél nem árt, ha rendesen ki van gyúrva a karaktered...
-
Tuco Ramirez
őstag
A Galaxy Radio News épületbe akkor is érdemes elmenni, ha a Dr. Li-vel való beszélgetéssel átugrod azt a részt a főszálban. Threedog-tól kapsz egy jó kis küldetést, érdemes végigcsinálni.
Az androidos küldetést nem egészen értem, hogy sikerült rövidre zárnod, de érdemes újra megpróbálni újra, mert a jutalom a Wired Reflexes perk és/vagy spéci plazmapuska. Mindkettő erősen ajánlott!
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Gergello #1986 üzenetére
Nálam is fagy néha a játék, de nem sikerült rendszert felfedeznem a fagyásokban.
Más. A magyar változatra jött már ki külön javítás, vagy ugyanazt a patchet gond nélkül fel lehet tenni rá mint a angol nyelvű (UK) változatra? Egyáltalán érdemes vesződni vele?
Tapasztalt már valaki érdemleges javulást a patch felrakása után?
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
BigBadPlaYeR #1925 üzenetére
Nem lehet sajna, így pedig nem ér sokat, mert néhány komolyabb harc után elég gyorsan leromlik az állaga, különösen a sisak kopik gyorsan.
Két dologra azért nagyon jó: ráadni a segédkarakterre (rajtuk érdekes módon nem kopik, függetlenül attól, hogy hány és milyen kemény harcban van részük...), vagy pedig az utolsó (Take it back!) küldetés elején felvenni és azzal nyomulni a fősztori végéig.A Power Armor-ok közül a leghasználhatóbb a Tesla Armor a maga +10 Energy Weapons skillpontjával. Azt legalább ki lehet kalapálni, bár inkább csak a játék vége felé találni ilyeneket.
-
Tuco Ramirez
őstag
Jericho (Megatonban találod, 1000 kupakért hozzád szegődik, de csak akkor, ha evil karaktered van)
Charon (a ghoul tanyán, Underworldben veheted fel 2000 pénzért vagy egy teljesített orgyilkos küldetés után, nem számít milyen a karmád)
Star Paladin Cross (a Citadelben veheted fel, ha jó karmád van)
Fawkes (a Vault 87-ben találod, ha kiszabadítod a cellájából, az American Dream küldetés végén lehet felvenni, ha jó karmád van)attispocak: Sidney, a kincsvadász csajt nagyon komáztam, csak sajna nem lehetet állandóra bevenni a buliba (csak a Stealing Independence küldetés idejére áll be kísérőnek).
-
Tuco Ramirez
őstag
Strong Back perk, vagy az Intense Training perkkel pakolj pontokat a Strength-re. De szerintem felesleges mindkettő. Minden értéktelen vicik-vackot nem muszáj felvenni (kivéve ha házilag barkácsolt fegyverekhez kell a cucc) és ha megtelik a zsák, add el a felesleges szajrét egy kereskedőnél.
Ja, van még egy megoldás: vegyél fel egy segédkaraktert, amint lehet. Az majd hurcolja a cuccot helyetted is. -
Tuco Ramirez
őstag
válasz
aborbely #1901 üzenetére
Emlékszem, alig vártam már hogy megkapjam a Power Armor Training-et, de aztán nagy csalódást okoztak ezek a páncélok. Lassabban lehet bennük mozogni és sok -AP a VATS-ban. Kivétel a T-51b Power Armor, azt viszont nem lehet javítani (én inkább ráadtam Charonra). Ranger Combat Armor szerintem sokkal jobb, alig kisebb a DR-je (39) mint az alap Power Armor-nak.
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
BigBadPlaYeR #1898 üzenetére
Museum of American History. A felső emeleten van valahol, egy vitrinben. Kicsit macerás odáig elvergődni, de megéri...
-
Tuco Ramirez
őstag
A pofájára (face) kell célozni a VATS-on, az a gyenge pontja. Úgy általában egy lövés is elég neki (critical hit-tel, pláne ha sikerül egy sneak attack-al kombinálni meg pláne).
A plazmapuskát én ritkán használtam, mert elég nehéz találni belőle a javításhoz (igaz, szerencsére lassan kopik). Amíg meg nem szereztem a Lincoln's Repeater-t, főleg lézerpuskával nyomultam. Kevesebbet sebez, de pontos és kevés AP igényel a VATS-ban (én négyszer tudtam vele lőni így zsinórban, ebből 2-3 lövés szinte mindig be is talált).
-
Tuco Ramirez
őstag
Hát igen, az sem egy gyenge srác, de a nekem a Mirelurk Hunter-ek több gondot okoztak, mivel a legtöbbször csapatosan siettek szívélyes fogadtatásomra. A Kingből, bármennyire is kemény darab, eddig még mindig csak eggyel találkoztam egyszerre, úgy meg nem gond.
Látom újra pörög a topik!
-
Tuco Ramirez
őstag
A metróalagutakat kell használnod. A Farragut West Station szervízalagútján keresztül eléred a Tenleytown/Friendship Station-t. Innen a Chevy Chase North felé kell menned. Ha kijössz a metróból, a felszínen a romos épületeken keresztülhaladva (használd a Pipboy-t) már el tudsz gyalogolni a Galaxy News Station-ig. Az épület előtt meglepi fog várni...
-
Tuco Ramirez
őstag
1. Ez a "pénz" a játékban.
2. Enyhén bugos a játék... Néha nálam is beszaggat egy-két másodpercre, de nem zavaró mértékben és főleg nem állandóan. Az előző VGA-m nekem is egy 512-es GTS volt, azzal ugyanolyan jól futott max beállítások mellett (1280x1024) mint a mostani 4830-al. Próbálkozz újabb Forceware driverrel, vagy tedd fel a patch-eket. -
Tuco Ramirez
őstag
válasz
19_OsY_81 #1877 üzenetére
Charon (ahogy minden más segítő is) automatikusan teljesen felgyógyul egy-egy harc után (azonnal), nem kell stimpack-et adnod neki. Elég strapabíró ghoul, de időnként teljesen bekattan és az túlelőre tekintet nélkül előrerohan, hogy kocsmai stílusú adok-kapokba kezdjen. Egy Behemoth, vagy több Deathclaw vagy Enclave katona ellenében ennek szomorú vége szokott lenni.
A játék közepétől igazi kihívást csak a Behemoth-ok, vagy több Deathclaw, Giant Radscorpion, esetleg Enclave katona vagy Talon Company Mercenary (ez utóbbiak jellemzően egy-egy fast travel után hajlamosak a nyakadba esni) egyidejű támadása szokott jelenteni, de Mr. Gutsy és bármilyen rakétavetővel felszerelt ellenfél elég kellemetlen tud lenni.
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
19_OsY_81 #1874 üzenetére
Charon nagyon jó segédkarakter, én is beválasztottam. Harcban is sokat besegít, de én a játék vége felé már inkább csak hordárnak használtam szegényt.
Adj neki egy jó állapotú Chinese Assault Rifle-t és osztani fog rendesen (egy jobb páncél sem árt neki, alapból bőrpáncélja van).
A szupermutánsok egy idő után (ha már pontos fejlövésekre vagy képes) már sokkal kevésbé félelmetes ellenfelek mint az elején, csak arra kell vigyázni, hogy ne engedd őket testközelbe. Ha mégis sikerül nekik, a Combat Shotgun lesz a legjobb barátod. -
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Gregorius #1868 üzenetére
A játék második feléből csak a .44-es lőszer volt fogytán néha, mivel szinte mindig a Lincoln's Repeater-t használtam. A mesterlövészpuskához volna éppen elég lőszer, csak ritkán használom, mert gyorsan kopik és nehéz találni újabbat belőle a javításhoz. A Lincoln's Repeater-nél, nincs ilyen gond, Hunting Rifle-ből annyi van, mint a szemét.
Amúgy szerintem a legtutibb fegyver (kis-közepes távolságra) az Alien Blaster, csak nagyon kevés lőszert lehet találni hozzá. Szupermutáns behemótok és a játék végén az Enclave plazmapuskával felszerelt katonái ellen elég jól jön.
-
Tuco Ramirez
őstag
Az elején elég szűkös a lőszerkészlet, de később már annyi lesz, hogy nem tudsz majd mit kezdeni vele. A sugárfertőzés szintjét a Radaway medic cuccal tudod csökkenteni. Ilyet találsz bőven és használd is, ne várd meg, amíg több százra felmegy a sugárfertőzés szintje...
-
Tuco Ramirez
őstag
A Raiderek mindig támadni fognak. Közelharcos karakterrel egy idő után szerintem komoly gondjaid lesznek, például ha pár Assault Rifle-lal felfegyverzett szupermutánssal kerülsz szembe (a Minigunosoknál meg pláne). A helyedben inkább a Small Arms-ra és a Repair-re gyúrnék rá (később esetleg az Energy Weaponsra is).
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Gergello #1859 üzenetére
Inkább bepötyögöm.
Level 20-as karakter, 28 befejezett küldetés után.
Strength: 8
Perception: 9
Endurance: 7
Charisma: 5
Intelligence: 7
Agility: 7
Luck: 9Barter: 35
Big Guns: 70
Energy Weapons: 100
Explosives: 45
Lockpick: 91
Medicine: 86
Melee Weapons: 31
Repair: 98
Science: 84
Small Guns: 100
Sneak: 91
Unarmed: 30[U]Perkek[/U]:
Ant Sight
Barkskin
Better Criticals
Commando
Comprehension
Cyborg
Daddy's Boy
Educated
Explorer
Finesse
Gun Nut
Gunslinger
Hemathophage
Here and Now
Intense Training (2)
Power Armor Training
Silent Running
Size Matters
Sniper
Survival Expert
Swift Learner
Tag!
Toughness
Wired ReflexesA Skill pontok első látásra soknak tűnhetnek, ehhez össze kellett szednem a Bobblehead-ek majdnem felét és rengeteg Skill book-ot.
A perkek közül nem mindegyik volt szerencsés választás, például ha újrakezdeném akkor kihagynám a "Here and Now"-t, a "Swift Learner"-t és talán a "Daddy's Boy"-t is, és inkább az "Intense Training"-et ismételném helyettük, de a "Better Criticals"-t, a "Commando"-t, a "Comprehension"-t, a "Finesse"-t, a "Sniper"-t és a "Wired Reflexes"-t (+ elsőnek az Educated-et) mindenképpen újra beválogatnám.
-
Tuco Ramirez
őstag
Nem ártana, mert elég gyorsan el lehet érni a 20. szintet. Viszont az is igaz, hogy egy átgondoltan fejlesztett karakterrel, megfelelő perkekkel, jó cuccokkal (nálam Lincoln's Repeater, ranger combat armor, shady hat, lucky shades) megáldott karakter számára már 20. szinten sem igazán akad méltó ellenfél...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 2 tablet 9.7 arany szín 128GB karcmentes
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ASUS ROG Strix XG32AQ IPS Monitor! 32" 2560x1440 / 175Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- 27% Számla! ASUS TUF Gaming Z790-BTF WIFI Alaplap
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest