Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Thunderzolee

veterán

Azt lehet tudni, h hány embernek kell jelentenie egy profilt, h az AI letiltsa az adott accountot? :F

Mondjuk nem értem minek lép valaki egy társkereső csoportba, ha ráírnak, aztán mittudomén ignorálás helyett azonnal zaklatásért jelenti a másikat. (Mert hát gondolom ez történhetett.) :W

Azért az, h egy személyre 1x ráírnak, az még nagyon nem zaklatás. :((

Pláne olyan profiloknál, akiknek 2-3-4ezer ismerőse (nem követője, ismerőse) van.
    Aha, persze, többezer ismerőse van, életszerű, hogyne... és én "ismeretlenül" rá merészeltem írni, és akkor ő megteheti, h az egybites agyával ezt zaklatásnak vegye, és jelentsen.
    Mert olyat meg sose csináltam, h üzenetekkel bombáznék valakit. :(((
    Egy eldöntendő kérdésre ha nem válaszol, nem reagál, letilt, vagy csak szimplán visszaír, h "nem", akkor általában ki is követem. De biztos van olyan degenerált is, aki egyből a jelentés gombra kattint. :U

Miközben egy rakás csaló hirdetős profilt jelentek rendszeresen, és mindegyikre visszajön később egy üzenet, h megvizsgáltuk a bejelentésed, de nem töröljük az egyértelműen csaló accountot, mert ők nem találják problémásnak. :W

Új hozzászólás Aktív témák