- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyesteb
tag
Sziasztok!
Egy hírportál üzemeltetésével foglalkozom, nem az én tulajdonom, csak informatikailag segítem őket és felmerült egy érdekes dolog. A facebookra küldik ki minden hírt, amikor megjelenik egyből, de április elején valami történt. Előbb nagyon felfutott a megjelenítés (persze vele a kattintás is, de ez most másodlagos), majd 14-17 körül nagyon zuhanni kezdett. Értsd ezt úgy, hogy a napi több százezres megjelenítés leesett napi 1-2 ezerre 2-3 nap alatt. Előtte, április előtt konstans 10-30 ezer között mozgott. A felfutás is 2-3 nap alatt volt, gondoltam a háború, választás stb segítette, de utána is volt háború, a választási hírek is még futottak bőven, de meredeken zuhant az elérés.
Azóta próbálom kideríteni mi lehet az oka. Csomó ezzel foglalkozó oldalt megnéztem a google segítségével, de ott nem igazán az ilyen profilú oldalakat támogatják a szövegek, hanem az általánosan bloggoló oldalakat. Itt napi 10-20 hír is felkerül, nehéz lenne beállítani, hogy az aktív időszakban jelenjen csak meg. Nem lehetetlen, ha azt mondjátok, hogy ez lehet a nyitja, akkor kipróbálom persze, de előbb szerettem volna rákérdezni, hátha valaki tud ennél jobb ötletet adni.
Nem változtattunk semmin, ugyanazok az írók írják, csak a facebook jelzésére néhány háborús cikket el kellett távolítani, mert oroszpártinak minősítette. Persze nem az volt, amerikai statisztikák feldolgozása, de annak minősítette. Ez van.Szerintetek mi lehet? Volt megint algoritmus frissítés?
Egyenlőre nem ez a szakterületem, de amennyit foglalkoznom kell vele, lehet még megtanulom..
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Suzuki topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- KEMP LoadMaster 2200 - 1U magas, rackbe szerelhető alkalmazásvezérlő (ADC) és terheléselosztó -
- Garmin Vivoactive 6
- ADATA GAMMIX D35 XPG 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz CL18 - 10 év gari
- Sonicwall Nsa 3650 - Tűzfal - több db - Vpn - Firewall
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4407, 100% Akksi
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- 232 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

krizmo_