Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzoli1111
csendes tag
Sziasztok! A következőkben kérném a segítségeteket. A Facebook egyik csoportjának bejegyzéseit szeretném lementeni úgy, hogy a nyitó bejegyzésre görgetnék, majd teljes oldalt mentenék. A gond az, hogy nem jutok görgetéssel az aljára, mert hosszú a folyam (2012-es az első bejegyzés), és "megtelt/elfogyott a memória" üzenetet kapok (most hirtelen nem tudom, hogy megtelt-e vagy elfogyott), és "töltsem újra az oldalt"...amire persze megint az utolsó lapot kapnám vissza. Több gépen is próbálkoztam, Win7-tel, Win10-zel, 16Gb ill. 32 GB memóriás gépekkel....mindnél ezt tapasztalta. A lapozófájlt hiába állítom "végtelenre", nem segít. Milyen memória fogy el? Tudtok valami megoldást? Vagy nem megoldható az elképzelésem? Persze más megoldásnak is tudnék örülni. :)
Próbáltam Firefox-szal, Operával, Brave-val, Chrome-mal. Úgy is, hogy a képek letöltését nem engedtem. Próbáltam letölteni az oldalt Httrack-kel is...le is töltött kb. 16 Gb-ot, nem is jelzett hibát, de megnyitáskor üres lapot látok.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Lian Li O11 Dynamic ház + 5 UNI FAN SL120 V2 ventilátor ELADÓ
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben
- DJI Goggles 2 FPV drón szemüveg
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Makulátlan Dell14",core i5,8-32GB DDR4,MAGYAR Vil.bill,256-512GB SSD,jó akku,W11
- GIGA AKCIÓ!!! 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 egyenlő 16 ami 2 a 4.-en Sand Storm 16GB / 512GB
- ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG /32",4K TrueBlack Glossy, Dual mode,G-Sync/ új, 3év IPon gar
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
krizmo_