- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Viktor0610 #26398 üzenetére
Vagy frissen készíthetsz fotót
legalábbis nekem az első ikon a kamera használata, de nagyon érdekes, hogy nem lehet elérni a telefon fájljait könnyen, kíváncsi lennék rá milyen
(hülye)döntés eredménye ez. -
Croft-21
őstag
válasz
Viktor0610 #26398 üzenetére
Csak olyan van a mobilosban, amit te is írtál: csak a Facebook-féle Filmtekercs van, a külső galéria appok nem elérhetőek.
-
-
Croft-21
őstag
válasz
krizmo_ #26381 üzenetére
Na megnéztem gépről is, annyi a különbség hogy gépről megnyitva a profilomat, a fényképezőgêp ikonra kattintva, ott már van kép feltöltése funkció, csak a mobilos verzióban nincs. A mobilosban nekem csak olyan van, hogy profilkép kiválasztása, de csak a feltöltött képek közül enged választani.
-
Le tudok úgy tiltani valakit, hogy nem rakom ki az ismerőseim közül? A tiltólistában kidobja az ismerősöket is. Ha így letiltok valakit, akkor mit fog látni "belőlem"?
Köszönöm szépen!
-
choco01
addikt
Hali.
Egy barátomnak feltörték a facebookját, láttam hogy különböző arab írásos képeket és szövegeket töltöttek fel a nevében, nem sokkal később letiltották.
Volt egy céges oldala ahol 10.000 követő van leglább és az a gond hogy ő volt az egyetlen admin.
Tudtok valami megoldást javaoslni hogyan lehetne az oldalát viszaszerezni? Vagy a fiókot?
Az a baj hogy hiába küldtem el az egyik formon a személyiét nem fogadták el.
-
totron
addikt
válasz
krizmo_ #26304 üzenetére
Nekem egy elvesztett jelszavas mailre kezdett épülni 9 éve a fb accountom, aztán egyre dagadt minden, így nem jöttem le róla. Egyszer csak földrajzilag távoli bejelentkezést detektált tőlem vagy nem tőlem, azt nem tudom, de sokszor van, hogy ugrál a helyszín - whatsmyip jellegű lekérdezésekből is látható - a facebook ezt nem temperálja, te bizony távol voltál, tán nem is te voltál, igazold magad. Jó, szeretjük a biztonságot, de nekem most sok évi épülés lett oda. Mobillal nem szeretem összekötni, 2lépcsősség nem volt. Nem jön ki egyértelműen arra a sztori, hogy a 2lépcsősség megmentette volna a seggem, bár sokan szeretik erre kihozni. Mailbe nem jutok be. Sztori ended.
A nemmobilszámmal létesített kétlépcsősség viszont nem hülyeség.
-
totron
addikt
Van olyan tiltási, némítási mód, mikor a privát nem jut el, de egyik fél, illetőleg oda-vissza látja a másikat csoportban írni?
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
adnoctum18 #26385 üzenetére
Üdv,
Nem igazán.
Érdemes más felületen próbálkozni. -
adnoctum18
senior tag
Hello!
Egy ideje tapasztalom, hogy a Facebook Messenger kb. 718x960ra és 30-40KB-ra méretezi a küldött és fogadott fotóimat. Lehet ezt orvosolni valahogy?
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok! Létrehoztam egy céges FB oldalt, ahol bejegyzéseket több nyelven szeretném írni. (Tehát pl. ha Német nyelvbeállítással nézik az oldalt, akkor az általam beírt német szöveg jelenjen meg). Erre elvileg van lehetőség, de mégsem működik.. Az oldal beállításai közt bekapcsoltam a "Bejegyzések írása több nyelven:" lehetőséget, de amikor elkezdem írni a bejegyzést, mégsem jelenik meg olyan opció, hogy több nyelven hozzáadhatnám a szöveget.. [mint pl ebben a videóban] . Ebben valaki tudna segíteni? Előre is köszönöm!
-
krizmo_
Topikgazda
Amire már sokan vártak:
Hasznos funkciót kap a Facebook, könnyen törölheti a korábbi bejegyzéseit... -
Croft-21
őstag
Sziasztok!
Szeretném lecserélni a profilképemet, a profilomon kiválasztom a "profilkép kiválasztása" menüpontot, de a filmtekercs menüpontban nem mutatja a mobilomon lévő összes fotót, csak egy párat és így nem tudom kiválasztani azt a fotót, amit szeretnék feltölteni. Valakinek ötlet? -
icsil
csendes tag
Sziasztok.
Marketplace kapcsolatban tudna valali segíteni?
Az a problémám hogy amit meghírdetek marketplace-en nekem.azt mutatja hogy akrív a hírdetés, de mások nem látják a hírdetést..
Tudja valaki hogy miért?
Válaszokat előre is köszönöm. -
krizmo_
Topikgazda
válasz
#63718632 #26370 üzenetére
- Facebook fiók felfüggesztése:
A Facebook fiók átmenetileg kerül felfüggesztése, bármikor újra lehet használni, csak az e-mail címmel és a hozzátartozó jelszóval be kell jelentkezni. A felfüggesztés ideje alatt az adatlap nem lesz látható mások számára, így nem tudnak kapcsolatba lépi veled.- Facebook fiók végleges törlése:
Ha törlöd a fiókot, többé már nem tudod visszaállítani, tehát ha nem vagy biztos a dologban, akkor inkább a felfüggesztést válaszd!"Na most ha a végleges törlés linken belépek, akkor azonnal törlődik, vagy megint lessz egy türelmi idő?"
90 nap a maximum idő, amíg végleg törlik a fiókod, és 30 napod van meggondolni magad. -
törölt tag
válasz
krizmo_ #26368 üzenetére
Végleges törlés nem rémlik, az akkori szövegkörnyezetből. Annó úgy tudtam, ha törlést eszközlünk. Akkor pár hónapig van lehetőség vissza térni és minden műkszim tovább. Ám ha egy bizonyos intervallum után nem lépünk be, akkor törlődik a profil.
Most ezzel nem vagyok tisztában, hogy akkor már lehetett külön opció a végleges törlés és nem azt választottam.
Ezek előtt 5éve is volt profil törlésem, az már nem jelenik meg sehol.
Lehet ezzel kevertem utoljára.
Na most ha a végleges törlés linken belépek, akkor azonnal törlődik, vagy megint lessz egy türelmi idő? -
krizmo_
Topikgazda
-
törölt tag
Sziasztok!
Profil törlés után mennyi ideig látható még a rendszerben a törölt fiók? Azért kérdezem, mert már több, mint 1 éve töröltem a profilom, be sem léptem. Aztán úgy hozta a szükség, hogy mégis kellett egy messenger account. Csináltam telószámhoz, amiben azt vettem észre a minap, hogy az egyre több lehetséges kontakt közt feltűnt a régen törölt profilom. Meg sokan mondták, hogy nem válaszolok, pedig írtak. Közöltem velük, hogy azt töröltem.
Ma kíváncsiságból megpróbáltam bejelentkezni, de jelszó emlékeztetőt kértem. Meg is jött a biztonsági kód.
Akkor most hogy van? Törlődött a profil vagy nem? Vagy profilon belűl először csak a jegelést-felfüggesztést találom, a végleges törlés meg mélyebb menüpontban van?
A törölt (vagy nem használt) profilhoz nem volt megadva az a telószám, amihez később a messenger accountot csináltam. -
peti_s
addikt
Üdv. Emberek!
Először is meg szeretném köszönni az első hozzászólást, nagyon hasznos volt.
Másfelől, csoportos videóhívásra Firefox alatt nincs megoldás?
A FB Help alapján csak Opera, Chrome, meg az Edge bizonyos verzióival megy.
Kérdésem, miért?Köszi előre is,
üdv. peti_s
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Ismerősöm Facebook oldalát feltörték az éjszaka.A képet lecserélte és a régi képeket törölte az illető.
De ott vannak a gyerkőc képei egy idegen megosztásaiban.
Elküldtük jelentettük de azt írták ismerősnek hogy nem sértett szabályzatot...
Mit lehet tenni? -
krizmo_
Topikgazda
Várj türelmesen, pár napon belül kiderül mi lesz.
Még ez a lehetőség is itt van:
Ha úgy véled, hogy a fiókod tévedésből került letiltásra, ezen az űrlapon kérhetsz ellenőrzést. -
krizmo_
Topikgazda
Akkor te is belecsöppentél ebbe a szórásba, ami most megy.
Ha esetleg mégsem kapnád vissza a fiókod, macerás lenne mindent felépíteni újra?
Akiket ilyen sokáig nem engedtek vissza azok rendszerint bukták a fiókjukat, de nem akarlak megijeszteni, lehet most csak a pünkösd miatt van így. Talán már holnap visszaáll. -
akb
friss újonc
válasz
krizmo_ #26355 üzenetére
Azt nem írta. Tegnap dél körül még beszélgettem messengeren, majd egyszer csak mind a messenger, mind a facebook app kiírta, hogy jelentkezzek be újra, meg is tettem és akkor hopp egyből egy olyan ablak ugrott fel, hogy szükség van egy telefonomra érkező kód beírására, oké kódgenerátor, beírtam a kódot, majd következő lépésnél kérte, hogy egy arcképes igazolvánnyal igazoljam magam. Így is tettem fotó, személyi. Azóta pedig semmi, ugyanaz az üzenet ugrik fel, amint amit itt pár napja valaki megosztott. Több oldal üzemeltetője, adminja is vagyok, hirdetésekhez van használva a fiókom, vállalkozáskezelő van rajta stb. és még azt se mondom, hogy a személyes profilom halott lenne, hiszen az is fut. Nem problémázom azon, hogy azonosítanom kellett magam csak zavar, hogy ülnek rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest