Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Formaster
addikt
válasz
unravel
üzenetére
Az app jogosultságok kinullázva persze, ezt az oldalt majd átnyálazom, de nyilván minden szembetűnőt előtte kikapcsoltam. Igen, az ismerősöknél vadidegeneket kellene lássak, illetve azt nem szeretném, hogy ahogy nekem feldobja a régi ismerősöket, úgy nekik is feldobjon engem. Innentől az sem lenne megoldás, ha a régit törölném, mert ugyanúgy feldobná nekik az új oldalamat is.
(#24668) kidnou igen, a készüléket azonosítja, amit akár többen is használhatnánk, pl irodai gép, otthoni laptop vagy tablet. Ami viszont kiszúrja a szemem most igy utólag, hogy régebben is belefutottam olyanba, hogy egy frissen elmentett névjegyet 1-2 nap múlva feldobott, mint lehetséges ismerős, holott semmilyem szál nem fűz minket össze. Elképzelhető, hogy a google fiókkal is kommunikál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
krizmo_