Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Formaster
addikt
válasz
unravel
üzenetére
Mielőtt nevetségessé tennéd magad, nem értem az összefüggést. Mi köze van, hogy ki kit-mit oszt meg ahhoz, hogy hogyan kémkedik utána kéretlenül és kikapcsolhatatlanul egy cég szoftvere. Ha én nem engedélyezem, hogy a telefonomról információt nyerjen ki, akkor ő mégis erre hogyan képes? Innentől jogilag megkérdőjelezhető a google és a facebook hozzáállása, együttműködése.
Történetesen készítettem egy második profilt, mert lassan 10 éve külföldön élek, de a régit nem szeretném törölni és nem is szeretném, hogy a kettőnek köze legyen egymáshoz, ergó nem akarom ugyanazon ismerősöket a kettőn látni, a magyarok legyenek a magyar profilomon, a külföldiek a másikon.
Erre a facebook gondol egyet és engedély nélkül kiveszi a névjegyzéket a telefonomból, majd feldobálja az összes addigi ismerősömet lehetéges ismerősként egy új profilon. Tök mindegy is miért és hogyan nem akartam, hogy ezt tegye, de jogom lenne ahhoz, hogy én döntsem el, mit és mikor akarok megosztani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 5 portos Gigabites Switch, internet szétosztó
- Eladó ASUS ROG Strix Z790-E Gaming WiFi II garanciás, hibátlan, full doboz
- Újszerű Asus Rog Ally Xbox (2028 decmberig Garis)
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! Asus B150M i5 7400 8GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
krizmo_