- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Formaster
addikt
válasz
unravel
üzenetére
Mielőtt nevetségessé tennéd magad, nem értem az összefüggést. Mi köze van, hogy ki kit-mit oszt meg ahhoz, hogy hogyan kémkedik utána kéretlenül és kikapcsolhatatlanul egy cég szoftvere. Ha én nem engedélyezem, hogy a telefonomról információt nyerjen ki, akkor ő mégis erre hogyan képes? Innentől jogilag megkérdőjelezhető a google és a facebook hozzáállása, együttműködése.
Történetesen készítettem egy második profilt, mert lassan 10 éve külföldön élek, de a régit nem szeretném törölni és nem is szeretném, hogy a kettőnek köze legyen egymáshoz, ergó nem akarom ugyanazon ismerősöket a kettőn látni, a magyarok legyenek a magyar profilomon, a külföldiek a másikon.
Erre a facebook gondol egyet és engedély nélkül kiveszi a névjegyzéket a telefonomból, majd feldobálja az összes addigi ismerősömet lehetéges ismerősként egy új profilon. Tök mindegy is miért és hogyan nem akartam, hogy ezt tegye, de jogom lenne ahhoz, hogy én döntsem el, mit és mikor akarok megosztani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Samsung Galaxy A52s 128gb - Szép állapot, tőltő + fólia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 - Új, csomagolás bontott, garanciális, akár beszámítással
- Patriot Viper Extreme 5 RGB 2x16GB 7800 MHz CL38 - 7 év gari!
- Gigabyte Z170X, 32GB DDR4, GTX 1070 - 500 GB SSD + 1 TB HDD
- Samsung Galaxy A16 4/128GB +tok Tökéletes állapot, független, alig használt!
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
krizmo_