Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

Másnak is ilyen hányadék a face pl.mobilról?Frászba kerget,hogy én rohadtul nem vagyok kíváncsi se a kit ismerhetek-re,se az oldalajánlóra,de ha 1000x rányomok a kevesebb ilyet akarok látni-ra,akkoris ezek teszik ki a falam jó részét,mobilon például periodikusan ismétlődve... :W Ez lehet béta feature?
    Próbáltam már adatot törölni,újrarakni az egész miskulanciát,de egyszerűen már túllépi a tűrésküszöböt a hasznos tartalom mellett,mennyi talán tetsző oldalt,új ismerőst,új csoportot akar megetetni már...
    Ja,isminek meg olyat ajánl,akikkel nincs is,meg ilyen 1-2 közös ismim lenne,oldalaknál dettó,tudom,mit szeretnek az ismerőseim,de szemetet tol be...
    Arról nem is beszélve,hogy engem érdekel az ecigi.Tagja vagyok több adásvételi csoportnak.Mit csinál a bizniszmókus:meghirdet mindent mindenhol.Mitcsinál erre a fész?Kiírja,hogy xy 3-4-5 adásvételi csoportban írt,felismeri a marhája a multihirdetést,de erre ottvan ez alatt a hirdi 3-4-5 példányban :W Ha olyan okos a fész,hogy TUDJA,XY ennyi csoportban feltette ugyanazt,miért nem képes összevonni?Az ember persze leiratkozni nem akar,mert zárt csoportok...és tolná a bizniszt,gyöngyszemekről maradnék le az általában érdektelen túlárazott multiszemét mellett...
    Lehet az miatt,hogy bétás tag vagyok a fészen,hogy akkor az asztalin is hülye?Vagy másnak is ilyen,aki ad-vesz?Egyáltalán másnál is ilyen az "aktuális"?Mert ez is csak idézőjeles,több napja feéadott like és posztnélküli hirdiket tesz be,friss,pörgős,lájkoltakat meg nem...úgy kell manuálisan átnézni az oldalakat,mert képes a nap végén belökni,hogy xy oldalon z új cucc van...jééé,én kértem értesítést...jéé...minek... :W

Új hozzászólás Aktív témák