Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
nah én pedig cinebench-eztem tegnap, első kör Impact-ban utána szétszed és összerak Gene-ben.
sajnos nem mentek jól ismét a G.Skill ramok minuszban, szóval meg fogok válni tőlük, hiába léggel marhajó kit, ha az extrém tuningot visszafogják. uh visszaváltottam a HyperX-ekre, de az Impact-ban így is coldbuggal küzdöttem -160 fok alatt, amit látszólag sikerült megoldanom, de mégsem tudtam 6.32G fölé menni. és az volt az érzésem, hogy visszafogja valami a procit. utána ezt sikerült is megerősítenem, és Gene-ben sikerült elérnem a 6.39G-t cinebench stabilan. egyetlen problémám az efficiency. ami R15-ben még elmegy, de 11.5-ben katasztrófális. amit nem értek mert Win764bit-en a legjobb léggel, mégis elmaradok elmor és der8auer pontszámaitól, lehet tényleg van valami abban a Win7Ultimate-ben amit mindenki használ cinebench-re. majd legközelebb ránézek. Asus-nak ismét köszönöm a támogatást
Cinebench R15 @ i3 6320 ES
Maximus VIII Impact
Maximus VIII Gene
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i3-8100 és i3-8100T - stabil, gyors, megbízható - ideális otthonra vagy irodába
- AMD RYZEN 5 5600X
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest