Hirdetés
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
5820K - nem binnelt
x99 soc champion - <3
4*4 hynix mfr
deepcool 1250w hybrid
geforce 6600
5-6L Ln25800mhz geekbench 3 multicore - 32646
5825mhz cinebench r11.5 18.90
5825mhz cinebench r15 1724
6000mhz hwbot prime - 8400pps
ez még kapni fog

ui: ramokat tudom tudom ..
-
subaruwrc
félisten
6950x round 2
x99 soc champ
4*4 hyperx predator
sv300 ssd-k
deepcool quanta 1250w 80+ platinum
gigabyte 1080 g13308xtu
firestrike ultra 1gpu
firestrike extreme 1gpu
firestrike 1gpu
hwbot x265 1080p
geekbench multicore
hwbot prime 10x cpu
cinebench R15 - 2734
cinebench R11.5itt a vége fuss el véle.
Hatalmas köszönet az Ipon-nak!

-
törölt tag
A jobb 7700k procik (amit már érdemes nitrózni) milyen fesz mellett viszik az 5g-t?
-
Achill3uS
nagyúr
ne a szád járjon a kezed, lenne mit nitrozni

jones965: ne már bakker, 6.7 valid megvan és csak 6.2 a benchmark stabil? neked kontakt gondjaid lesznek barátom

nekem valid alatt 100mhz-el SPI 1M stabil, 200mhz-el 32M stabil volt a cucc. és ez a normális arány ha rendben van a kontakt a pot, a kupak és a paszta között még egy gyenge cpu esetében is sztem. -
Achill3uS
nagyúr
jones: igazan nincs mit, mi Asusosok tartsunk össze
a másik base-t kipróbálnám énis a helyedben csak lassan öntsd fel majd fullpotra, mert a gyors hőmérsékletcsökkenést nem birja jól még a grizzly sem és crack lehet a vége. valamint személyes tapasztalat, hogy használj sok pasztát és erősen meghuzott potot. itt vannak még további ötletek: Cracking Issues with Skylake and LN2 Benching? Der8auer May Have the Solutionsubaru: gratula szép ki session, jól kiadta a fél dewar nitroval! de azért egy vantage rekordot elvárnék még tőled valamikor (vagy jelenleg is te tartod? nem vagyok képben
)players: feljebb irtunk erről, teljesen random. bármilyen batchben lehetnek jók és gyengébbek is. amit egyelőre mindenki csak dicsért az az L639G széria volt. kiváncsian várom, hogy még valaki beszálljon Kaby-zni, szerintem nagyon tetszeni fog, abszolut a legocbarátabb platform az utobbi időben, főleg az Apex-el. de a jó effért meg kell küzdeni minden legacy benchmarkban. eleve az OS-ek felrakása is kíván némi türelmet és guide olvasást. szoval hajrá! (gondolom neked nem itthonról fog jönni a lapod. itt még sehol nincs készleten)
-
törölt tag
Jövök én is egy Apex deszkával. Van valami jó sorozatszám 7700k-hoz? Vagy lottó az egész?
2x8gp 4000MHz-s ramjaim màr vannak. Extreme Dark pot-al fogok próbálkozni. -
subaruwrc
félisten
válasz
jones965
üzenetére
Ilyen munkahelyen öröm dolgozni.
ez így van.
gondoltam rá és volt is nálam 2db 1080 de sajnos az alacsony cpu órajel miatt még a múltkori eredményeimet sem tudtam megközelíteni nem hogy megverni bármelyiket. 3d13 topikba azért tettem egy eredményt single 1080-nal csak a cpu score miatt

kitalálom még hogy legyen-e 3d. talán az 5.2-t ott is ki lehet sajtolni a chipből.
vantaget is próbáltam 4.8-on de szerintem nem használta ki az összes szálat mert abszolút nem melegedett a chip és csak 73k cpu pontot kaptam ami úgy vélem kevés. ( régebbi build gondolom nem dolgoztatta az összes szálat )
-
subaruwrc
félisten
6950X@Ln2 -100°C - Otterauge Xtreme ONE
X99-SOC-Champion - F22k
4*4 2133 ddr4
gtx 1080 aero
deepcool 1250w5.0ghz xtu
5.0ghz wprime 1024m - egy jobbat bebuktam cb miatt..
5.1ghz geekbench 3 multi
5.1ghz cine r11.5
5.1ghz cine r15
5.2ghz hwbot prime
5.2ghz wprime 32m
5.325ghz validcb -100°C cbb -95°C
Végtelen köszönet az Ipon computernek a támogatásért

jöhet a ryzen
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
jones965
üzenetére
Nagyon nem ajánlom a slow base-t hozzá. Túl kicsi a felület és még ennek ellenére is relatíve alacsony a tömege, szerintem fullpotra, meg úgy amúgy is ideálisabb a 16 furatos base a tapasztalataim alapján.
A lassú talppal szerintem sosem volt -196 közelében sem a proci. -
jones965
Modder
válasz
kicsipapucs
üzenetére
-
-
jones965
Modder
Még ami eszembe jutott, hogy végig a lassú pot-al teszteltem. Lehet ki kellene próbálni a gyors fejjel, függetlenül hogy telipottal ment.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
jones965
üzenetére
sajnálom, hogy nem tudtam érdemben segíteni, de ha a lappal minden rendben van és az általam javasolt feszültség értékekkel sem ment jobban a proci, akkor valószínűnek tartom, hogy mindkettő ennyire gyenge lesz. bár nekem eddig minden kaby lake cpu 6.5ghz+ volt legalább valid szinten amit ln2 alá raktam. szerintem ne add fel, lehet, hogy a pasztával vagy a kontakttal van valami.
Ádámmal kb azonos napon öltük meg a lapjainkat

-
jones965
Modder
válasz
subaruwrc
üzenetére
Platform váltás? Milyen cpu megy bele?
Ma folytattam ámokfutásomat, napközben beszéltem Achi-val, de minden próbálkozás beállítás ellenére wall-os a rendszer. 6200Mhz-en bármilyen beállítás mellet random eldobálja magát a cpu. A 7700K után betettem még próbaképpen a 7600K ES-t, de mhz-re ugyan azt azt produkálta mint az elődje. Valószínűleg vagy mind a 2 proci itt kifullad, vagy a nálam nem kerek valami. A telipot tökéletesen működik, nincs cb és cbb, de ezen kívül más öröm nem akadt.
Ami még érdekes, hogy a 7700K letiltott HT mellett azonos órajelen jobban pörgeti a rendszert, mint a 7600K. Ez főleg 05-ben mutatkozik meg, de más bencheknél is látszódik. Valószínűleg az eltérő cache miatt lehet, bár furcsának tartom. -
jones965
Modder
Ma én is neki estem a 7700K tuningjának, amiből sajnos semmi nem lett. A behűtést követően hol látta az egyik meghajtót, hol nem. Na ez mondom jól kezdődik, de mindegy, teszteljük ki a cpu végét. 6400 mhz-be már belefagyott, még menteni sem lehetett. Egyetlen tesztet sem tudtam lefuttatni, ami lefutott xtu, az meg olyan volt mintha HT nélküli eredmény lett volna.

A cpu pot alja tökéletes volt, egy két helyen volt vizesedés a lapon, de szerintem az nem okozhatott volna ilyen anomáliát. Biztos ami biztos alapon irány a gyógyszertár vazelinért, és a plasti dip-el kezelt lapot átkentem még jó vastagon alul felül. Ami viszont nem tetszik, hogy a cpu pcb olyan homorú, hogy csészének is beillene.
Az előkészített rendszer rev 2.0. Holnap folytatás. -
Achill3uS
nagyúr
nah egy kis OC report nektek.
teszteltem egyet kiváncsiságból (és egy jó adag új architektúra által okozott hetekig tartó nyughatatlanságból) az Asrock Z170 OC Formulával, a már jól bevált vazelin+papiros szigetelést választva. léggel elég bizakodásra okot adó eredményeket értem el, ramkezelés franko, 3DM 05 eff is jónak tűnt. semmi nem akadályozott meg abban, hogy ismét nekimenjek az egyik kedvenc benchemnek.
meglepetésemre semmi gond nem volt, a lap birta a full potot alig kellett a pll feszeket is emelni hozzá és már ment is a 6GHz boot. az uj procim is megvitte a 6600~6700mhz 3D-t viszont az eff ismét gyengének bizonyult ~81k, igy nem is mentettem le. a fő probléma ezután jött, nézzük meddig birja a cpu, majd egy fagyás után 00 és nem indult a lap. egészen -120C-ig kellett visszamelegítenem, hogy a CBB-t kikerüljem. ez bizony egy full pot után a session végét jelenti. utána már nem volt az igazi, jöttek is a random nem bootolások és inkább le is kapcsoltam a multkori esetet elkerülve.
szóval hirtelen ennyi, ugy látom hiába kaparok egyszerüen nincs alternatíva az ASUS Maximus IX Apex helyett. csak jönne már az országba.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
üzenetére
az nem fog kiderülni sajnos, az a proci is meghalt a lappal együtt. valoszinüleg a vrm ázott el és lett zárlatos. (amugy maga a Z170 és Z270 chipsetek között semmi teljesítmény különbség nincsen, ezt az aktuális cinebench WR-ek is bizonyítják)
jones: bizony, ő mondjuk nem tegnap óta tesztel Asrock-al

-
Achill3uS
nagyúr
válasz
jones965
üzenetére
igen. miután megsirattam az Apexet szereztem egy OC Formulát (nagyon jo emlékeim voltak a Z170M OC Formuláról és bosszant, hogy sose nitroztam meg) + egy uj B die kit-et (G.Skill 3600C16)
players111: szerintem nem nagyon, max az 1T menne, ugyanilyen időzítésen a köv ramosztáshoz (4133) már tényleg durván mákos/binnelt ram kéne, szűk subtimingekhez pedig már ln2.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
üzenetére
valamivel kell tesztelni amig nincs másik Apex, de ez a lap engem is meglepett, elég jónak tűnik. na meg az érdem valoszinüleg az uj gskill kitemé is
csak ugye a 4x16-os pcie miatt a plx chip azért valszeg nem gyorsít rajta efficiency-ben (mint a z170x soc force-on sem) és a 4000+ ramórajel csak 2T-ben megy benne (ismert hiba), ezért tolja mindenki inkább a microatx-es verzióval.subi: számítok rád, oldd meg
de ez a 12-11-11 már bőven nem az átlag b die kategória, erre énis rájottem.Weareus: a 1150-es sem rossz választás, a Z87M-et és a Z97 OC Formulát istenítették nagyon.
-
Alpi.
addikt
Masnap a maradek jeggel rapillantottam az uj Q6600-osomra. Egy kozel 4 ghz valid lett.
[3995mhz] jaaa, 7-es szorzoval.
Ln2-re erdemes asszem' !
-
Alpi.
addikt
Kozben Jocival toltunk egy barati szarazjegezest mult het szerdan. Erre volt munkaja es nalam aludt. Szerencsere volt Nala egy csomo jeg.

O egy sor cput tesztelgetett, tobb-kevesebb sikerrel, en 3d-zgettem light-osban. Osszejott egy regi nagy almom. Gtx 580 sli ! Sajnos az egyik vganak nem volt kontakt az ihs es a mag kozt igy nem nagyon lehetett eroltetni. 3d01 ill. 03-ba azert szuletett egy egy vallalhato eredmeny. 156 ill. 194 ezer pont. Cpu 5.8-on vegigvitte az egesz estet. Zokkenomentesen. No comment.
Az est mondata : (joci P35-os lappal halal nyugodtan) " En meg kozben 580 fsbvel megyek winbe."
Jo moka volt ! Koszi Joci ! Koszi Norbi !
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
subaruwrc
üzenetére
nekem a 637F procim léggel 1.30v 5G cinebench pass, hideg szobában vizzel ugyanezt megcsinálta 1.22v-on is delid előtt. szóval jól skálázódott. láttam olyat ami egy mhz-el nem ment jobban hidegre. delid amugy nem hozott változást a fesz értékekben. ln2-vel pedig fent láthatjátok mit ment.
beszéltem olasz kollégákkal, ha igaz amit állítanak náluk olyan random procik vannak (L641-643, 650 vegyesen), hogy léggel 5G 1.22-1.24v primestabil, ln2-vel 6800+ hwbotprime.
szóval, ahogyan subi is mondja minden procit le kell tesztelni, bármilyen batch-ben lehet jó. (638-ban is láttam legalább olyan jót mint az enyém)én egy kis időre szünetelek, ugy néz ki zárlatos lett és meghalt a lapom.

-
toyone
őstag
uuhuuu, klasz eredmények Achi

-
Két 7700K-t vettem, retail mindkettő, az egyik nálam delid nélkül 5000@1,45V nem ment be win8.1-be, eladás után az új gazdájánál ezen az értéken 3D sokszálas bench stabil (pl. 3D11/FS PhysX) delid és erős vízhűtés mellett, szutyok. A másikat még csak postra néztem, hogy megy-e, de az kapcsiból több, mint egy tizeddel kisebb VID-es, a batch ugyanaz. Szóval ja, egyetértek, hogy óriási szórás van már csak ez alapján is.
-
04ahgy
nagyúr
-
Achill3uS
nagyúr
ma megejtettem a 2. ln2 sessiont az Apex-el

az eff-emen van még mit csiszolni az összes eredményen, de igy is napok óta a ramokat és a 05-öt nyektettem léggel (egyszerüen nem tudtam rájönni a gt3 fps hátrány nyitjára). ennyire futotta az időmből és az energiámból. csalódott azért nem vagyok, a lap és a cpu szépen megy és kijött ismét pár magyar rekord
3DMark05 CR @ 7700K 6670MHz
81326 marks with Nvidia Strix OC GeForce GTX 10803DMark06 CR @ 7700K 6565MHz
62885 marks with Nvidia Strix OC GeForce GTX 1080és zárásnak egy cinebench R15: 1461 cb with Intel Core i7 7700K at 6561MHz
jótanács akik Kaby-t nitroznának Thermal Grizzly pasztával, tépjétek be a csavarokat a poton rendesen, amikor csak immel ámmal húztam meg ne hajoljon szegény nyák -120-on elreccsent a paszta. most megint rendesen adtam neki és semmi gond nem volt a full pot ment gond nélkül végig. ismét a ramok levizelése és ezáltal a lap nem postolása vetett véget a session-nek.
szóval feladat adott, eff javitás és jobb cpu keresése

-
Achill3uS
nagyúr
nagyon koszonom a gratulaciokat sracok

jones: nekem a 0088 nem jött be elég furán viselkedett ramtuningnál, 3x lekapcsolta a lapot mire postolt és hasonlók. 0701 teljesen hibamentesen fut. mint elmor is írta use this in most scenarios.
kicsip: hogy őszinte legyen az MOCF-ben ment eddig ez a kitem a legjobban, 4000 12-12-12 49/50 manual rtlekkel szük subokkal XTU stabil volt. azóta egyetlen lapban nem tudtam még csak postolni sem ezt az órajelet. kezdek arra gondolni, hogy degradált azóta azért megy már csak a 3866, de az is csak 32biten. 64bites OS-en nem bootlok vele.
de őszintén szólva nem tartok ott, hogy annyira számítana. se verseny, se 7g-s procim nincs uh egyelore nem tervezek 250 euroért ramot venni
subi: igazából órákig tolod fullpoton AMDnél is ugyanez volt. a ram és a ramslot sem birta, ha a ramból befolyik a viz a slotba, azt nem tudod kiszigetelni. coolbox lehet az egyetlen megoldás.
Gyuri: nem, delid előtt is ennyit ment. viszont hidegre jól skálázódik, ami nem minden cpurol mondható el. pl az előző 7600k-m jobb volt léggel de ln2re nem ment ennyit.
-
-
jones965
Modder
válasz
Achill3uS
üzenetére
Osztozom az előttem szólók gratulációjához.

Csak megerősíteni tudom a leírtakat a lap vonatkozásában. Sajnos a guide-t én is elolvastam, csak éppen nem jól állítottam be az értékeket fejből, hiába volt bekapcsolva az RSVD/CBB switch. Emiatt lehet, hogy nem sikerült olyan értéken futtatnom a 7600K-t, mint a formulában.
Ennek a lapnak tényleg nem számít a telipot, fantasztikus olyan érzéssel benchelni, hogy újraindításnál vagy éppen tesztek alatt a hőfokokra keljen figyelni.
Remélem én is betudok szerezni hamarosan egy i7-est, és akkor re-run.Szép munka!
ps: most nézem, hogy Te a gyári bios-al teszteltél.Nem próbáltad az Elmor félét?
-
-
Achill3uS
nagyúr
Üdv újra! tegnap megejtettem az első Kaby Lake 7700K ln2 session-t az uj ASUS Maximus IX Apex lappal és egy random 7700K proccal (5GHz 1.30v lég)

napokkal ezelőtt megtörtént a lap plasti dippel való kezelése, mint tudjuk az utóbbi időben a legjobb eszköz szigetelésre. a műveletről a facebookomon találhattok még képeket: [link]
gyakorlatilag nem sok időm volt léggel tesztelni a lapot, épphogy megnéztem a ramkezelését, a 4000mhz 12-12-12 sajnos nem megy nekik, igy megelégedtem ugyanezzel az időzitéssel 3866-on a 2d eredményekhez és már neki is kezdtem az ln2-es teszt előkészületeinek.
csak megerősiteni tudom az itt (Kaby Lake és az extrém tuning) elhangzottakat, félelmetesen jól sikerült ez a lap, gyakorlatilag ki merem jelenteni, hogy a valaha készült legjobb ROG lap ha a tuning képességeit nézzük. az LN2 mode-on kivül van a lapon egy RSVD/CBB fix nevű kapcsoló amit ON állásba lökve gyakorlatilag minimális skylake tapasztalattal és az elmor által megoszott M9A OC Guide alapján belőve a feszeket percek alatt csak arra kell figyelnünk, hogy mindig tele legyen a pot nitrogénnel. nem volt olyan restartom vagy kék halálom ahol a tápot le kellett volna kapcsolni vagy akár coldbugba futottam volna a lappal. egészen hihetetlen AMD életérzés volt egy next gen Intelben. megcsinálták azt a lapot amin TÉNYLEG nem kell semmilyen fizikai vagy bármilyen módositás, a full potos ln2-es teszteléshez. számomra ez valami hihetetlen.
és akkor következzenek a számok:
MAX órajel (vcore ~1.90-1.95v között)
uj SuperPI 1M CR
5sec 297ms with Intel Core i7 7700K at 6806MHz
uj SuperPI 32M CR (első futás, a checksum is lemaradt uh ki kellett kapcsolnom a pontokat érte, az effen van még mit dolgozni és waza se volt)
4min 40sec 782ms with Intel Core i7 7700K at 6700MHz
ezután sajnos levizelt a lap még a plasti dipezés és körültekintő papirozás ellenére is. a fő probléma, hogy a ramok ugye a gyorsabb ramkezelés érdekében közelebb kerültek a cpu foglalathoz, igy a cpu pothoz. könnyen lehet, hogy a ramokat is le kell fujnom plasti dippel. ja igen, a proci delidelve volt és Grizzly volt mindenhol, nem érdemes szerintem drágán kingpin pasztát venni, a Thermal Grizzlyvel semmi gondom nem volt birta végig full poton, se crack se semmi.
hirtelen ennyi, a héten tervezek még egy 3D sessiont is nyomni mivel kb 4 liter nitrot használtam el ezekhez az eredményekhez

köszönöm az ASUS Magyarország és az Oáziscomputer támogatását!
-
szabog4
aktív tag
Sziasztok!
Lehet, hogy nem a legjobb helyre írom, de AMD-s tuningos topicot találtam.
Asus Z87 Deluxe Dual az alaplap.
Adott a gépembe egy i7 4770k és mellé egy Corsair H100i kompakt vízhűtés.A kérdésem az lenne, hogy mi a maximumom, amit kitudok belőle hozni tuningal illetve, hogy ezt miként is tegyem?!
VGA-hoz volt afterburner, de CPU-hoz nem tudom van-e ilyesfajta lehetőség, vagy Biosban kellene erőlködnöm.Segítségeteket előre is köszönöm!

-
Plasticbomb
addikt
válasz
kicsipapucs
üzenetére
keress valami log fájlt.
-
-
jones965
Modder
válasz
kicsipapucs
üzenetére
én azt hiszem a 2010, vagy 2012 verziót szoktam alkalmazni.
-
-
jones965
Modder
válasz
kicsipapucs
üzenetére
vcredist x86. ezt próbáld meg futtatni.

-
Sziasztok!
Valamiért nem bírom működésre bírni a Vantage-et a bench 7-esemen. APPCRASH error detail-lel kilép még az alkalmazás indulása közben. Valaki nem találkozott ilyennel? Hiányzik valami .Net, vagy c++?
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
kicsipapucs
üzenetére
osztom. el nem tudom képzelni ki unatkozik annyira, hogy ezt nézze streamen. órákig nyektetjük a rendszert, néha eredménytelenül, itt a nézők számára nem az oda vezető út az izgalmas hanem az a néhány (másod)perc amikor összeáll minden és a végére kiadja a soha nem látott eredményt.
bár én eleve nem nézek kb semmit streamen, szerintem azt sem izgalmas nézni, ahogyan más játszik. maximum addig amig eldöntöm, énis megveszem e az adott gamet de erre a youtube is tökéletesen megfelel. -
válasz
Achill3uS
üzenetére
Ha már így itt a téma. Ki a tököm szereti ezt amúgy nézni streamelve?
Az XOC mint E-Sport egy csőd. Gémer és egyéb kocka ismerősöket kérdeztem bel- és külföldön egyaránt és halál unalmas nézni szerintük, ahogy Troufmann a francia idegesítő akcentusával vinnyog és közben tunerek monitort néznek és néha látni Jane Nash seggét 2 másodpercre, majd ha WR, akkor nagy ujjongás.
Mi a véleményetek? -
Achill3uS
nagyúr
pontosan

players: régen ahány tuninger volt annyi féle potot és lefogatást láttál. igazán a versenyek tették ezt a hobbit iparággá, mindenki meglátta benne a lehetőséget. a gyártók a marketinget, a tuningerek a szponzorációt és elismerést amiből maga a hwbot is alakot öltött. szted ha nem lenne ott az az arany #1-es minden egyes WR eredménynél és nem lehetne ezzel pénzt keresni, hány Dancop tesztelne le 700 procit? egy sem, ahogyan azelőtt sem tette meg senki

-
törölt tag
Achi&Over! A régi versenyeken milyen potokat használtak a versenyzők?
-
törölt tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Mi ez a tepsi?

-
Achill3uS
nagyúr
válasz
fRooStzzZ
üzenetére
nem mintha meg kellene védenem magunkat mert aki ismer tudja, hogy értem én a viccet de azért 10évvel ezelőtt nem egészen úgy mentek a dolgok mint ma. gyakorlatilag az extrém oc minden csínját-bínját külföldi tuningerektől tudtuk csak ellesni, nem léteztek extrém oc termékek kereskedelmi forgalomban beleértve a potokat. az első Asus ROG lap is csak abban az évben jött ki, amit már lehetett minuszban használni komolyabb fizikai módositások nélkül. szóval ahogyan a jó magyar mondás tartja szegény ember vizzel (és kreativitással) főz.

-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
Overlocker
üzenetére
pfff

nem vagyok nagyon benne ezekbe a dolgokba, de szerintem ennel meg en is kulonbet osszehoztam volna

-
Speed®
titán
válasz
Overlocker
üzenetére
Aztaq

-
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Új FULL HD webkamera + Számla
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tőled nagyon szép és profin kalibrált monitorokat lehet venni.