Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
CosmO_O
tag
Annyira kemény az a near 2000 MHz GPU

És a píszíájod befagyott é? -
CosmO_O
tag
Pot rögzítő csavarra tippelek

-
CosmO_O
tag
rookie, novice, advanced, professional, master .... .... .... ASIAN

-
CosmO_O
tag
Annyit posztoltak a PSC-kről, most már én is lecsekkolom a KIT-emet komolyabban

-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
hát max bclk-hoz több mint valószínű

-
-
törölt tag
Azt elfelejtettem odaírni, hogy ez a setup a megdöntöm k|ngp|n 3dm11 rekordját Vol.1
(toyone tól loptam a szöveget.
) -
M3kk
őstag
[link] Ez milyen?

-
törölt tag
Na jó kezdek szigetelni.
Vol.? Már nem számolom.
Ha lefagy megint a pci-e foglalat felgyújtom. 
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
kicsipapucs
üzenetére
ebben igazad van. de a lapon és sajnos a bioson is mulik a twcl. nekem pl marha érdekes de anno amiért az ln2-es lappal azt hittem nem megy a ram tuning, hogy egyszerüen nem postol a lap twcl6-al. 7-el minden további nélkül. a sima soc force-ban ilyennel nem találkoztam.
és akkor más subokrol nem is beszéltünk, pl hogy asus lapban a trdrd megy 4-en mig gigában csak 5-ön. stb ebben rejlik a ram tuning szépsége.Johni, ez ilyen játék, türelem és idő. respekt, hogy egy középsz*r lapból kihoztad ezt!
-
válasz
Achill3uS
üzenetére
Subarunak nagyon jó kitje van, léggel jobb mind a 4 kitemnél, ehhez kétség sem fér. Sőt, nagyjából a Kárpát medence legjobbja lehet!
Viszont, ahogy már johninak is mondtam, a subok miatt megy CL7-et ekkora frekin. tWCL8-on CL7-hez érezhetően kevesebb fesz kell, mint mondjuk CL8-12-8-hoz tWCL6-tal, ami ugye (tudom, nem mondok újat) a bevett "binnelés" PSC-knél. -
Johni5
őstag
válasz
CosmO_O
üzenetére
Lol.Én is azon tesztelném,bár van egy GTX 275 VGA-m aminek a táprészével van probléma.10 perc után forró a tápáramköre.2 hét és megpislantom ezt a Monszter moddolást.Először 3x GTX 260 projektet kell kivégeznem,meg persze a 10-15 kártyám újratesztelésével kell foglalkoznom.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
kicsipapucs
üzenetére
en 88gtx-nek néztem de aki nem veszi a fáradtságot, hogy ráguglizzon igy jár. jön a korrektúra.
ezért dobta ki players:
Need zombie? Make yourself, some help arrive here -
törölt tag
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Lehet. Google ezt a kèpet dobta. Ettől függetlenül Hipro5 egy legenda!

-
M3kk
őstag
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Bizony, az elso kep az hipro5 utan volt joval (latszik a TPQ-1200 OC a kepen). Maradjunk annyiban, hogy shamino muve
. -
válasz
Achill3uS
üzenetére
+(#6448) players111
Kis pontosítás: Amennyire én tudom, ez nem hipro keze munkáját dícséri, hanem shamino és nickshih műve.
A kártya nem 8800GTX, hanem egy GTX580 és az a dolog pikantériája, hogy a GTX480 zombi az nem a gpu gyári vrm-jét helyettesíti, hanem a ramok kaptak 6 fázisos bika tápot a gyári 3-as helyett, mert nem bírták a kiképzést.

-
Achill3uS
nagyúr
válasz
üzenetére
elvitte őt a görög válság a tuning vilagbol.

#6448 nem tudom észrevetted-e ez még nem power card a 8800gtx-en, hanem egy másik gtx vrm-je levágva és ráforrasztva az előbbire
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Andre egyebkent mindent shamino-tol és k|ngp|ntol tanult. eleinte csak szponzorálta őket. aztan amikor belejött a tutiba akkor lett akkora arca. na nem mind ha nem lett volna mire, de azért na
en birtam a stilusat és mielőtt még meghurcolták a hardware sharing-ek miatt, hogy amiket binnelt utána eladta másoknak, sokkal segitőkészebb volt ő is. jugeen is vett tőle nem is 1 cput még mielőtt az 1év ban-t kapta hwboton. -
törölt tag
Milyen szörnyeket épített!

Itt meg Kingpinnel robogóznak?

-
Achill3uS
nagyúr
válasz
üzenetére
Andre mar visszavonult pár hónapja, fredyama nem valami aktiv mostanában uh csak Xtreme_Addict, Vivi, Dancop, Splave, 8 Pack, Sam, der8auer, és a többi 20+ esetleg induló profit kell lealázni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
igen, ő az
amikor én kb kezdtem foglalkozni extrémmel akkor már rég ő volt a "zombi" király, hwbot még nem is volt. olyan modokat csinált gyártói támogatás nélkül, hogy az ember szava elállt. és mindent megosztott. az volt a golden age sokak szerint. sok link mar nem mukodik, sajnos XS-en volt mar tobb szerver leallas és adatvesztés de pl ez még él:
The-ULTIMATE-ASUS-CT-479-Adapter-Modifications (ezt anno miis megcsinaltuk brasil kollégával, és müködött, fsb-ben feljebb ment a dothan tőle)
hipro5 mods Radeon 2900XT, 1377MHz core frequency
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
subaruwrc
üzenetére
hiányzik az öreg

végre rendes tweak verseny, amihez skill kell és kevesebb binnelés. hajrá!
G.SKILL International Enterprises Co., Ltd., the world's leading manufacturer of extreme performance memory and solid state storage, proudly announces the 2nd annual OC World Cup 2015 overclocking competition!
This year, as a contribution to the overclocking community and to dedicated extreme overclockers worldwide, G.SKILL is raising the total cash prize to a staggering $16,200 USD! Following the tradition of the event, the Champion of the OC World Cup 2015 will receive a cash prize of $10,000 USD.
The OC World Cup 2015 is split into three rounds: Online Qualifier, Live Qualifier, and Grand Final. Live Qualifier and Grand Final will be held live at the G.SKILL booth during Computex 2015.
Online Qualifiers, the first round of the competition, will be held at HWBOT from 9th March to 13th April 2015, featuring 3 benchmarks: SuperPI 32M, MaxxMem Read Bandwidth, and 3DMark Fire Strike Physics on specified hardware. These selected benchmarks and specified hardware are chosen to challenge the memory tuning skills of contest participants. The top 6 Online Qualifier contestants will be eligible to enter the OC World Cup 2015 Live Qualifiers at Computex 2015 for a chance to claim part of the $16,200 USD cash prize pool. In the Grand Final, the top 2 Live Qualifier contestants will battle head to head for the ultimate cash prize of $10,000 USD!
For more competition details, please visit the event page at HWBOT: http://oc-esports.io/#!/round/gskill_ocworldcup_2015_qualifier.
Prizes include:
Champion: $10,000 USD
2nd: $2,500 USD + F4-3300C16Q-16GRKD
3rd: $1,500 USD + F4-3200C16Q-16GRKD
4th: $1,200 USD
5th: $1,000 USD
All 6 contestants of the OC World Cup 2015 Live Qualifiers will receive one kit of G.SKILL Ripjaws 4 DDR4 3200MHz CL15 16GB memory and, also win a sponsorship of G.SKILL?s new upcoming DDR4 series memory for the next-gen DDR4 platform.ugyanitt keresek jó g.skill psc ramokat is

-
regener
veterán
Mit találtam:
Jones965 barátunk ismét meglékelte a folyékony nitrogénes tartályt, és csapott egy önfeledt estét!
-
M3kk
őstag
-
-
subaruwrc
félisten
-
-
-
törölt tag
GIGABYTE Wants to Take You to Computex 2015 with the GIGABYTE Z97 - X99 BIG XTU Challenge! [link]
-
törölt tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Remélem összejön. EVBot-al olyan feszt is tudok állítani amit semmilyen más programmal.
Terv az 5500+ proci és minnél közelebb a 2000MHz gpu órajelhez.
( Előtte elmegyek azért tempomba is biztos ami biztos.
) Most raktam össze a gépet 24/7 hála az istennek működik hibátlanul. Megúsztam! 
-
törölt tag
válasz
Achill3uS
üzenetére
Eddig ami le is futott teszt 1826MHz volt a legjobb. Most EVBot-al a kèt teszt után ismét 3DMark 11 futott 1927MHz gpu-val 1.64v mellett de a 3. Tesztnél egyszer csak fagyás aztán jött a kép ki kèp be tánc. Gondolom ekkor fagyott szét a pci e foglalat alja -96fokon.
Legközelebb halálraszigetelem ott is. Mark 13 lényegtelen mert win 8 alatt sokkal jobban megy. EVBot-al tudom állítani a feszeken kívül pwm khz adatokat és aktiválni tudom a pll-t. -
Achill3uS
nagyúr
-
CosmO_O
tag
Ki ne f!ngjon ilyen "piti" tesztekkel a lap, hagyd meg a keményebb 3D-re

-
Achill3uS
nagyúr
tegnap overrel ujbol nekiestünk a ddr3 max orajelnek, mivel sikerült uj bios-okhoz jutnom, köztük, a wr top 3 eredmény alapjául szolgáló NDA-s S04-es bioshoz is. amin nem kicsit maradt tátva a szám. kb 100 apro beállitás és tweak nyilt meg a lapban, amit az előző biosokban nem láttam, kezdve imc késleltetésektől az ég világon mindenig. brutál bios, ezt még tesztelni kell levegővel, mielőtt tovább lépne vele az ember. de mivel valoszinüleg imc-ben állt meg a tuning, mivel most sem sikerült a 2050mhz-et átlépni, ezért ujabb probalkozas csak másik cpu-val lesz majd.
addig is pár frosty kép, a hangulat kedvéért
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- World of Warships
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

a lap már nem is kell Gyuri?
de egy bios miatt hadd ne menjek át

Volt amivel szívás volt,mert lejjebb vettem,de 30 alá ment az írás/olvasás.

hol tartunk már. lassan csak az rúghat labdába aki alá dolgozik egy hardver nagyker 
Mi alapján döntik el, hogy 25fok volt? Lehet, hogy linkelni kell egy kèpet a szobatermosztàtról amin látszik 25c van a házban.
kérek is egy moderátort...