- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ontheground: Egyszerű internetrádió vevő vékonykliens,retro gép alapon 64MB CF/SD/Pendrive-ra
- Tomasz72: Jimi home multiméter
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
jones965
üzenetére
grat, de az a cpu még mindig cserés szerintem, 6100 1.90-en az eléggé ki van maxolva.
én sem bírtam tovább, megejtettem az első ismerkedős ln2 sessiont a giga lappal, viszont azt kell mondjam az eredmények várakozáson alul maradtak, egyszerüen valami wallos. ez egy 6G XTU-s proci, T.Grizzly van mindenhol és 5.6G felett nem tudtam hwbotprimeot futtatni, 5.7-en állandóan csontra fagyott, pedig 6G-n is láttam desktopot, de terhelésre a start benchmark gomb megnyomása után kimerevedik a képernyő. próbáltam rengeteg beállítást, fogok feedback-elni a gigának, hogy valami nem ok, vagy csak én nem jöttem rá.
folyt köv, addig is képek:
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel 1700-as Procik
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
- 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 16 2 4 Sand Storm 16GB / 512GB
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest