Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
jones965
üzenetére
grat, de az a cpu még mindig cserés szerintem, 6100 1.90-en az eléggé ki van maxolva.
én sem bírtam tovább, megejtettem az első ismerkedős ln2 sessiont a giga lappal, viszont azt kell mondjam az eredmények várakozáson alul maradtak, egyszerüen valami wallos. ez egy 6G XTU-s proci, T.Grizzly van mindenhol és 5.6G felett nem tudtam hwbotprimeot futtatni, 5.7-en állandóan csontra fagyott, pedig 6G-n is láttam desktopot, de terhelésre a start benchmark gomb megnyomása után kimerevedik a képernyő. próbáltam rengeteg beállítást, fogok feedback-elni a gigának, hogy valami nem ok, vagy csak én nem jöttem rá.
folyt köv, addig is képek:
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel I5-8500 / Akciós Ár!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Raktáron lévó 1851-es lapok! Garanciás termékek! Részletfizetésre is!!! ÉRDEKLŐDJ!!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest