Új hozzászólás Aktív témák
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
phranxinatra #1203 üzenetére
Munkaidőm majd felét sötétben vagy félhomályban töltöm. Nem létszükséglet az óra, a FUTÁR készülék hosszú hónapok óta most már a pontos időt jelzi ki, de én szeretem nézni a saját órámon is az időt - részben ellenőrzöm a FUTÁR-t, másrészt az órám járáseltérését. És nincs rá egy egész másodpercem, jobb, ha az utat figyelem, mintha a számlapba olvadó mutatók állását. Fortis PP, snzg71, srp307, Orient Flight erre kiváló. Vosztok, Rolex, Certina DS, a digitális kvarcok, még a Parnis "Radiomir" mutatói erre nekem nem alkalmasak. 2-es szemüveggel nézve persze jók, csak azzal nem látok pár méternél távolabb. De ez az én egyéni problémám, senkit nem akarok untatni vele /bár biztosan sikerült
/, csupán azoknak segítenék, akik szintén jól leolvasható órákat szeretnének maguknak praktikus okokból. Fekete számlap, egyenes fehér mutatók semmi csilivili meg betükröződés.
Amúgy nagy valószínűséggel lesz Rolexem előbb-utóbb, nagyon hat rám a "legjobb szerkezet" marketing. Összeg megvan rá /beváltottam a kétszázforintos érméimet/ és visszavittem az üres üvegeket, nem azon múlik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest