- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi-
őstag
alza.hu -n a "Ajándékok azoknak, akiket nehéz lenyűgözni - Nők" kategória első találata: AlzaPower Station PS450
Akkutöltő állomás - kapacitás: 462 Wh (3,7 V / 124800 mAh), bemenet: 18 V / 5 A , USB-C kimenetek (Power Delivery 60 W), 2x USB (5 V / 2,4 A), 1x QC 3.0, 2x 230 V AC, 3x DC 12 V, 1x 12 V-os nyílás autós töltőkhöz, 10 W-os Bluetooth hangszóró, 5 W-os LED lámpa
Szerintem is tényleg le lesz nyűgözve aki kapja, ha megtudja, hogy 112ezerbe került -
-
Samott
addikt
válasz
zetor2000 #85181 üzenetére
Koszi, kozben talaltam itthon: Bit imbusz 5/16"=8 mm 12-es x 30 mm (9-4390) - az arral se lenne gondom, de a szallitas tobb mint a duplaja.
-
Jahno
veterán
Én már régóta, de még csak alsóbb szinten makettkedem. Van egy sok éves mellényem, lassan 10 éve csak munkavédelmes cipőt és bakancsot hordok. Ennél most nem találtam magasszárút és túl merev a talpa, de addig is bőven jó, míg kitalálom mit szeretnék. És jó betéteket lehet venni occsóért.
Úgy látszik öregszem, héten a Duna melletti szélben már hűvösnek éreztem az időjárást egy szál tréningfelsőben. Mellényért először munkavédelmes boltba néztem be, de egyik sem győzött meg. Jönnek majd a horgász-vadász boltok. Egy katonaiba futtába beugrottam, de ott sem győzött meg a választék. Jól néz ki, 20 késtartó és egyéb használhatatlan keskeny zseb van rajt, mellé legalább kényelmetlen is. Munkavédelmesben meg csak ilyen ripstop-szerű, vagy nem is tudom milyen anyagú mellények voltak, de merev, mint valami gagyi régi sátorponyva. Nekem most a mászkálós dolgaimhoz sok zsebes cucc sem ártana, amibe ezt-azt beledobok hirtelen.
Szóval vagyunk ezzel így páran, Tumor is valami katonai gatyában jár dolgozóba.
-
Jahno
veterán
válasz
qnadam #85189 üzenetére
De, azon is
Csak nekem nincs értelme olyat rendelni és nyilván nem occsó. Házilag írt CD/DVD egy fokkal egyszerűbb. Amúgy VHSen kívül kb. mindenen is kiadta, volt itt már sima kazó, minidisc, meg amit még el bírunk képzelni a viaszhenger után. Holnap megyek a VHS kazikért, már érdeklődtem, hogy tudnak-e raklappal szállítani, mert ha lemegy a teszt akkor év végéig jól jönne. Néztek furán azok is, nem értem miért
-
zetor2000
őstag
Nekem a 2 méteres jelenleg magas. 2.60 körül van a belmagasság, de inkább alatta. Dulván egy évtizede laktam a Köröndön, ott a 4 méteres is kicsinek tűnt volna, ha állítottunk volna igazit. De jóideje műfenyő van. ~1méter 50, bárhová elfér.
Sajna igaz, hogy a műfenyőnek műgyanta illata van.Nálatok van még KP forgalomban? Innen azt hallani,hogy a csövesnél is leolvasó van, meg a templomi perselynél is olvasó van. Fura.
-
npera
addikt
Szombaton volt karácsonyfa árusítás a "telepen". Jött egy fószer utánfutóval és lehetett fizetni a mobilos alkalmazással. Mivel fogalmam sem volt, hogy kell-e készpénz és egyedül voltam otthon a két gyerekkel, ezért odamentünk bringával, hátha kell kivenni készpénzt. Akkor el tudtunk volna hamar bringázni a térig, ahol van bankomat, aztán vissza. De mivel volt Swish-es fizetés, ezért nem kellett.
Kiválasztottunk egy közepesen nagy fát, kábé 2 méteres. Be volt csomagolva hálóba. Mikor kifizettem, felvettem vállra, aztán felszálltam a bringára és hazatekertem vele. A két gyerek meg tekert mögöttem. A szomszédok csak néztek, ezek szerint más nem viszi haza a fát bringával a környéken... Még....
-
Samott
addikt
Bitfejet keresek:
Mert a kis kinai elcseszte, es a dobozban ket 10-es volt es hianyzik a 12-es. Szoval kene egy H12-s, aminek 8mm-es a "shank"-je. De nem talalok se az ebay-en se az aliexpressen. Valami tipp?
-
zetor2000
őstag
-
npera
addikt
A rögtön utána kezdődő bejátszásnál vártam, hogy milyen korú hölgy száll ki. Egy idősebb mamóka. A gázkezelés jól megy neki, már csak fékezni kell megtanulni
-
npera
addikt
Autós-kwados. Enyhén felhúzott 740 és pici kwaddal követik a levegőből. Stockholmi suhancok.....
-
npera
addikt
-
npera
addikt
Érdekes dokumentumfilm ruszki tengeralattjárókról. A szonárkalibráló medence igazán érdekes.
-
npera
addikt
-
npera
addikt
Nova, sosem gondoltam volna, de már meg is moddolták a DVR-t 18650-re....
-
npera
addikt
Óóóóó, R2D2 mellett most lett egy új kedvenc CIWS-em. A ruszki dupla gatling AK-630M-2 Duet. Nagyon kis szolíd torkolattüze van, szerintem ez lakó- és pihenő övezetben sem zavaró, amikor védi a telket a behatolók ellen...
-
Jahno
veterán
Asszony elment anyóshoz, én idehaza möhözök és próbálok kreatív lenni. Több-kevesebb sikerrel. Ellenben tegnap beesett a póóósta egy pakkal, most beraktam a lejátszóba és meghajtom jól itt a háttérben. Csávó lehet még jól is csinálta, 20 év után sorban adja ki az anyagait és felárral zabálják a gyűjtői meg extra kiadást. Nekem csak a kommersz alap pakk jutott:
Pár éve Pesten is járt az arc, megrázó tartalom és nem éppen metál, de nyomokban engem is tartalmaz:
-
npera
addikt
Destination f@cked. Amikor a mopedes srác ráesik a kovácsoltnak tűnő kerítésre, akkor azt hittem, hogy majd magasnyomású mosóval kell letakarítani mindent a belektől, de nem jöttek ki a belei. A madarat evő madárpók viszont picit zavaró, azt ugorjátok át szerintem.....
-
npera
addikt
Számítógépes játékokat kedvelő fórumtársak. Trailmaker megvolt már?
-
npera
addikt
Nova, sikerült megfilmesíteni az árammérő utolsó kalibrációs loopjának a kulminációját. Most tényleg kulminált minden.....
Asszony lefeküdt délutáni pihenőre, a fiam a kisautóival prüntyögtetett, a lányom meg elhúzott egy barátnőhöz játszani.
-
Samott
addikt
#comic pictures
-
BobaHWSW
aktív tag
Keson jutott eszembe. Es igen, normalis hangnemben kerdezett szerencsere. Valszleg ment is volna valamennyire.
Es igen, kenyelmes, strapabiro, konnyen moshato. Nomeg tenyleg sokat megyek turazni.
Kb 8.5-9km volt dombra fel dombrol le. Parszor lekellett venni a cipot patakon atkeleshez es rovidnadragot is felhuzni.
Meindl franko. 2012ben Londonban vettem egyet. Azota is aktivan hasznalom es eszetlen jol birja.
-
-igu-
veterán
válasz
BobaHWSW #85147 üzenetére
Ha illedelmesen kért, akár segíthettél is volna. :)
Egyébként teljesen megértem ezt az öltözködési ingert, én is egyre jobban ebbe az irányba mozdulok. Ezek a technikai cuccok sokkal kényelmesebbek, mint bármi. Wolfskin gatya, Meindl cipő, ilyesmi.
Amea-nak vettünk Meindl túrabakancsot, kicsit irigy vagyok rá. Nekem csak valami Irish Setter vadászbakancs jutott... -
BobaHWSW
aktív tag
Megyunk vadkempingezni es cuccokat vettunk Jennanak specko tura boltban. Valami merell cipot probalt epp, en fogtam a masikat amig felvette az elsot.
Odafordul egy 50es csoka, hogy ha van egy szabad percem raneznek e van e a mereteben abbol az azthiszem salomon cipobol. Mondom elnezest, de vasarlo vagyok.
Jenna rohog es mondja ideillek a boltba. Northface zipperhoodie es northface polo volt rajtam, macpac zipzaros turanadrag es merell cipo. Ja es szakall.
Ergo turabolti elado lehet a planB.
Vegigneztem a ciposszekrenyt. Csak tura, futo es motoros cipo van benne es ketto papucs meg egy merell szandall vesz esetere ha veszek feher zoknit es rovidnacit.
-
FőDudu
veterán
LiFeS2 akku AA meretben van valamelyikotoknek?
[link]Nem hallottam meg ezekrol, kiveve biciklit epito ismerostol.... ( aki hazilag kendacsol Kw koruli motort egy sima kerekparba es akku pakkot is onmaga keszit)
-
Jahno
veterán
Csak jóféle procis töltőm van, erősen gondolkozom is, hogy a Voltcraft kezd kontaktos lenni és lehet újítok még egy Liitokalát, de aztán mindig dönt a józan ész, hogy jóvanazúgy, inkább 2x annyit költök de másra :-D
Most kicsit utálom a videós lámpákat, amibe 6ot kell tenni, kisebb vakuba meg kettőt, hogy ne rendesen párhuzamosan amorizálódjanak.
A 3 ciklus az saccperkábé 1 egész nap. És lassan 20 pakk akkuról van szó :-D Meg persze nézegetni kell és valami. Talán úgy működik, hogy feltölti, lemeríti, feltölti aztán meglesi mennyi jött ki belőle és mennyi ment bele. Majd el kell olvasnom.
-
npera
addikt
válasz
-NoVa- #85135 üzenetére
Azt jobb, ha el sem mondom, hogy láttam Joshua Bardwell videóját, hogy van FW-frissítés Fatshark szemcsikhez, a DVR javul tőle.
Felraktam, aztán többet nem ment a DVR. Szerencsére ott volt az eredeti FW is, azt visszaraktam és újra megy.
Titkon reméltem, hogy a Scout box goggle DVR szoftverét frissítik bele, de sajnos nem.
Ha szép DVR-t akar az ember, akkor legjobb egy SD-kártyára mentő cucc, de én igazából szeretem a rádiós zavarokat is látni a felvételen, úgy autentikusabb.Van az ImmersionRC-nak egy sokkal jobb külső DVR-je, de azt igazából extrém pocsékolásnak tartom, hogy csak ezért vegyek egy olyat. Annyira sokat nem repülök.
-
npera
addikt
válasz
JonesC #85136 üzenetére
Semmiféle papírt nem írtunk. Marketplace hirdetés volt és Swish szolgáltatással fizetett. Akkor gyakorlatilag egy bankok közötti azonnali utalás történik, az összes adatával együtt. És azonnal látszik a számlámon a pénz.
Itt szinte mindenki ezt használja, teljesen biztonságos és gyors.
-
npera
addikt
Nova, nem bírok lenyugodni. Vajon érdemes-e abból kiindulni, hogy ha a quad "árammérője" kábé ugyanannyit ír ki fogyasztásra, mint amit utána bele tudok tölteni, akkor jó a kalibráció?
Most kilebegtem belőle 433 mAh-t, míg belement 446 mAh.
Örülünk, Vincent? Abból indulok ki, hogy van valamennyi veszteség, tehát ha picit több megy bele, mint ami kijön, akkor kábé jó kell legyen. Vagy ismét túloptimalizáltam az egészet?
-
zetor2000
őstag
válasz
eattila #85126 üzenetére
Szerintem nincs.
Esetleg egy régebbi firefox+flash, de nekem a Windows telepítő legutóbb köztölte, hogy a flashnak vége, és emiatt leszedi. Lehet, nem a Windows volt, hanem valami Adobe pusztulat alkalmazás, de fogta a flash playert, és eltüntette a gépről.
Esetleg valami kevésbé ismert böngésző, pl Maxthon, vagy Brave, Firefox Focus? -
eattila
őstag
Huston, we have a problem.
Asszony uj notijan a frissen installt flash player beleallitotta a gepet a foldbe. Fox, win10 home.
Tudom, hogy megszunik meg fujj, de az online terem ezt hasznalja. Chrome alatt meg elhal a kep es a hang.Annyit sikerult, hogy turtam egy regebbi playert. Most nem doglik bele fox alatt. Legalabbis az eddigi par perc utan most meg megy a gep.
Van erre valami jobb megoldas? -
zetor2000
őstag
A megmaradt 3 merevlemezgyártó termékpalettája nem túl széles. Ennek a fele kábé olyan, hogy specializálódott, NAS, NVR/DVR, vállalati használatra, stb. Otthonra talán a WD Green meg Blue, esetleg valami alap Seagate. Toshiba asszem a harmadik, aki megmaradt, de az jellemzően laptopba való merevlemezeket csinál egy ideje, ezek viszont elég kevéssé terjedtek el önálló termékként idehaza.
Ha most kéne venni ilyesmit, akkor laptopba valami Samsung, foglalatnak megfelelőt. Külsőben talán szintén, de lehet megpróbálnék egy sok jó értékeléssel bíró kínai csodát kétharmad áron.
NASba meg WD red nas, vagy Seagate constellation vagy mi. -
ha valakit érdekel, eladó lett schrödinger négyterás vinyója. néha nem pörög fel, néha igen, de ezt nem tudjuk, amíg be nem kapcsoljuk
-
npera
addikt
Úristen, sikerült eladni a szifont. Jött végül egy középkorú svéd csóka és megvette mindenféle problémázás nélkül. Jól átnézte, kipróbálta, aztán fizetett és kész.
-
Jahno
veterán
válasz
Samott #85063 üzenetére
Green tán a legalja, de már mittomén, fele még a chipek alapján indokolható lenne, aztán fele hitvita. Többi meg kerekítési hibaszázalék :-D Criucialból lőttem egyet magamnak, majd 3 év múlva kiderül mennyit tudnak, hordozós laptopomba meg TeamsGroup csoda márkát vettem legszarabb chipekkel, mert olcsó volt. Ennyiért viszont lehet a másik lapos is kap egy zöld WD-t, most néha mozgatva is van bekapcsolva és az sem mindig jó a merevlemeznek. Otthoni hobbirra mondanám, hogy kb. mindegy, aztán ha folyton tele van és torrentezik akkor újra kellene gondolni. Igényen sok múlik.
-
zetor2000
őstag
válasz
ezittketto #85115 üzenetére
Erre írtam, hogy lehet KH, és egy "rendes" kábel megoldaná.
Esetleg a csatlakozók körüli átforrasztások, de ezzel az alaplapon illik vigyázni, és körültekintőnek lenni. És nem ordenáré pákával nekiesni. -
ezittketto
tag
-
-NoVa-
veterán
válasz
ezittketto #85104 üzenetére
Line int nem keveri rá? Vagy simán szar, mindig lehet az is a megoldás.
-
Jahno
veterán
válasz
ezittketto #85107 üzenetére
Régen DOS alatt meg főleg ilyen volt. Minden elektromos izé cicergett.
-
zetor2000
őstag
válasz
Szerintem nem. Ott még lehet kábel probléma is, úgy értem, kontakt hiba, vagy valami csoda folytán driver gond - ez a legkisebb valószínűséggel. (De nem zárom ki, olyasmi, hogyha elő / hátlapi csatlakozás, akkor egyiket tiltsa, másikat engedélyezze, és ez nem jól megy neki, vagy ilyesmi)
Ez valami gyári 3.5 Jack? Lehet kéne rendelni egy "minőségi" kínait, tele van az Aliexpress, javallott a Ugreen / Baseus (ez van a Westendben alul, állítólag), Vention. -
-igu-
veterán
válasz
Igen, ez a normál üzem. Szerencsésebb esetben az egérkurzort is lehet hallani.
-
ezittketto
tag
válasz
-NoVa- #85099 üzenetére
Na azt hiszem megvan a ludas.. tényleg a gép kimenet zajos.. szépen csatlakoztattam önmagában az erősítőt a fejeshez és bekapcsoltam. Semmi zúgás.
Aztán csatlakoztattam a gép fülhallgató kimenetének meghosszabbított jack-ét, az erősítőhöz és rögtön előjött a zaj.
Ekkor ki-be dugdostam (kétszer is) a gépből a jack hosszabbítót és eltűnt a jelenség..
Ez így teljesen normál üzem?! -
Jahno
veterán
válasz
ezittketto #85098 üzenetére
És legjobb mikor egyszer addig variáltam, szoptam, teszteltem, míg kiderült, hogy a felvételnek volt olyan hangja. Akkor még a mobilt sem tudtam bemenetre rácsapni, de lőttem kici occó kínai mp3 lejátszót, ami minden független és utána jön a következő lépés.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3224
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest