Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi-
őstag
Jahno, ahova kárpitisztításra hordod a kocsit, ott ilyen foltot kiszednek szerinted?
https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
Samott
addikt
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
Jahno
veterán
-
eattila
őstag
Gumikat lecsereltem a bringan. A hatsot mondjuk forditva raktam fel, kicsire nem adunk. 1.95 helyett 1.75-os kulso ment ra. Alig butykos. A szarvat is leszedtem, a markolat gumi nem akart lejonni, igy kapott wd40-et. A valtok, lanckerekek es a lanc is. Holnap meglesem, hogy igy mar lejon e a markolat. Ha nem, akkor levagom es veszek masikat. Es szerdan felrakom a markolatvaltokat. Es ha sikerul megmozgatnom az elso valtot, akkor azt sem kell cserelni. Es lancot sem. Meglassuk. Ha olcson meguszom, akkor kap egy uj nyerget. Vagy kormanyt.
e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
zetor2000
őstag
#Comic pictures:
Első füves cigeretta után:
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
Ha gondolod, megkérdem ismit, mimennyi. Nekem áfa nélkül rajzolt 4db 3 terás WDt, tavaly január-február végén. Nem szoktam visszaélni a lehetőséggel, de ha egyszer kell, akkor kell...
Csak jó lenne tunni, mennyi, mekkora kéne. És hogy lelről fel, vagy felről le...Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
-
zetor2000
őstag
válasz Gabibácsi #64959 üzenetére
Én Samsung T5 külső SSD-t nézegettem, hogy kéne. Kicsi, gyorsabb mint ezek, és le is merném ejteni. USB-C van neki.
Meg van T7 is, abból van ujjnyomos, meg anélküli is. Ez utóbbi is már kapható, de horror pénz még a kínainál is. ~35-től van T5 (250GB / 500GB / 1TB / 2TB), meg valami ~56-tól a T7, ott a kapacitást nem vágom fejből.
Megnéztem, 500GB / 1TB / 2TB.[ Szerkesztve ]
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
Gabibácsi
őstag
Köszi. Gondolkoztam nason is, de nem nekem való, egyszerű gyerek vagyok bedugom a tv-be oszt menjen
meg viszem magammal akárhová, moszkvába is
ez a kék sokat kibírt, pár leejtést, moszkva prága horvátHország, szülőkhöz is mindig rajta viszem a dolgokat, még mindig megyHozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.
-
ncc1701
veterán
válasz eattila #64943 üzenetére
El kell olvasni, mi van a külsőre írva. Van egy ajánlott nyomás, azt 75 kilós versenyzőre adják meg, utána kilónként +0.1 bárt kell számolni, de a maximum nyomást figyelembe véve. És nem árta, ha valami jó felniszalag van felapplikálva, különben állandóan belülről fogsz defektet kapni.
-
Gabibácsi
őstag
Elfogyott a helyem a kék wd-men, kéne vennem mégegyet
[link]
https://www.alza.hu/wd-my-passport-2tb-usb-3-0-piros-d5793713.htm#recenzeezt szabad? A kék nagyon jó bevált
[ Szerkesztve ]
-
eattila
őstag
Na vettem szerveket a bringára. 2 1.75-ös külső gumi, ami alig bütykös. Meg hozzájuk belső. Meg 2 váltó kar, amik gatyák.
-
npera
addikt
Itt a munkáspárt és leginkább a munkáspárt fiatal frakciója nagyon durván radikalizált, ők eleve lemaszkírozva érkeznek a helyszínre és egyből szétvernek mindent és mindenkit, miközben folyamatosan rasszistázzák akit csak érnek. Ezek mellé csapódik aztán a különösen vandál utcagyerekek (35-éves szakállas egyedül érkezett menekült gyermekek) hada, akik szintén felfegyverkezve érkeznek parittyákkal és késekkel.
Ami különösen szánalmas, hogy ehhez asszisztál és minden ellenvéleményt rasszistáznak a következő pártok és követőik:
- szociáldemokraták
- kereszténydemokraták
- liberálisok
- feministák
- zöldek
- moderátok
- centrum
- zöldpárt
- munkáspártMert ők aggódnak és jó emberek. Ez a kiindulási alap. Ha nem értesz egyet, akkor rasszista vagy.
-
Gabibácsi
őstag
Nem tudom mi lesz, lassan anarchia, usában is elmentek teljesen itthonrol, feloszlatják a minneapolisi rendőrséget.
azért mert egy visszaeső bűnözőt megölt egy agresszív rendőr
emiatt feloszlatják őketmeg persze a másik vetület, úgy tüntetni a rasszizmus ellen, hogy plazmatévét lopunk
-
-
Jahno
veterán
Ez már masszív adatlopós csalásos pénzcsinálás:
-
npera
addikt
válasz eattila #64943 üzenetére
Óóóóóó, #feelingproud érzés megvolt? Milyen méretű az abroncs? Ha 28 mm széles, akkor tipikusan 8,5 bar körül van a max. De ha egy monduk 45 mm-es ballonos cucc, akkor már 3-4 bar is elég lehet. Testsúlytól függ.
Nekem elvileg kábé 10 bar kellene, de a gumi 8,5-öt bír. Így akkor kábé 9-re szoktam fújni. Akkor jó komfortosan puhán siklik. Ha 6 bar körül van, akkor már kellemetlenül közel van a felni az úthoz, mert úgy összenyomódik alattam. A darázsderekam okozhatja....
Érdemes venni egy jobb talpas punepát manométerrel. Ha LIDL punepa, akkor +/- 3 bar a manométer (nem összekeverendő a manómétererrl, ami manókat mér) mérési hibája. Egy ToPeak pontosabb. Igazából a LIDL punepa teljesen jó már indulási alapnak.
-
npera
addikt
Itt pedig egy éppen költöző gyerekes család költöző teherautóját verik széjjel a nemes célért aggódók.
Hiába, a cél nagyon nemes, ezért érdemes küzdeni. :hányós szmájli:
A kisgyerek rajzai széttaposva az utcán mindenfelé. Cheer up, why the sad face?????
[ Szerkesztve ]
-
npera
addikt
-
npera
addikt
A fekete életekért aggódók tegnap délután szétverték a belvárost és amit tudtak felgyújtottak a külvárosban.
Göteborgban csak 29 járművet gyújtottak fel, meg konténereket, mopedeket és szétvandalizáltak mindent, ami az útjukba került.
Ez onnan készült, ahol laktam korábban, csak magasabb emeletről. A buszmegálló mögötti sort gyújtották fel.
Reggelre ez maradt....
-
eattila
őstag
Ma a bringát megpróbáltam felpumpálni, kompresszorral. A hátsó gumi eldurrant Jó lesz ez
-
Jahno
veterán
-
-NoVa-
addikt
Városszéli naplemente giccses:
400mm nagytelecipelős:
-
ncc1701
veterán
Kia-toyota. A mazdákat messziről kerüld, alulról iszonyat rohadnak. Amúgy ha évi pár alkalomról van szó, akkor tetőbox.
[ Szerkesztve ]
-
zetor2000
őstag
Gyorsba' megnéztem a használtautó-t...
- Kia Ceed van doszt, de több a Ford Focus, ami nagyobb merítést tesz lehetővé. Toyota nincs sok, cserébe drágább. 2-3 évre szerintem bármelyiket veheted, szerintem.
Énnekem a Kia mellett a Hyundai is tetszik, és az i30 néz is ki valahogy, meg nem is kicsi. Ez is koreai, de mégsem Kia 1.6 is belefér ~2M alatt rengeteg a verda. 1.5M környékét néztem.
Van az a 3 F-es szabály, nem tudom, ismered-e, meg hogy mennyire igaz... Ford / Fiat / francia.
Amúgy ebbe a keretben befér egy VW Passat, az mindent elnyel. Ismerősnek a dobszerkója kompletten, 2 lábdobbal belefért.
De a te pénzed, neked kell a döntést meghozni.[ Szerkesztve ]
-
Sipi-
őstag
válasz Gabibácsi #64924 üzenetére
Nekem egyértelműen a Mazda 6 néz ki a legjobban, de az vagy már elrohadt vagy el fog rohadni. Én is tudom, sajnos.
Corolla nem egy szépségbajnok, viszont Toyota. Ez hatalmas előnye. Hátránya, hogy öregebbek vannak ennyi pénzért. Viszont elég jól tartják is az árukat, a Yarisunkat is majdnem annyiért el lehetne adni, mint 3 éve vettük.
A Ceed jól néz ki, de koreai, púposodik a műszerfala (típushiba), viszont a legfiatalabbak vannak ennyiért.
Focus sem egy szépségbajnok (legalábbis ami ebbe az árba belefér, az újabb MK3 már jól néz ki). Cserébe ebből van a legnagyobb választék.
Van még az Astra kombi, de az olyan csúnya szerintem, hogy azt azért mégsem. J és K Astra már jól néz ki, de az legalább 1 millióval drágább.Nem tudom melyik tartja a legjobban az árát és melyik bírja legjobban. 2-3 évre tervezünk vele, de aztán lehet, hogy több lesz, ha nem szívjuk meg, bírja és nincs baja.
-
-
Sipi-
őstag
Asszony kiadta, hogy pörgessem fel az autóbeszerzési projektet, mert tegnap a Yarisba nem fértek be a rollerek a többi cucc mellé, pedig csak barátokhoz mentünk el egy napra (reggel oda, este vissza).
Szerintetek ezek közül melyiket volna érdemes megvenni 2-3 évre? Csak benzines, dízel elég volt A keret kb. 1,5 millió forint és fontos, hogy nagy csomagtartója legyen .
1. kombi Kia Ceed, kb. 2008-2010 körüliek
2. Toyota Corolla kombi 2005-2007 körüliek
3. Ford Focus kombi 2008-2010 körüliek
4. Mazda 6 ferdehátú 2005-2007 körül
-
npera
addikt
-
npera
addikt
válasz -NoVa- #64914 üzenetére
Az egyik fociedzőnek van egy érdekes gépe. 29"-os MTB, de single speed. A csávó nem túlságosan ápolja a kerékpárokat, lötyögött az első villa és szinte teljesen lapos volt alattam a gumi (ő mondjuk kábé 25 kg-al könnyebb nálam), de ettől függetlenül érdekes jószágnak tűnt...
-
npera
addikt
Nova, good news!
Úgy nézem, hogy az Aliexpress szállít Svédországba akksit, így ha a Banggood továbbra sem szállítana, akkor van backup plan. Sőt, találtam még svéd és német boltokat, ahol vannak értelmes méretű 1S (450, 520 és 600 mAh) akksik.
Csatlakozót úgyis levágom róluk, aztán lesz rajta XT30, a PH2 borzalommal nem fogok szívni. Olyan feszültségesés van rajta, hogy kábé felszállás után jön már a low battery és land now az OSD a legtöbb videóban.....
-
Gabibácsi
őstag
Jó póló. Amúgy a video uncsi volt, de köszi
tegnap budakeszi vadasparkban voltunk, erre szembejön egy család, a fickó odajön - te nem commodoreos vagy? Mondom ennyire látszik?
mondjuk invaderses pólóban voltam
mondta látott engem áron partyn tavaly volt előszörHozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.
-
FőDudu
veterán
Nem kerestem autot, most persze minden platformon jon szembe a hirdetes.
Dogoljek meg, Skoda Scala kek szinben tok jol nez ki.Lattam minap oldalrol egy Skoda terepjarot, X5-nek neztem. Szoval meretben es oldalrol annak tunt. Aztan lattam, hogy Skoda.
[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
-
zetor2000
őstag
Az nem vészes távolság... 2000 km az 20 munkanappal napi 100km. Egy átlag területi képviselő szerintem tudja hozni ezt a szintet. De elég csak, ha pl. aglomerációban lakik valaki, és a város másik végén lakik. Mondjuk Érden, és Újpestre vagy Békásra jár dolgozni, oda-vissza az is ~60, már csak 40et kell menjen, az meg nem lehetetlen.
Ismi szennyfogó szőnyegeket cserélt, szerintem ő sokkal többet is ment a kocsijával. Fizették is, amit kellett.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest