Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi-
őstag
-
ncc1701
veterán
-
Sipi-
őstag
Q timesheet oldala 1-1,5 hete nem megy Ubuntu alól. Q support válasza: "Csak IE a támogatott platform a timesheet-hez". LOL, 2020-ban, egy magát szoftverfejlesztő cégnek valló multinál.
https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
npera
addikt
Nova, városi közlekedésre itt van pár megoldás.
Cake Bikes svédektől.
Az általános közlekedésre Kalk& Öhlins komponensekkel.
Weight: Dry 62kg + battery 17kg
Top Speed: Top speed: +90km/h / +56mph
Motor: 10 kW
Range: (WMTC-II): 86 km / 53 miles
Suspension: Custom fork and shock by Öhlins
Street legal: Yes
Classification: L3e-A1E
Price from: 14000 USD/ Euro
Delivery time: Shipped within 5 business days.Bevásárolni vagy postára csekket fizetni menni Ösa+
-
FőDudu
veterán
válasz ncc1701 #61880 üzenetére
Itt ki is nyitottak.
Onnan tudom, hogy bevasarlas kozben ratelefonaltam a pizzas helyunkre es amikor erte mentem a rendelesnek akkor ott ultek a teraszon a vendegek.
Ma egyebkent kabeleztem, fejben.
Kimentem a beachre, felhivtam a halozatos ceget, elmondtam mit szeretnenk. Hetvegen ugyis terveztek a part meglatogatasat, igy lejonnek, megnezik, stb.Szerintuk a tetorol siman jo lesz a downlink, nem lesz problema. 200m sincs, tetorol tetore, nincs kozte akadaly.
FőDudu
-
npera
addikt
válasz Samott #61851 üzenetére
Tervezett avultatás.
Az nekem is picit félelmetes, amikor a T8-as Volvo nem túl melegben enged Pure haladni, aztán amikor véletlenül vagy forgalmi szituáció miatt nagyobb nyomatékot kérek, mint amit az ERAD tud adni beröffenti és egyből terheli az ICE-ot.
Én pont ezt csinálom a normál autóval, hogy az ilyet kerülöm el. Szépen gyengéden melegítem be, nem forgatom túl magasra és nem terhelem túl nagy nyomatékigénnyel, amíg be nem melegszik.
Na, ezekben ilyen nincs. Ha egy bizonyos paraméter mátrixnak megfelel minden, akkor lehet menni csak elektromosan. És ha utána kell az ICE, akkor be lesz röffentve.
Oké, valamennyire tudja kondícionálni a leállított motort is (olaj és víz), de azért az nem ugyanaz, mint beindítani értelmesen és felfűteni értelmesen mozgás közben.
Mindegy, ilyenre úgysem lesz soha pénzem, így kábé tök mindegy is.
-
A. Crowley
tag
Na, találtam apuéknak tegnap este egy autót, ma el is mentek, megnézték, elvitték szervizbe, meg is vették. Örülök, megérdemelték, egy ősrégi Swiftjük volt eddig, apu a csípőprotkójával elég nehezen ült be, annyira mélyen volt.
Az eladó az elmondások alapján egy frissen végzett egyetemista volt, de állítólag az apa sem volt sokkal kevésbé gyökér, nem akarta engedni az átvizsgálást, meg nem fogadott el utalást, csak készpénzt. A 21. században.[ Szerkesztve ]
-
WiZARD
addikt
Jó volt ez a vidéken nyissanak ki a teraszok 5let, csak nagyobb bukta, mint zárva lenni
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Bujdy81
aktív tag
válasz ncc1701 #61800 üzenetére
A lényeget nem érted!
Ha Te, aki egészségesnek gondolja magát, mégis meghal a COVID-ban, akkor 5 perc alatt találnak valamit a múltadban, ami miatt lehet publikálni, hogy krónikus beteg voltál. És akkor a többi, sok ezer Leslie legyint, hogy "minek félni, az is beteg volt". Így már érted?
-
WiZARD
addikt
Na igen, meg a random turbos autó, ami bármi terhelés után az első piroslámpánál azonnal lelövi a motort a környezetvédelem jegyében.
A sok hülye meg turbo timert épített az autójábaSoha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
-igu-
addikt
-
npera
addikt
Hogy bírtok ennyit zabáltatni vele? Én nem közlekedem kifejezetten lassan, inkább "lendületből". Úgy értem, hogy lendületből indulok
És így 7,98 liter / 100 km a nagy átlag. Ha nagyon csak városban megyek vele, akkor elérem a 9-et. És ez 1,6 tonnás asszem és 1,8-literes szívó.
-
npera
addikt
válasz -NoVa- #61841 üzenetére
Ha ennyire b*szik a svéd hatóság az egészre, hogy a törvény életbe lépéséig meg csak a lehetőséget sem adják meg, hogy regisztráljak, akkor én is egyfajta pragmatikus hozzáállást fogok mutatni.
Megnézem milyen a dolog, mennyire működik és mik a hátrányok.
Addig pedig repülök az eddig megszokott módon. Másokat nem veszélyeztetve, nem zavarva és minden ép ész által diktált elővigyázatosságot betartva.
Ha ráépítenek az egészre regisztráció után egy komplett vízfejet és utána egyfolytában vegzálnak mindennel akkor az nem teszi túlságosan vonzóvá a regisztrációt. Szóval csak pragmatikusan.
-
cyberde
tag
válasz ezittketto #61857 üzenetére
Biztos veled van a baj. :-)
Egyébként meg fizet a biztosító. Kellemetlen, de pont ezért kell időben intézni az ilyen dolgokat.
De ha pl a reptéren feladsz egy poggyászt, annál mi a garancia arra, hogy az út végén sértetlenül kapod a kezedbe? Vagy hogy egyáltalán megkapod?
-
-NoVa-
addikt
válasz ezittketto #61857 üzenetére
Biztosítás ilyesmire való. Amúgy meg búvár/szörfklubok hangyányit megbízhatóbbak szoktak lenni, mint egy tetszőleges banki befektetési tanácsadó, aki sokkal, de sokkal több pénzedet kockáztatná következmények nélkül.
-
Sipi-
őstag
válasz blueboi69 #61846 üzenetére
Duplo/Lego
Kisautó kategóriában Yaris még jó lehet, 1.33-as motorral. A mi 1 literesünk most 6 litert evett nagyrészt országutas használatban. Ennyire kevés még soha sem volt, 8 felett, de inkább 9 körül evett eddig rövid, budapesti távokon.https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
-NoVa-
addikt
Ha a Subaruból indulok ki, akkor kb XV kerből indulva a Megyeri híd budai végénél éri el az olajhőmérő az üvegelős tartományt, előtte finoman közlekedek. Utána is. Igazából 1 másodperces gázadás alatt megcsinál mindent, ami huligánság, utána alapfordulat fölött lehet vonulni.
-
Samott
addikt
válasz -NoVa- #61844 üzenetére
Nezegettem mostanaban Golf GTE videokat a youtubeon, kezd normalis ara lenni. Ilyeszto ahogy padlogazra beroffenti es uvegeli a jeghideg, turbos benzines motort. Kozben meg elotte villannyal gurulgatott.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
-NoVa-
addikt
válasz cyberde #61845 üzenetére
Minden téli latyakosabb nap végén volt lehetősége a ráfagyott sós hólének rendesen kiolvadva rágni az alvázat, miközben a kint hagyott vasakra simán csak ráfagyott. Súlyosbítja ezt a karosszériáról óvatosan eltüntetett 2-3 közepesebb sérülés, pl csukódó garázskapun át megejtett tolatás.
-
blueboi69
senior tag
Igazatok van, olyan kell, ami bevallottan boyracertől van, az tuti vigyázott rá
Amúgy meg leszarom kitől van, ha jó állapotúA rohadás az tényleg mazdás átok. Franc sem tudja. Dehát mondj egy autót ami nem rohad...
-
cyberde
tag
válasz ezittketto #61825 üzenetére
Az a búvárklub, akitől béreltük a vezetőt/oktatót, a hajót, +a töltött palackokat.
-
blueboi69
senior tag
#milyenautótvegyek
Kinéztem ezt asszonynak. Köpködjétek már meg:
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/mazda/2/mazda_2_1_2_plusline_1_2benzin_149e_km_2kulcs_jeghideg_klima_megkimelt_allapot-15744212
-
blueboi69
senior tag
Nem én írtam, hogy kinövi, de lényegtelen a thread szempontjából.
Viszont nem olyan egyszerű ez, hogy kinövi. Most van abban a korban, amikor kifejlődik a személyisége - tudomásom szerint - és ha most rossz gyökereket vernek ezek a viselkedés minták, akkor esetleg később el tudja fojtani, de lehet olyan helyzet, amikor már nem.
Szóval nagyon hamar kell ezen változtatni szerintem. De ez csak így kívülről vélemény. -
Samott
addikt
válasz -NoVa- #61829 üzenetére
Pont tegnap lattam: Short-changed? The Mavic Air 2's Two Issues for Europe
Ide valami herelt valtozatot hoznak...
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
-NoVa-
addikt
Múltkor már összeírtam ezt, igazából a jogsi rész az egy online tanfolyam cert, amit még rohamtempóban dolgoznak ki mindenhol, hogy hogy és mint lesz, de mire él a törvény, meg kell legyen a megoldás.
A C1 kategóriát regisztrálni kell, és az azonosítót a drónon láthatóan feltüntetni. Na ez egy karbon cuccnál kicsit érdekes lesz, de valami heatshrinkre filccel felírt számsor az első 3 húzósabb fűbe landolásig még látszani fog. Visszafogott tempóval tetszőleges versenygépre rá lehet ezt fogni, azokkal úgysem emberek meg város fölött szokás repkedni, mezőn meg pár kövér gáz belefér. 20m/s a legkisebb brushed karbon cuccomnak is megy, úgyhogy komoly ellenszélben kell végsebességet mérniDe úgyis a C0 lesz az érdekesebb, a 250g alatti sportjátékok. 4" és alatta szinte bármit lehet építeni, az én Avantom GPS-el GoPro-val együtt is belefér a limitbe.
Onnantól csak egy eltérés lesz az országok között, hogy nálunk a HungaroControl appját mindenképp kell futtatni repülés előtt/alatt, hogy tudjanak figyelmeztetést küldeni, ha valami gép húz át a légtérben. Rendőrállam!
-
blueboi69
senior tag
válasz ezittketto #61825 üzenetére
Egy ilyen búvártúra az eléggé szervezett dolog. Sztem megbeszélhető, hogy a szervező cég (ottani) az átveszi a cuccot. Ilyenkor van túravezető, hajóskapitány, stb. LEgalábbis gondolom én innen a fotelból, nem búvárkodtam sosem.
-
npera
addikt
Nova, most olvasom az új drónos szabályokat, amik július 1-től jönnek.
Úgy nézem, hogy az 5”-os géphez igazából kell majd jogosítvány (nyílt kategória, A3), mivel a 80 Joule energiát meghaladja becsapódáskor.
A mostani „nehéz” 3”-os 170 gramm, az gyakorlatilag játékszer kategória, ha jól olvasom.
Az A3 szerint nem mehetek közelebb 150 méternél lakóépülethez, üzlethez, iparhoz és pihenő- és rekreációs területekhez. Tehát akkor az 5”-os géppel nem lehet egy parkban a fák alatt áthúzni és emberek között cikázni. Ezt mondjuk korábban sem terveztem csinálni.
Viszont kell majd egy „jogosítványt” kiváltsak. Erről még csak annyit írnak a honlapon, hogy „majd jön”.
Megtaláltam egy hosszabb oktatóanyagot is. Ahogy olvasom igazából az 5”-os simán beleeshet a C1 kategóriába kis jóindulattal. Nem repülhet 19 m/s-nál gyorsabban. Ez egy picit rugalmas, ha nem merek gyorsabban repülni, akkor kábé jók is vagyunk. A sebességet nem jelzi ki, hogy fogalmam sincs mennyivel megy. Full gázon kitartva a gázt tutira több, de fél gáznál még többet nem adtam. Viszont definitívt könnyebb, mint 900 gramm. Ezzel tömeg fölött nem repülhetek, amit sosem mernék. Viszont átrepülhet egyes személyek felett, ha úgy jön ki a helyzet. Ami kábé stimmel is. Az 5”-os géppel csak egy nyílt mezőn repülök. Ha látok lovasokat, akkor leszállok vele, nehogy megugrassam a lovat. Ha pedig futók futnak el a mező mellett, akkor nem megyek hozzájuk közel sem, nem hogy felettük zúgassam el.
Szóval úgy nézem, hogy ezek az új szabályok leginkább a drabális videós drónokat szopatják meg. Mint Phantom-sorozat. Inspire-sorozat. Meg az összes Mavic, kivéve az Air. Viszont ha valaki pénzt keres a drónnal, akkor vélhetően már most is az összes szabályt betartotta és nem úgy repül, hogy benne legyen a következő havi drone crash compilationben. Ez inkább picit tisztítja a légteret. -
ezittketto
tag
válasz cyberde #61241 üzenetére
Mikor pl kifejezetten búvárkodni voltunk négyen Egyiptom(h)ba, akkor egy hónappal elötte feladtuk a ruhákat, mellényeket, maszkokat, uszonyokat, reduktorokat egy jó nagy ládában. Olcsóbb volt, mint bérelni a nem biztos, hogy passzentos,nem biztos, hogy 100% biztonságos -használt- felszerelést.
Az odáig rendben van, hogy előre feladod, de ki/mi a címzett és ki őrzi ott a csomagjaidat? -
zetor2000
őstag
válasz blueboi69 #61817 üzenetére
De, burkoltam. Reggel 2 szendvicset. :)
A padlólapból van méter szer méteres, de kényelmetlen letenni. :) Valóban, a smiley lemaradt itt-ott...
Pultmagasság 90cm, afelett 60 centi kimarad, és a felsőszekrény jön.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
npera
addikt
válasz blueboi69 #61806 üzenetére
Részben értem, hogy majd kinövi, de részben nekünk is kell valamit csinálni, mert máskülönben „a társadalom neveli fel” a gyereket.
A gond az, hogy a jelenlegi oviban van 3 kifejezetten ADHD-s gyerek és pár részben értelmi fogyatékos, akiknek a viselkedési mintája finoman szólva eltér az optimálistól. Van pár kifejezetten neveletlen és nagyon agresszív kölyök is, akik nem alapfokon rontják a többi gyerek számára eltanulható mintát. Olyasmire gondolok, mint:
- Vadállati módon üvölteni teljesen artikulálatlan módon, ha bármi eltér az optimálistól
- Köpködni vadul bárkire, aki „nem tetszik”
- Ököllel verni a másikat, lehetőleg hátulról támadva
- Durván rugdosni a másikat, lehetőleg hátulról támadva
- A másik nyakát két kézzel fogva teljes felsőtestből erőből beleverni a másik fejét a padlóba/földbe/betonba
- Dobálni dolgokat a másik irányába
- Az értelmi fogyatékosok ezt tudják még fűszerezni random dühkitörésekkel és nagyon durva hadonászással
- A közel-keleti és afrikai gyerekek folyékonyan káromkodnak svédül és angolul, de most tényleg durva káromkodásokra gondolok
Tehát van egy ilyen keménymag az óvodában, az óvodai személyzet közben vért izzadva próbál rendet tartani úgy, hogy kábé hozzá sem nyúlhatnak a gyerekhez.
A fiam gyönyörűen lemásolt majdnem mindent a fenti mintából, ami nem teljesen megnyugtató. Otthon folyamatosan próbáljuk a jó irányba terelni, beszélünk vele rendszeresen és próbáljuk nem hagyni elburjánzani a rossz mintát. De eléggé rosszak a feltételek, mert a sok kis köcsög az oviban erősen hat rá és jelenleg a fentiekre jön még egy nagyon komoly dackorszak is.
Ha minden jól megy, akkor a kissrácot át tudjuk vinni egy jobb oviba ősztől, ahol nincs ennyi debil és atomagresszív mini-anarchista. Ott más mintát lát majd és ő lesz a „bohóc” ha képtelen lesz beilleszkedni. Ezzel eléggé ki lehet rántani a talajt a lába alól, ami most szerintem kell is neki, mert nagyon bele van kényelmesedve az alapvetően destruktív viselkedési mintájába.
Amikor jönnek a lányom barátnői játszani, akkor például kapott egy kijózanító „pofont”, mivel a nagy szerelme (a vörös hajú lány) kerek-perec megmondta neki, hogy nem akar vele játszani, ha úgy viselkedik ahogy. Szépen ki lett zavarva a szobából, amikor ott rikoltozott a csajoknak és ledöntötte a játékaikat a földre, aztán utána lehetett pislogni a szemüveg mögül mint egy meglepett bagoly. Amikor elcsodálkozik a fiam, akkor kábé úgy néz ki, mint a Wall-E robot a rajzfilmből. Már-már megsajnálná az ember, ha előtte nem k*rta volna úgy fel mindenkinek az agyát.
A gyerek kezelése önmagában nem lenne nehéz, mert etetni, tisztogatni és öltöztetni nem nehéz. De a fenti viselkedési anomáliák nagyon komoly lelki és pszichés terhet raknak mindenkire, aki a közelében van. Teljesen felesleges extra menedzselési terhet rak mindenkire.
Elvileg kinövi persze, de leginkább a dackorszak részét. A személyiségének a megfelelő irányba terelését és az erkölcsi nevelését viszont nem oldja meg a várakozás, ebben maximálisan aktívnak kell lennünk, mint szülőknek.
Néha egyszerre folyik a vér a fülemből és tikkel a szemem, mostanában nem vagyok annyira ellazulva. -
blueboi69
senior tag
válasz zetor2000 #61815 üzenetére
Szerintem te még nem burkoltál semmit, különben nem mondanál ilyet.
Normális lábazat az 10-15cm között mozog. Afölött hülyén is néz ki és helykihasználás is veszteséges. A szekrények fix magasak, ha eleve magasabbra emeli, akkor túl magasra kerül a pult. Nekem még lehet jó is lenne, de se qnadam se Dóri nem olyan magas, hogy ez kényelmes legyen. Másrészt 60centi mélyen 10-15cm nyíláson keresztül burkolni és fugázni az minden lesz csak nem jó. Szerintem. -
A. Crowley
tag
Nálunk minden este ordítás volt, órákig. Ő is szenvedett és mi is tőle, semmi nem segített.
8 évesen kiderült Svájcban, hogy 9%-os hemofíliás. Úgy nagyjából minden addigi érthetetlen dolog a helyére került. Azt mondta a prof, hogy elég fájdalmas tud lenni. A lábfájások, a csecsemőkori sírás, az azonnali belilulás, ha megüti valamijét... -
zetor2000
őstag
válasz qnadam #61811 üzenetére
Az finom...
Az új Ikea konyha szekrényei a falra szerelhetőek, ha megfelelő magasságban szereled, ÉS a burkolólapod is kellő méret, akkor összejöhet, hogy előbb új konyha, aztán járólap.
De jobb kidobni előbb a régi konyhát, és aztán járólapozni, majd új konyhát építeni.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
-
eattila
őstag
-
Sipi-
őstag
Még pár év és kinövi
Nálunk a két gyerek eléggé különböző személyiség. A nagyobbik fiamat nem lehetett kizökkenteni a hisztiből, 40-50 percig nyomta egyfolytában az ordítást. Semmi sem használt.
A kisebbik viszont kb. soha sem hisztizett, inkább elvonult a fotel mögé és legugolt megsértődve. Utána lehetett menni hozzá bocsánatot kérni, akkor is ha Ő volt a "hunyó"https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
veterán
válasz zetor2000 #61795 üzenetére
nekem is kellene egy új konyha, de most pont nincs kedvem hozzá.
főleg, hogy a padlóburkolattal együtt volna logikus cserélni (ha előbb cserélem a padlót, akkor vissza kell építeni a régi konyhát, ha utána, akkor viszont le kell bontani az újat), az viszont végigér a fél lakáson...hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
-
Sipi-
őstag
Személyiségteszt kiértékeléseben van ez a mondat: "A pragmatizmust igénylő feladatok kevésbé mennek jól neki."
Ez mit jelent?https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
zetor2000
őstag
válasz eattila #61799 üzenetére
Nekem muszáj volt megépíteni, mert ha nem, akkor nincs konyha.
Embert nem lehetett hívni, mert hely sem volt, meg pénz sem. Beköltöztünk, pár nap arra ment el, hogy megkeressem, mi mihez tartozik. Egy hétig muternál aludtunk még A konyha meg az IKEA-ból származik, szekrényváz, fiók és fiókelőlap, fogantyú, láb, lábazat mind külön csomagolva. 7 szekrény. Mondjuk az egyik magasszekrény, az kirítt a tömegből... azóta sincs meg a sütő egyik tartó sínje.
De aztán apródonként összeállt a kép, és rájöttem, hogy 10 centi híjja, hogy az eredeti összeállítás passzoljon. Mert a terven az egyik fal 10 centivel arrébb volt, mint a megvalósult állapotban. Úgyhogy újratervezés, azt valami lett.
Szóval egy hét kellett, hogy klappoljon. Aztán azóta 2x átalakult. De most már élhetőnek mondom.[ Szerkesztve ]
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
blueboi69
senior tag
Nálunk a nagyobbik (nyáron lesz 3éves) most a napokban kezd szobatiszta lenni. Volt egy kemény reggelünk amikor több mint fél órát küzdöttünk, hogy a bilire üljön, de egyszer sikerült, végtelen örömujjongás és dicséret után rájött, hogy ez jó, azóta bilizik. Alváskor még kap pelust persze, de próbájuk majd azt is elhagyni.
Azóta extra aranyos és jófej, napokig látszott rajta, hogy mintha úszna a boldogságban és tisztára büszke magára.
A kicsi meg a nagyobbiknál is jobb baba. Eszik, alszik. Néha kicsit nyűgös, de alapvetően az égvilágon semmi baj nincs vele még. -
npera
addikt
válasz eattila #61790 üzenetére
Nálunk a fiam még mindig a "nehéz időszakában" van, ezen a hétvégén is kinullázta az idegrendszerünket.
Ha sikerül ovit váltani és a sok ADHD-s rossz példa csoporttársat nem látja egész nap, akkor remélhetőleg visszatalál a régi önmagához. Most valami agyhalott módon tud viselkedni.
A nap végére teljesen le vagyunk zsibbadva már.
-
Jahno
veterán
válasz ncc1701 #61800 üzenetére
Persze, csak azért nem mindegy hány golyóval milyen rulettet játszik az ember vagy mivel tetézi. Mer ha
részegenjózanul egy 6 sávos autópályán bóklászol keresztben, akkor szarabbul járhatsz, mint ha itt városban opciósan a zöldben sétálsz át a zebrán. Tudom, tudom, a biztonsági öv is öl és zöldben is ütött már el lila tehenet az ezer éves sólyom, ez olyan, tudöjuk. Kérdés prímszámot dobsz-e kockával mielőtt kimész az utcára vagy hatost?És még lenne egy csomó analógia, amire volt már 2 hónapunk :-D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest