Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jahno

veterán

válasz Sipi- #149176 üzenetére

Felőlem csinálja aki akarja, de csak a négy fal közt :-D Fele demagóg szélsőséges fasság ahogy eddig, de azt sem általában a napi melóba járásra erőltetném vagy megint kinek mi. Ott csak időszakosan kellene, de én nem fikázom azt sem akinek igen, meg amúgy is 3 biciGlistával vagyok egy irodában, azok is engem szoktak kérdezgetni merrefelé menjenek és hol mekkora a szintemelkedés :C

Most legalább a Limot is beáraztam, meglepő módon /kilométer és /éves árfekvésben sem jött ki gazdaságosra a marketingjük, de ezt már írtam. Sejtettem is előre, csak nem tudtam olyan opcióra sem ha a Limos éves futásból nagy udvariasan elengedem a harmadát :DD

Ha ma kocsival jövök és viszek ki sört havernak külső kerületbe, akkor az 1 óra kocsifutás, kb. 40 km teljes kerülővel, meg persze üzemanyag. Tömegközzel legalább 3.5 óra, ennyi idő most a világon nincs. Persze tudom, ne intézzünk dógokat és hétvégi nyaralásra is menjek Oscárral meg busszal. Fele kivitelezhetetlen ésvagy drága, mellé még szopó is.

Legalább megnéztem ezt is, ugyanazok a távok autóval, gyalogosan és bicajjal is teljesítve vannak, megnéztem térképen merre van külső kerület :DD és előző 5 évben már majdnem kétszer jártam a belvárosban gyalogosBKVval és autóval is :DD

Új hozzászólás Aktív témák