Új hozzászólás Aktív témák

• blueboi69

őstag

válasz hobizoli #137908 üzenetére

No offence, de neked ez valami hobby, hogy a fél világot meg akarod építeni harmadannyi pénzből és meggyőződésed, hogy az úgy jó lesz. :D
    Mi lenne ha ezt a képességedet nem utólag hasznosítanád, már meglévő dolgokat olcsósítva, hanem kitalálnál valami új dolgot? :D

Én nem értek hozzá, csupán azt tapasztaltam, hogy ha mezei kis fpv drónomra rátettem az egyébként könnyűnek érezhető telefont (videozás céljából) és a kb 100grammos telefonnal alig bírt felszállni és a repidő is a tizedére csökkent, akkor el nem tudom képzelni, hogy mennyi felhajtóerő kell ahhoz, hogy több liter (és ezáltal több kg) permetszert kijuttasson. És ha már van olyan sok és olyan méretű és teljesítményű propeller amit ezt intézi, meg vezérlő ami ezt vezérli, akkor rátérhetünk az akksi kérdésre is.
    Még 1-2éve beleöltem 10-15percnyi netezést a permetező drónokról, akkor már volt olyan, hogy felismeri a gyömölcsfát és csak azt permetezi le és nem csak úgy egy területet szór meg az egyre drágább permetezőszerekkel/műtrágyákkal. És itt van némi képfelismerés is, meg mondjuk az is, hogy ne szembeszélben permetezzen meg ilyen apróságok.

Lehet te jobban beleástad magad és tényleg neked olyan egyszerűen repodukálhatóak ezek a gépek, én azért ennyire nem mentem bele, csak így távolról csodálom :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés