- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rák
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueboi69
őstag
válasz
hobizoli #137908 üzenetére
No offence, de neked ez valami hobby, hogy a fél világot meg akarod építeni harmadannyi pénzből és meggyőződésed, hogy az úgy jó lesz.
Mi lenne ha ezt a képességedet nem utólag hasznosítanád, már meglévő dolgokat olcsósítva, hanem kitalálnál valami új dolgot?Én nem értek hozzá, csupán azt tapasztaltam, hogy ha mezei kis fpv drónomra rátettem az egyébként könnyűnek érezhető telefont (videozás céljából) és a kb 100grammos telefonnal alig bírt felszállni és a repidő is a tizedére csökkent, akkor el nem tudom képzelni, hogy mennyi felhajtóerő kell ahhoz, hogy több liter (és ezáltal több kg) permetszert kijuttasson. És ha már van olyan sok és olyan méretű és teljesítményű propeller amit ezt intézi, meg vezérlő ami ezt vezérli, akkor rátérhetünk az akksi kérdésre is.
Még 1-2éve beleöltem 10-15percnyi netezést a permetező drónokról, akkor már volt olyan, hogy felismeri a gyömölcsfát és csak azt permetezi le és nem csak úgy egy területet szór meg az egyre drágább permetezőszerekkel/műtrágyákkal. És itt van némi képfelismerés is, meg mondjuk az is, hogy ne szembeszélben permetezzen meg ilyen apróságok.Lehet te jobban beleástad magad és tényleg neked olyan egyszerűen repodukálhatóak ezek a gépek, én azért ennyire nem mentem bele, csak így távolról csodálom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Milyen videókártyát?
- Hamarosan debütál az MSI elegáns, Project Zero szériás alaplapja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- FÓLIÁS LG UltraGear 27GN800P-B IPS Monitor! 2560x1440 / 144Hz / 1ms / G-Sync
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync
- Fél konfigurációk
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest