- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- moonlight115: Privát, oh!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Quake III. , ahogy nekem kezdődött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz
Sipi- #100721 üzenetére
Ezt el kell olvasnom, mert felét nem értem:
"Az egyik legfontosabb tanulság, hogy a Pegasus észrevétlenül, akadály nélkül be tud jutni egy átlagos készülékbe – viszont benne maradni a készülékben már sokkal nehezebb. Az operációs rendszer frissítése, de akár a telefon ki-be kapcsolása is megszakíthatja a kémszoftver háttérfolyamatait."
Régebben volt pár felhasználóm, aki mindenféle titkosítós modult szeretett volna venni a telefonjára, akár külön SDkártyáról indítható komplett keretrendszerrel együtt, meg egyéb csodát. Mellé szabadszoftveres csetelőkben bízott, ami "tutifrankó" és lehallgatásmentes. Nyilván.
Azt nem teljesen értettem, hogy kitől fél, de legyen az Ő baja és engem hagyjon ki az ilyen zűrökből. Akkor Neki is mondtam azt, ami egy csomó VPN-es elbújós témánál jön elő, hogy valójában ki üzemeltetheti és miért? Vagy mi van mögötte? Lehet pont ott ezért lopják az adataid, mert sosem tudni. Előző témakörben hasonlók voltak.
És én emlékszem HWSW-n, hogy mikor mindenki győzködött, hogy majd a droid az igazi lesz és jogosultságkezelős, meg világlegjobb hardvere, optimalizált, rózsaszín felhők egyebek. Azóta eltelt 10+ év és 10 verzió, közben a cucc most lesz kb. ott, amit 10 évvel ezelőtt felvázoltak. Sőt, annak csak töredékét teljesíti és nem is látni a katyvasz végét.
Amilyen lukakat látunk telefonban és sok másban, néha csodálkozom, hogy mitől működik a világ.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Elemlámpa, zseblámpa
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Kedvenc zene a mai napra
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 CFI-1216A lemezes PS5 eladó
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Silverstone st1200-pts tépegység
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, Garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Érintőkijelző, I7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garan