Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• matekmatika

tag

válasz Rayman15 #1332 üzenetére

Szóval, most, hogy már kezdem érteni mit is szeretnél, itt egy variáció rá:[link]

A ''listak'' munkalapon vannak a listák, szabadon írhatsz utánuk (20 helységet mindegyik alá max. ha több kellene kicsit módosítani kell). Azután ha ezeket sorrendbe rendezed akkor majd rendezetten jelenik meg a fooldaladon lévő lenyílólistában.

A lényeg: kiválasztod melyik lista jelenjen meg (pince szint, földszint, emelet) ráállsz egy cellára (az első oszlopban), ez fontos mert ide fogja betenni a pince szint-földszint-emelet hármasból amelyiket kiválasztottad, majd rányomsz a betölt gombra. Ekkor mint már mondtam amelyik cellára álltál ott megjelenik a lista neve, illetve a gomb melletti lenyiló listádba betöltődik az aktuális lista elemei. Kiválasztod a listából, amelyiket be akarod rakni,megint ráállsz egy cellára, (valószínű ez az alatta lévő lesz), és ráböksz a mehet gombra. Ha több helységet is be akarsz rakni ebből a listából, akkor tovább ugyanígy, kiválasztod a helységet, ráállsz arra a cellára ahová rakni szeretnéd, és ''mehet''.

• Gh0sT

addikt

válasz Rayman15 #1332 üzenetére

Na, elmondom, hogy én mire jutottam.

Csináltam két legördülő menüt egymás mellé. Az egyikben voltak a helység név csoportok, úgy mint pince, emelet, földszint, melléképületek, stb. A másik legördülőben pedig a konkrét helyiségeg: szoba, wc, fürdőszoba, garázs, stb.

Ha az első legördülőben kiválasztottad mondjuk a pincét, akkor a másikban feljöttek a hozzá tartozó helyiségek. Ezeket hozzá is tudom adni a sorokhoz, de nem bírtam rendezni őket.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés