Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lapa
    veterán

leírom a fontosabbakat:
    a ''panelstart'' csak annyi, hogy feljön egy ablak amiben a megjeleníteni kívánt adatok vannak. Ezzel nincs gond.

A ''gomb'' makró azt csinálja, hogy amikor megnyitom a file-t ako a fenti menübe (ahol vannak a mentés, stb ikonok) berak az elejére egy szmájli ikont, amihez szeretném a ''Panelstart'' makrót rendelni. Amikor kilépek a file.-ból ako a gombot leszedi a menüsorból...
    Most csak úgy műxik, hogy feljön a szmájli, de amikor rákattintok akkor feljön a Hozzárendelés a gombhoz ablak és ott már ki tudom jelölni, hogy rendelje hozzá a ''Panelstart''ot. Na ezt a lépést akarom elkerülni, megoldani makróval.

értem akkor hirtelen másra gondoltam. nemtom egyébként, a rögzítő se jegyzi meg a hozzárendelést. de volt már, hogy sikerült menüt csinálnom, ami csak adott munkafüzetnél jelent meg. de hogy hogyan azt nem vágom.

én otthagyom mindenkinél mindig. a jobbak kapnak még malacosat is aztán viszonthallás. a gombokkal meghivatkozott fáljok makrója úgyis megnézi az elején, hogy gizike jókor nyomta-e meg (értsd: az a tábla van-e nyitva, amin futnia kéne...)

Új hozzászólás Aktív témák