Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gambit
őstag
Hát, akkor ez egy elég súlyos hibája az excelnek szerintem. Mert ha én akarom, akkor miért nem tehetem meg, hogy ne nyúljon hozzá? Programozásban simán ki lehet hagyni az else ágat, itt miért nem?
Na mindegy, megoldottam úgy, hogy önmagára mutat. Így mondjuk minden indításkor elkezdi mondani a marhaságait, hogy mennyire rossz egy így, de nem érdekel, mert legalább azt csinálja, amit akarok.
Remélem, te is érzed, hogy itt az excel a hibás, mert nekem teljesen logikus igényem van arra, hogy kihagyhassam az else ágat, csak éppen nem tehetem meg, mert a készítők erre nem gondoltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FÜLhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Arc Raiders
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50