- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balli
őstag
Köszönöm a helpeket
A Eszközök\Beállítások\Számolás\ Automatikus nem segített, ha a 37,00 karaktert átirom 37-re akkor szűmol. S nincs szókoz se, igy neznek ki a karakterek: [link]
Közben rájöttem, hogy az ugy megtudom oldani, hogy levágom egy külön oszlopba a ,00 karaktereket s akkor a fentmaradt értéket már számnak tekintik. Viszont sok különböző számjegyű szám van s nagyon sok! +az értékeket nem tudom nagyságrendbe rakni (mivel nem számként kezeli az excel) igy ez nem igazán jó megoldás.
Tehát a gond az hogy a '','' karaktert veszzőként lett bevíve s nem tizedesjegynek szerintem s igy nem számként látja.
Vkinek vmi megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest