Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
válasz Angelo69 #4278 üzenetére
Igen, de az 5 font az nagyjából 1500 HUF-nak felel meg. A kiszállítás meg ingyenes. Írtam a supportnak, hogy ez valóban igaz-e, vagy csak valamit elkavartak, mert valahogy nem tudom összeegyeztetni a fél hónapnyi várakozást a webshopban állított "készleten van, az esetek többségében 24 órán belül postázzuk" állítással.
[ Szerkesztve ]
-
Prof
addikt
válasz Angelo69 #9302 üzenetére
Game.co.uk én tölük előrendeltem anno a Rift Collectors-t, bár nem voltam teljesen elégedet,t mert az early acess végére kaptam csak meg a beígért kódot.
-
Zamery
senior tag
válasz Angelo69 #9747 üzenetére
Amerikai cím kell, az Amazonon. De a bankkártyádat már nem fogják leellenőrizni.
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
Egon
nagyúr
válasz Angelo69 #19069 üzenetére
Nem mellesleg: az a pad iszonyú jó. Nekem is ilyen van (sima Qck padról váltottam), és valami hihetetlenül könnyedén siklik rajta az egér (pedig az előzővel is meg voltam elégedve).
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
-
djculture
félisten
válasz Angelo69 #50515 üzenetére
Nem biztos hogy átverés, sajnos ez a linkes megoldás teljes káoszt okoz. Persze ez volt a célja a humble csapatnak, de elég hülyén oldotta meg a dolgot. Legalább azért adna kulcsot ami már megvan a vásárló steam fiókján hogy tovább lehessen adni ami már eleve megvan vagy felajánlani , nem ilyen linkes baromságokkal amit simán össze lehet keverni vergődjön az ember.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- DIGI internet
- Óvodások homokozója
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest