- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
goodboy007
senior tag
Köszi a linkeket, erről a Meex gamesről még nem is hallottam, de jónak tűnik, ha minden rendben lesz, a Diablo III-at is előrendelem, mert itt "csak" 13000FT, míg másutt 15k.
8500-at már tényleg megér az SC2
-
goodboy007
senior tag
Ez font vagy ejró akar lenni? Bár szerintem sajnos font
Bár így is 359-es árfolyammal számolva 9000FT-ra jön ki, csak erre még rájön a posta.
Az egyébként mennyi szokott lenni általában külföldről rendelve? -
goodboy007
senior tag
Feltételezem a többség már észrevette, de azért jelezném, hogy a CD Galaxisnál 3000FT-ért vannak most elég jó címek.
Dragon Age II Signature Edition és SHIFT 2 Limited Edition ennyiért szerintem nagyon jó vételek, de a Dead Space 2 se lehet rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium Használt, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest