Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz maross #59298 üzenetére
Belehet tenni akárhányszor egy játékot. És utána nem is adják vissza.
Nekem volt hogy az order nem jött át, aztán adott a support egy kulcsot azzal aktiváltam be... majd az order pár nap után mégis átment valahogy a rendszeren és az is beaktiválódott automatikusan.
Így most pl 2x van meg a MoH Airborne.De akkor igen, a kulcs használhatóságát (hogy aktív e még vagy felhasznált) nem lehet így megnézni "előre".
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
válasz szami777 #59297 üzenetére
Igen, en is igy latom, sot tovabb megyek
Szoval, origin account, populous nelkul.
1. proba: hasznalt populous kulcs: kiirja hogy populous, next gomb, kiirja hogy mar hasznalt kulcs
2. proba: uj populous kulcs: kiirja hogy populous, next gomb, es mar be is van aktivalva (szoval nem lehet megnezni, ha kideritetted hogy uj a kulcs, akkor mar be is aktivalni)
3. proba: uj populous kulcs, most mar populous-al rendelkezo accountra: kiirja hogy populous, next gomb, beaktivalta ezt is, kossz
4. proba: az elozo populous kulcs tesztelese, mert nem hittem el hogy kepes duplan beaktivalni jatekot: mar ervenytelen
5. ujabb proba kis varakozas utan, ismet populous, ezt is beaktivalta. Szoval eredmeny: 1accountron 1 populous, 1 ikonnal, es harom "already been used" kulcs.[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
szami777
addikt
válasz maross #59293 üzenetére
Ha beírod a kulcsot az originbe, és kidobja, a nyelv választást, meg a játék nevét képpel, az nem jelenti azt hogy a kulcs aktiválatlan sajnos, továbbra kattintva dobja be a hiba üzenetet. Azt tudod csak leellenőrizni,hogy a kulcs az adott játékhoz tartozik-e és tényleg létező kulcs, azt nem, hogy aktivált e már sajnos.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
válasz FollowTheORI #59295 üzenetére
hm..ok, kiprobalom egy populous koddal . koszi.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz maross #59293 üzenetére
Nem tudok 100% választ adni sajnos, de nekem úgy rémlik az első kérdésig még elmegy úgy hogy nem köti az acchoz. Csak ha utána is leokézod.
De majd valaki aki esetleg jobban tudja talán segít. Illetve kérdezd meg supportot online.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
OTP:
EUR 316,32 HUF
USD 231,28 HUFHaladunk, haladunk... drágulnak a jóárasított best buy játékaink is.
-
Origin kulcsot meg lehet nezni hogy mukodik-e? (ha igen, akkor ha mar megvan a jatek, vagy ha nincs meg a jatek, vagy mindegy?)
-
tipuka
addikt
válasz Assimilator #59290 üzenetére
sajnos muszájból vagyok regisztrálva én is ezen a "répán"
[ Szerkesztve ]
-
Cheesus
senior tag
válasz cskamacska #59283 üzenetére
Hát nekem a Silverből a Thief meg a Dirt 3 nincs meg, igazság szerint én mindkettőnek örülnék
De amúgy valszeg innen a fórumból fogjuk megtudni hogy épp akció van, és mire felmegyünk már el id fogytak...[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/csehla
-
tjb007
nagyúr
válasz cskamacska #59283 üzenetére
Ja.
Amúgy szerintem előbb fog ledögleni az oldal minthogy elfogynának a kulcsok. Mindenki egyszerre rohamozza majd meg. -
tjb007
nagyúr
1000db AMD Never Settle Forever Silver kulcs várja gazdáját február hónapban: [link]
-
-
Vertigo18
addikt
válasz cskamacska #59276 üzenetére
Pedig sztem van benne egy kis izgalom, aztán, ha valaki lemarad, akkor meg lehet idegeskedni...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
cskamacska
addikt
válasz Vertigo18 #59273 üzenetére
Nem azzal a gond, hogy mit árulnak(Goold Old Games volt egyébként és már nem használják, mert mai játékokat is árulnak), hanem ezekkel a mérhetetlenül kreatív, formabontó, és úttörő zakcióikkal, amik rendkívül extravagánsak, csak a fene fogja egész nap az oldalukat bambulni hátha valami nekem tetszőt is leáraznak.
Régen azért nem vettem ott semmit, mert nem volt értékelhető leárazásuk(éveken át -33% és -50% volt a maximum, az is csínján), most már van, de igyekeznek úgy időzíteni, hogy ne érhessem el.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Mate
nagyúr
Steam-es TDU 2-vel most mi a helyzet?
-
Csapoati
nagyúr
válasz Shepherdke #59261 üzenetére
Azt irjak, hogy csak US credit carddal lehet vasarolni.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Vertigo18
addikt
válasz BoneDragon #59272 üzenetére
Great Old Games... nem mai csirkék...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
BoneDragon
veterán
válasz morvaigaben #59270 üzenetére
Nem hiába utálom a gog-t, akkora fos akciókat tart, hogy nekem ciki...
-
morvaigaben
tag
Might and Magic® 6-pack: Limited Edition -75%
huhuu még 14 perc; ez igen!
"Yo mama's so poor that she can't even pay attention......" - Eric Cartman | Battletag: Gabe#2489
-
FZoleee
tag
válasz Shepherdke #59261 üzenetére
Ez engem is érdekelne, nem rossz ajánlatok.
-
Zolás
addikt
-
djculture
félisten
válasz FollowTheORI #59265 üzenetére
Ja nincs benne a gearbox ide az összes pénzedet egy marék szrért dlc se
Gameflyon ubi akció van fary cry3 5 font minusz a 20% de ugyis megvan már mindenkinek[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Anonymusxx #59262 üzenetére
Az összes nincs benne, csak a lényegesebb DLC-k.
Van egy pár ami külön van.Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
reelc
veterán
Sajnos, igen, meg amikor már dolgozom... ezért nem szeretem az ilyen akciókat.
-
Cheesus
senior tag
Szerintem a Total War-nak megszűnt az a kevés értéke is, ami volt
Season Pass-ban benen van minden DLC, de én csak abban az esetben javaslom a megvételt, ha már játszottál a játékkal... Elég nagy Alien fan vagyok, de kb a 3. pályán beleakadtam egy bugba, és otthagytam az egészet, majd talán egyszer nekifutok újra, érzésem szerint meg lesz olcsóbb is majd ez a Season Pass...https://www.twitch.tv/csehla
-
Anonymusxx
senior tag
-
Shepherdke
tag
2K akció van a Newegg-en
Az itt vásárolt kódok aktiválhatók nálunk? -
reelc
veterán
A GOG-on új akció van. Ismertető.
-
Mate
nagyúr
válasz BoneDragon #59256 üzenetére
Szerintem idén már nem vásárol és ezért nem írt még.
-
BoneDragon
veterán
GOG-on leértékelések vannak. Ilyenkor hol van a gog ügynökünk? Vagy csak elkerülte a figyelmem?!
-
cskamacska
addikt
-
Mate
nagyúr
gmg-n elvileg ha vesz valaki egyet a kijelölt Alien játékokból, akkor ajándékba kap egy Rome Total War-t.
Csak levelüket volt időm megnézni, akit érdekel a dolog olvassa el az apró betűst is!
-
RedMan
tag
válasz maddionmax #59251 üzenetére
Közben megvan. Remélem
[ Szerkesztve ]
TFT tisztítás: ''Nagyon egyszerü a képlet: kirakni a kertben a füre, és gőzborotvával adni neki. után hagyni kell a napon állni, hogy jol kiszáradjanak az elektronikus alkatrészek.'' -by Vicces
-
maddionmax
senior tag
Itt tett ígéretemet teljesítendő 23:00 körül a ninja topicban bedobom a félretett Deadfall Adventures kulcsomat. A leggyorsabb viszi, így érdemes figyelni akinek még nincs meg.
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
válasz ChingChang #59248 üzenetére
tradertől vettem 2-t 3 TF kulcsésrt.
-
szami777
addikt
Gmg-n ha Alien Colinal Marines-t , Season Pass-t , vagy Aliens vs predatort vagy collection-t vásárolsz,kapsz egy rome total wart ingyen mellé.[link] Talán Alien vs predator-al megéri, ami most 3 euro kuponnal.
Nagyon el akarják sózni.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
gszp
tag
válasz SenorGrande #59230 üzenetére
A lap alja a legjobb!
2 people found this useful.
-
Csapoati
nagyúr
válasz maddionmax #59236 üzenetére
Hát nem tudom, én két dolgot nézek: 1. ár 2. megkaptam-e a cuccot. Innentől minden más csak sokadlagos. A forgalom-visszaesést így értem, de kétlem, hogy emiatt valakik bosszúból bojkottálják a GMG-t. Szerintem jogos, hogy a SAM-mel achit és ezzel valós pénzt csaló embereket szankcionálják (itt kimondottan azokra gondolok csak, akik az akció időtartama alatt csalják be az achit). Kétlem, hogy ne tudnák trackelni, hogy ki mikor szerezte meg az adott achit.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
wwenigma
Jómunkásember
En siman VAC-ra tennem a SAM-et...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
sagem
addikt
Ennek a fordítottját is feltehetem: Miért akarja valaki mindenáron 100%-ra pörgetni (nem játékkal) az acsikat..?
Engem azért "zavar", mert ez is egy jó lehetőség lenne haverok/ismerősök/illetve nehezebb öcsik esetében internet szerte egy kis versenyre..így meg el van rontva
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
sagem
addikt
Én személy szerint örülnék, ha a Steam is szankcionálná az ilyen programokat, nekem cseppet sem tetszenek. Ha nem tudok megszerezni egy acsit magamtól, akkor nem tudok
De azt is értem, hogy azért ez nem számít csalásnak, s a Steam max akkor fog foglalkozni vele, ha az acsik valamiféle előnyt adnak/jelentenek, nem csak díszek
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Mate
nagyúr
válasz maddionmax #59236 üzenetére
Le se írják, hogy mi számít csalásnak, innentől kezdve nehezen mondhatják rám, hogy csalok Majd ha jelzik, hogy hékás ezt ne csináld, hisz ez csalásnak minősül, akkor oké. De addig
-
viktor82
őstag
Ma vásároltam egy PS3-at és az amazonon a gta5 40dodó az aktiválható nálunk is és pontosan ,hogyan működik?accontomhoz kötődik vagy tovább adható?
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
maddionmax
senior tag
válasz Csapoati #59234 üzenetére
Szép és jó dolog, de ne legyünk képmutatóak. Többség (magamat is beleértve) használta a SAM-et, ha nem másra, akkor meglévő achik nullázására. Ha azt akarják elérni, hogy minden telecsinálja a gatyáját és ne merjen használni semmit, akkor amit össze lehet szedni összeszedjük, ami meg megvan beletörődünk, hogy nem kapunk érte semmit és mivel kevesebb pénz jön össze, kevesebbet is fogunk GMG-nél elkölteni.
Így értettem a forgalom visszaesést,de a ha tévedek, akkor elnézést érte.
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
válasz maddionmax #59233 üzenetére
Hát félelmetes lehet playfire algoritmusa Teljesen összetojtam magam tőle
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz maddionmax #59233 üzenetére
Miért csökkenne? Mert a csalókkal elbánnak?
-
maddionmax
senior tag
Ez érdekes lesz, az fix, hogy szép számmal fog csökkenni a felhasználó és vásároló közönségük
-
DJGABI
addikt
hahaha, kíváncsi leszek. pont gmg, akik a számokat se ismerik (elárazások)
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
SenorGrande
senior tag
válasz cskamacska #59225 üzenetére
Ehhez a "klubhoz" egy darab achi sem kell.
A GMG-ből SAM-mel kreditet kifacsarók pedig nem hiszem, hogy sokáig fogják csinálni.(#59229) eami:
Igaz, de a SAM bármelyik játéknál kevesebb erőforrást eszik.(#59226) djculture:
Mit adsz ki? Azt, amit bárki megnézhet?![ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
eami
veterán
kártyát potyogtatni még SAM sem kell, elég ha van egy olyan játék aminek van steam app id textje, ott átírod az ID-t, kliensen kívül indítotd a játékot és a steam azt hiszi az a játék fut
-
Alien83
senior tag
te figy és ha bebukok a 300 játékommal? megéri ?
-
djculture
félisten
Én eleve hülyeségnek tartom. Nem fogom 10 fillérért kiadni a fiókomat, nem szorulok rá.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz warcat #59215 üzenetére
Mondjuk ebben én érősen kételkedem, mert először engem egy hétig be sem engedett a Playfire kliens, majd utána kitalálta hogy nem számolja az achievementeket, majd most hogy már számolja, a kreditet nem listázza sehol.(és főleg nem a GMG fiókban )
Magyarul a GMG gémerfészbuk kliensének beetető akciójára én nem adnék egy garast sem.
Alien83: Nem is, mert a Steam Achievement Manager csalóprogival konkrétan kevesebb. Játék letöltése és indítása nélkül(!) lehet kártyát potyogtatni, és a kihívásokat teljesíteni.
Nagy biznicmenek már ezer éve ezt használják az elit klubokba való bejutásra.[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Cheesus
senior tag
válasz maross #59221 üzenetére
Naszoval kipróbáltam a fentebb említett Spec Ops: The Line-t a Francia amazonról. Nem akarok úgy írni, hogy büntetést kapjak, de az a lényeg, hogy a vásárlás erejéig át kell tenni a székhelyünket egy nyugodt és kellemes Francia falucskába, új telefonszámot is csináltatnunk kell. Majd mindezek után megvehetjük a fentebb említett játékot, majd a serialt megkapva a Steam egy ROW kulcs formájában kezdi el telepíteni nekünk a játékot
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/csehla
-
reelc
veterán
Bár nem hiszem, hogy sok embert érdekelne, de attól még Best Buy ilyen áron. 2 ősi játék: 7th Guest és a 11th Hour $1,99/db a GOG-on, még 20 órán keresztül.
[ Szerkesztve ]
-
-
warcat
veterán
válasz Alien83 #59217 üzenetére
Ejj de sok kérdésed van The GMG & Playfire Community Blog
EA: It's in the crate!
-
djculture
félisten
válasz bijesz #59212 üzenetére
Már 2010-be volt róla három millió video mivel teljesen kész volt rá egy évre meg zárt beta volt plusz még a megjelenés előtt volt demo is, azért fene se tudta már mikor jelent meg végre. Az biztos hogy 2010-be már nyugodtan kiadhatták volna csak ültek rajta 2 évet ezek szerint mint most 1 évet a watchdogson. Ha sokat ülnek azon is már nem lesz nagy szám mert lesz jobb .
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
Francia Amazon
Spec Ops: The Line 1.99 €
A játék steames, de hogy a franciáknál van-e valami zár azt nem tudom.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
djculture
félisten
válasz szami777 #59205 üzenetére
Ujságban benne is van hogy egyes pesti áruházakban nem is érvényes egy akció sem, ott aranyáron is megvesznek mindent. Interspar volt még jó mielőtt a játék répszt teljesen leépiettte volna, kidobáltak mindent fillérekért. Akkor vettem én is ezt vedd meg játékokat 299-ért egy csomót.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz djculture #59204 üzenetére
Én Pesten és Budaörsön szoktam végigmenni Auchan, Tesco, Media Markt trión és semmi. Ezek közül a media markt ami kegyetlen drága, tescoba pangás van, auchan meg ilyen felemás. A legtöbb nagy akció Pest megyén kívül van mindig, gondolom itt drágán is elkapkodják, vagy a fene tudja, nem vagyok piackutató, de zavar, amikor 7-8 ezer forintért látok 3-4 éves játékokat.
-
djculture
félisten
válasz szami777 #59197 üzenetére
Én havonta egyszer de mindig van valami cucc. Nem mindig játék, legutóbb komplett műszerész készlet volt azóta is röhögök rajta elárazva 1000ft volt egy komplett műszerészt csavarhuzó készlet fogókkal meg csipesuekkel, másnap hív ahaver ugyanaz 20 ezer
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
Millennium - A New Hope
Laxius ForceDesura hulladékok vihetők akit érdekel!
Next PC Upgrade: 2022
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- OLED TV topic
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest