Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolty001
tag
válasz
Alien83 #32932 üzenetére
Voltam ma a pécsi Euronics-ban. Ami a weboldalon 299Ft-nak volt feltüntetve az valójában 1999Ft volt helyben. Volt néhány játék 500-600Ft-ért, de csak olyan, ami nem nagyon ér többet. A több játék ugyanúgy méregdrága volt, mint máshol. Nem kérdeztem meg, hogy mi lenne, ha neten rendelném, az eladó csaj is túl rámenős volt, alig tudtam levakarni magamról, úgyhogy inkább távoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Riasztó topik
- Spórolós topik
- Apple MacBook
- Tíz éves lett a The Witcher 3: Wild Hunt
- További aktív témák...
- Eladó steelseries arena 9 rgb 5 1 szinte új!!!
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest