- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuvicsuva
addikt
Sajnálom, pedig nagy kedvencem volt a stúdió úgy, hogy az ős klasszikusaikkal nem is játszottam (valahogy akkoriban féltem a nagyon hosszú, nagyon összetett cRPG-ktől, ma meg már nem merem őket elkezdeni kábé ugyanez miatt), a KOTOR-nál szálltam be, és azt is tudtam, hogy a régi arcok már régen leléptek. Az Inquisition DLC-i máig váratnak magukra, mert jóval az első napos alapjáték befejezése után szereztem be őket, utolsó az Andromeda volt, az Anthem már meg sem mozgatott...
Majd EA Playben biztosan kipróbálom egyszer, de lehet, hogy a 10 órás trial is elég lesz, ha lesz belőle egyáltalán. Bár gondolom valamilyen formában kapcsolódik a történet a kopasz elfes DLC sztorijához, úgyhogy azért azt csak illene megnézni előtte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- SörcsaPH!
- Proxmox VE
- iPhone topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest