- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon R6 II vs 5D II színösszehasonlítás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- joghurt: Skype adatvesztés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
_drk
addikt
Tudom, hogy velem van a baj, de b@sszák meg!
Én végig dolgozom az évet, ugyan az, sőt még rosszabb is mint általában(persze szerencsére nekem megmaradt a helyem)
Ezek meg kb nem csinálnak semmit! A filmeket eltolják, nehogy már ne hozzon annyit. A játékok meg késnek éveket, de az ég áldja mi lesz itt már év elején. Az lehetetlen, hogy annyi AAA egyszerre jelenjen meg. Ez már kamu!
Tudom hogy kovid, meg home office. Meg kettős ez az egész dolog mert igazságtalan mennyien beszopták így vagy úgy de belül igazából dühös vagyok mert én ugyan úgy tolom, viszont a hozzá járó szórakozás ami jó lenne a kikapcshoz meg nincs meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest