- Asszociációs játék. :)
- Ég veled, KEndre! :(
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Napkollektor - csak úgy
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
Álljon itt emlékül egy olyan generáció számára, akik nem akarnak ebbe a hibába esni:
Super Lucky's Tale játékot vettem az agyondicsért Instantgaming oldalon.
Pénzt szépen levonta, jött is a sztím kulcs, amit a Steam nem akart elfogadni (ezt a kulcsot már felhasználták).Ok, írtam az Instantgaming supportjának (képet mellékeltem a Steam által visszadobott üzenettel), ahol azt a választ kaptam, hogy írjak a Steam supportnak, mert a hiba náluk lesz. lol
Írtam nekik, az ügyintéző egész gyorsan válaszolt, konkrétumot nem közölt, csak annyit, hogy valaki a mai napon, korábban már beregisztrálta ezt a kulcsot (minő véletlen).Ezt szépen elküldtem az Instantgéming szupportjának. Írták, hogy bizonyítsam, hogy beszéltem a Steam supporttal. Válaszomban mellékeltem képként a supportal való beszélgetést, majd írtam, hogy velem ne szórakozzanak, inkább refundot kérnék.
3 órával később írt a minőségi Instantgéming, amivel soha semmi baj nincs, hogy kivizsgálják az ügyet, legyek türelemmel és talán a pénzem is visszakapom...
Aztán az oldal tolja a pofámba, hogy értékeljem a vásárlást és, hogy remélik, hogy 5 csillagot adok, mert mekkora jóság ez már.Mindezt 2018-ban. Ezt hívják tanulópénznek, szerencsére "csak" 14 euróba került. Instantgémingről meg a többi ilyen szutyok CD kulcsos oldalakról még macskát se!
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Külpolitika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- Lightyear - befektetési app
- Diablo IV
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
- Lenovo ThinkPad T470 : I5-7300U / 8GB DDR4 / 512GB M.2 / Full HD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest