- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: MyHeritage DNS teszt: most csak 33 euró
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
MS pedig mindent megtesz hogy leszoktassa a népeket a frissítésről.
Én olyat nem tegnap láttam, hogy egy sima frissítéstől összefingotta volna magát a rendszer. Win98-nál volt szokásos, hogy telepítés után jött a kékhal álla, meg talán Win2000 elqrt szervíz peccselése, illetve korai WinXP-nél driverek tettek keresztbe. Kései WinXP, Vista, Win7 ilyet nem csinált.
Na, a Win10-nek sikerült újra.De amúgy is vidám tudathasadásban leledzünk, úgy általánosságban Win10 jó, szép, a legnagyobb rendben van, aki nem így gondolja az elmaradott, lemaradott, és sikeres ember nem lehet, sőt Batz papucshoz nőtt f@ßkorbáccsal fenyítendő. De aztán jönnek a szezonális ápdétek, random frissítések, driver frissítések, és hirtelen a MS trollok visszavonulnak a One Microsoft Way hídja alá, és az átlagjózsik meg telebőgik a zinternetet, hogy má megint mi b@ßódott el.
Eljátszottuk ezt már kicsiben a WP10/Windows 10 Mobile esetében. Szóval az.. na várjunk csak, sírtam én erről elébb:
Ez talán Lumia 640-re(meg a generációjára) még igaz is az elavult WP8-al. Az már rég feature phone szintjén van, de tényleg elég stabil. Lumia 550/650/950 sorozatnak viszont pár stabilabb build-en kívül, amit akár napok alatt elqrt az MS, mert ugyan miért ne qrta volna el, nem volt értékelhető állapota, mindig a használhatatlan, és a közepesen bugos között lavírozott valahol.
Annyi változott desktopon hogy itt azért kevésbé problémás, és nem mindenkinek, WP10 univerzálisan kukszi szökevény volt.
De pont ezért megy egymás gyilkolása, és hát hülyének nézése
, mert a "Én kb. a megejelnés óta hasznàlom a win10 64bitest és komoly gondom sosem volt vele" zemberek fel sem tudják fogni, hogy másnál meg nem hogy bugos, de akár el sem indul, mert neki olyanja van. A MS meg ahelyett hogy vissza venné a párezer leépített tesztelőjét, vállat von, és várja a
személyestelemetria adatokat, hogy majd a következő frissítés tán nem borítsa meg a rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Szuper áron dobozos új DELL XPS 15 9530 /i7-13620H/16 GB Ram/1TB SSD/IPS/INTEL ARC 370/Gari/
- Lenovo LOQ 15IRX9, 15,6" FHD gamer laptop , i7-13650HX, RTX 4050,Windows 11
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7400 i7 8665U, 16GB RAM, SSD, jó akku, szép állapot, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest