Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz FollowTheORI #113598 üzenetére
Nos, nekem nincs windows kulcsom a gépemhez, mert nem kaptam olyat, szóval nem lehetett nálam pötyögés.
De ha arra értetted, hogy másoknál működhetett, akkor igen, látom, van, akinek megy win7-tel.Amúgy szerintem azért működik, mert direkt hagyta így mikrofos. Elég erőszakos volt az átállós kampányuk, simán kinézem belőlük, hogy direkt van így. Nem olyan amatőrök ezek ám.
Mellesleg, hogy ellenőrzik, hogy én szemüveges vagyok-e például?
-
Źşë'
addikt
azért biztosan nem menne el akkora időintervallumban mint amit te poénosan példaként felhozol - még ha nincs is rá szükség... azért nem mindegy hogy az ember elvan vele mittomén 4 évig, váltani akar és jó is lenne ha el lehetne adni legalább beleszámítana az új konfig árába... de már semmire sem jó, mert lehalt mint egy lerobbant rohadt kasztnis astra, pedig még kellene lenni benne kakaónak
kb olyan mint egy HDD ami egy olyan gépben van benn amiben rohadt kevés ram van, és a rendszer ill. programok folyamatosan írják, mert nincs free ram
de mondhatnék egy bányászásra agyonhasznált vgat is, ugyan ott lyukadunk ki
szummázva, semminek nem tesz jót a meleg, nem véletlen hűtik a tranyókat, procikat, és még sorolhatnám ami melegszik...
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
nagyúr
válasz eszement24 #113591 üzenetére
Nos, az hogy a rendszer engedi még nem jelenti azt hogy "legális" is.
Hivatalosan a free upgrade véget ért... kivéve a disabled use ugye, amit már tárgyaltunk.
Tudod ez olyan, hogy az OEM is hardverhez kötött volt régen, aztán mégis újra lehetett aktiválni másik gépen...
Meg lehet csinálni, lehet, csak az már nem legális tisztán.
De ne menjünk filozófiai vitákba erről... szerintem elég off volt erről, így részemről zárva a téma.
(#113597) echterion
Oké. Bár nem feltétlen durván értettem, hogy hazudsz. Csak az nem igaz hogy csak BIOS key, meg pötyögés nem ment. Mert bizony ment.
Nekem meg volt 8.1 kulcsom és bizony megette... akkor 1:1, és részemről zárva ezis.
(Amugy AU utáni telepítő volt?)Szép napot mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
echterion
nagyúr
válasz FollowTheORI #113590 üzenetére
Ne mondd már, hogy hazudok, mert konkrétan így jártam egy-két hónappal ezelőtt a most is használt Alienware 17-es laposommal. Tudom, meddig szólt az akció, meg is lepődtem rajta rendesen, pedig már be is volt készítve a win10 kulcs aktiválásra, ha tetszik a rendszer, aztán mikor be akartam nekk adni pár nap után, jött a meglepi. Még talán a gaming notebook topikba is írtam erről anno.
-
törölt tag
válasz Mr.Csizmás #113595 üzenetére
ilyenről nem is hallottam.
alapvetően tomsolo gépes hozzászólására írtam ezt a verziót. csak annyit írt, hogy "plusz Windows meg egér"
azért jeleztem ezt a lehetőséget, mert jobb a szürke boltos kulcsoknál szerintem.
pont előző este kaptam spam-et a vasárnapig tartó 4700 forintos kuponkódról. azonnal leiratkoztam a hírlevélről, de ettől függetlenül elvileg ez a legolcsóbb legális forrás*.*szemüvegesként
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz #57527808 #113594 üzenetére
no-no, nem erre gondolok, hanem a régi már lejárt kulcs disabled persons féle aktiválására. persze akinek nem inge, ne vegye magára, itt ph-n többször láttam már hsz-ben a módszert, de meg is jegyezték az etikus mivoltát.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
törölt tag
válasz Mr.Csizmás #113593 üzenetére
ez a rendes refurb serial.
ennél melyik "rendesebb"?
számlát és matricát is kapsz.
vagy akkor mit jelent a refurb? nálam az újrahasznosítottat jelenti.
a linkelt hirdetésből indult az egész, csak nem akartam linkelni, hátha szabályba ütközik.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz FollowTheORI #113590 üzenetére
a hirdetésből másoltam ki:
"Amennyiben a felhasználó mozgásában, látásában vagy hallásában bármilyen részben korlátozott, ingyenes Win10 frissítésre jogosult. Szemüveghasználat is jogosulttá tesz!"
szemüveges vagyok, de a kutya sem kérdezte a kód beírásakor.
nálam szűz win 10 pro telepítésnél elfogadta a kódot. szóval még win 7 -> win 10 upgrade-et sem kellett megcsinálni.[ Szerkesztve ]
-
eszement24
aktív tag
válasz echterion #113589 üzenetére
Win7-nél játszik a bepötyögés, viszont 8-nál én sem vagyok benne biztos. Eddig csak Bios/UEFI-be égetett kulcsos példányt frissítettem rá.
Cactus: a megfelelőhöz próbálod? (Home a simához, Pro a Prohoz)? Honnan származik a telepítő? Az én dobozos 8-as kulcsom az ingyenes időszak alatt lett aktiválva, így azzal nem tudom neked megnézni.FollowTheORI: hivatalosan nem is megy, de nap mint nap megcsinálom 98%ban windows 7-es coa matricás gépekkel, úgy, hogy előtte nem vette igénybe, amikor a kedvezmény volt. Most nem tudok neked egyet sem leakasztani /pill, hogy meg tudjam mutatni, hogy működik.
(A "cégem" Microsoft GOLD partner, relatíve közel vagyok a tűzhöz)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz CactuS #113587 üzenetére
Nem fog menni, szerintem rosszul tudja.
Egyetlen kiskapu van még talán azt hiszem, ha beállítod vakok és gyengénlátók funkciókkal a windows-t és utána nyomsz rá egy W10 upgrade-et, akkor ingyen átkonvertálja még a licenced és a géphez köti az aktivációd.
Majd utána telepítessz egy tiszta W10-et. Mivel az aktiváció géphez kötött ezért nem kell utána semmilyen kulcsot már beütni.
Elvileg már csak így lehet kapni régi windowsról 10-et.(#113589) echterion
Ez sem igaz, amíg volt az ingyenes upgrade év, addig a Annyversary Update és későbbi telepítők már elfogadták a régi windows kulcsait. Tehát nem kellett az upgrade-t lezongorázni előtte, hanem mehetett a tiszta W10 telepítés egyből régi kulccsal. De ez már elvileg nem él szintén.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz eszement24 #113586 üzenetére
Csak annyi, hogy W10-et kell telepíteni? Nekem a retail 8.1-es kulcsomat nem fogadta el a W10 telepítéskor.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
-
arty
veterán
bárcsak menne a celeron466-osom... sajnos - bár nem tuningtól - meghalt... nagy hasznát venném.... ha érted mire célzok
ameddig kell, elmegy a cpu, 80 fokosan is (vagy annál is melegebben, attól függ melyik), hogy nem bírja ki örökkévalóság+2 napig, szerintem senkit nem érdekel - addigra egy ilyen ugyis az ezer forintos kategória lesz (és a használható alaplapok hamarabb tűnnek el)
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
szami777
addikt
Szeptemberben lesz hat éves az i5 2400-am, köszöni jól van.
Halhatatlanok.Az akkor összerakott konfig óta csak egy alaplap, táp meg a vga halt be.(tápon kívül mind cserélve garisan)
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
cyberkind
félisten
válasz TheProb #113576 üzenetére
Nem nem, csak fentről elég kevés jut a vga-ra és a többi komponensre, nekem 3 14-es szippant elől meg egy szintén 14-es fent, így minden jól van hűtve bőven, mielőtt félreértés lenne kifelé is van egy 14-es.
Tud elől csak nagyon nem mindegy, hogy mennyit, valakinek 10 fokot is hozott a vga-n a panel levétele és hasonlók.
Nálam egy ilyen zárt ház a 970-et eléggé befűtötte, persze a hűtés se volt annyira jó azon de még ez is hozzájött.
(#113577) tomsolo
Ezek az igényeim, igazából anno a FD Core 3000 vagy 3500-as semmi pénzért majdnemhogy mindet tudta, imádtam azt a házat ahhoz képest, hogy budget kategóriába tartozott.[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
válasz cyberkind #113573 üzenetére
Én minél kisebb és minimalistább házat akartam, ez teljesíti az igényeket. a levegőt majd beszívja, nem csak a ház elején van levegő...
De amúgy előről is tud levegő szívni.
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
TheProb
veterán
válasz tomsolo #113571 üzenetére
Én mióta egyetemre járok (vagyis már tegnap óta nem )laptopot használtam, így elég rég volt már asztalim. De most pont kapóra jött a dolog. Asus nem tudta megjavítani a laptopomat és kártérítenek, visszaadják a teljes vásárlási árát, aztán most abból építek gépet.
Végre jó lesz normális grafon játszani, meg végre elővehetem a doom-ot, meg F4-et, mert a GTX 760M-mel játszhatatlan volt mind2.
Nekem 150ért sikerült a 1070-et venni. elvileg hétfőn hozza a postásbácsi
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
TheProb
veterán
válasz tomsolo #113569 üzenetére
Tényleg, csak azt láttam, hogy az nzxt-t kifogásolja az egyik kollega, azt nem hogy ugyan az a modell
Jaja, ssd-t meg a hdd-t átmentettem a laptopból. Kijelzőnek meg évek óta a 32colos tv-t használom. stock hűtő elég nekem.
1080-at mennyiért sikerült venni amúgy?[ Szerkesztve ]
-
-
TheProb
veterán
válasz tomsolo #113524 üzenetére
Most nézem csak, hogy te is épp gépet építesz. Én is kedden adtam le a rendelést:
Alaplap: ASUS ROG STRIX B350-F
CPU: AMD Ryzen 5 1600
RAM: Corsair Vengeance LPX DDR-4 16GB/3200 KIT
VGA: ASUS GeForce GTX 1070 Strix
PSU: FSP HEXA+ 500W
Case: NZXT Source 340 - Fehér340k lesz így kb.
Remélem jó befektetés lesz a Ryzen..."Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Źşë'
addikt
-
tomsolo
addikt
cdkeyen 50 fontos steam wallet kód, kuponnal: 42,75 GBP
[ Szerkesztve ]
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
válasz cyberkind #113557 üzenetére
budget giga ismerosomnek ugy erkezett, hogy chipset, rajta muanyag folia, rajta chipsethuto, aztan csodalkoztak miert fagyogat ...q8300 es hasonlo E8xxx halalrol se hallottam még, azok borzasztoan birjak .
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
cyberkind
félisten
Nem tudom, én pl szeretem ha hideg a proci (is) amennyire lehet, igaz nálam nem sokat befolyásol élettartalmilag de mégis csak hosszabb életű marad a proci, illetve ahogy írtam ez nem normális, a Sandy szériánál egy i7-nek simán lehetett adni 1.4V-tot és akkor se volt 80 csak a közelében(?), de cserébe nem 4.2-n ment, azóta van ez a buzulás a kupakkal meg az az alatti pasztával.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
4.2GHz-en ami nulla tuning, szóval ez eléggé szar, de sajnos ez van ha monopolyt játszik egy cég mert nincs konkurencia, és ez valszeg nem fog változni, sőt a 2066-os procikból is elvileg csak az i9 kap forrasztást, ha kap, de nem szart be se a piac se az Intel a Ryzen-től.
Na és ha már konkurencia, ki, hogy örül a Vega-nak amiből a ref hűtés ismét szart se ér?
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
Valószínűleg autót se vesznek, mert a fékek akár 600 fokra is fel tudnak melegedni...
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
cyberkind
félisten
válasz tomsolo #113546 üzenetére
Ezt már sokat olvastam anno Igaz nem pont ilyen házzal de a Define R5-tel van tapasztalatom, abban egy 970-es, jó ventikkel de szintén zárt előlappal (nyilván oldalról kapta a levegőt) elég meleg volt ahhoz képest, hogy csak 970-es volt a kártya, akárhogy lőttem be a profilját, én azóta nem veszek zárt előlapos házat, legyen az bármilyen csábító.
[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
válasz eszement24 #113539 üzenetére
> Miért Nzxt?
Ez tetszett, ennyi. Trükkös lesz szerelni azt már néztem, de őszintén: az évi 1 - azaz egy - db portalanítást leszámítva nem fogom piszkálni. A tárolók rögzítése is lehetne jobb de azt megoldom vmi plusz gumival.
> Hyper S helyett Hydro 600W
Igazából a 600 W is felesleges. Az EVGA-s tápkalkulátor 450W-os tápot ajánlott erre a konfigra.
Max 2 SSD lesz majd benne meg 1 vinyó - a végleges archiválás úgyis hálozaton(meg felhőben) történik.
Se DVD, se más fiszem faszom nem lesz és nem kell bele. Szóval minek kéne még csatlakozó?Drágaság meg relatív, a proci + videókari több mint a fele, és mivel a többi abs nem extra dolog, az még így is 270 ezer forint. 0 -ról minden mindig drágább, evvan.
Jah, ezen a monitor dolgon még mindig nagyon értetlenkedtek.
Ez a gép jó ideig nem fog 1080 feletti tartalmakat előállítani. Van a talonban másik 24 colos FHD moncsi, valszeg párban fognak menni. Na már most halál felesleges lenne vennem egy tök más méretű, tök más felbontású monitort, ha csak nem akarok kibacni magammal jól.[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz eszement24 #113541 üzenetére
Ha most vennék házat, akkor már én sem a 3500-ast.
De akkor nem volt más alternatíva: vagy olcsóbb szart, vagy maximum ezt, azon az áron. Ezt választottam.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Lackki
őstag
válasz eszement24 #113541 üzenetére
nekem Define S van 7700k + X61 kraken és néha jelez a CAM hogy 80 fok fölött járok, mindezt 4200mhz mellett!
Életemben nem volt még ilyen nevetséges procim, értem én hogy teljesítmény is van mellette, na de ilyen hőfokokat...[ Szerkesztve ]
Privátot hamarabb észreveszem
-
eszement24
aktív tag
Például Elég minimalista, de az igényeket tökéletesen kielégíti
De ha annyi pénzt áldoznék erre amennyit szerintem soha nem fogok (egyben legalábbis 10000%), akkor Define R5
(Mondjuk a 3500 és a Define között már annyire minimális árkülönbség van, hogy ha megvenném az egyiket, akkor az már az R5 lenne)
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz eszement24 #113539 üzenetére
Fractal Design Core 3500 for the win
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
eszement24
aktív tag
válasz tomsolo #113524 üzenetére
Én 7700(K)-ket szoktam szerelni I32-vel Csendes, hatékony. Szép konfig amúgy, de ennyiért
Tudom a Dell monitor nem olcsó, ahogy a 1080-at sem a legjobb időben vetted, de hát ez van.
Mondjuk kérdéseim azok lennének. Kérlek ne vedd kötözködésnek, pusztán szakmai kíváncsiság. Miért Nzxt? Fractal Design szerintem ennél olcsóbb és (szerintem) jobb.és a Hyper S helyett is egy Hydro 600W jobb választás lehet, bár a minimalizmusra hajtasz csatlakozó ügyben azt látom
-
-
gyimger
őstag
De örültem volna, ha 2.99 fontot költök egy Mystery Game-re, és ezt a 0,79 dolláros, vegyes értékelésű, indie casual szimulátort kapom, ami ingyen sem kell.
Vigye innen valaki:
CITALIS: 2HL52-DFJ7M-AP9FJ"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
-
yozsee11
aktív tag
Hát ahogy látom a GMG Mistery Game jóvoltából kapott játéknál nem csak az akciós ár 51%
Origin/Steam/UPlay: yozsee
-
törölt tag
-
tomsolo
addikt
ARCTIC COOLING F12 PWM Rev2 2209
ASROCK Z270 Extreme4
FSP HYPER S 600
COOLERMASTER Hyper 212X
HyperX 16GB FURY DDR4 2400MHz
NZXT Source 340 fekete
SAMSUNG 500GB 850 EVO
DELL P2317H
Logitech K120
Western Digital Blue 1 TB
EVGA GeForce GTX1080
Intel Core i7 7700 BOX571 ezer lett a vége
plusz Windows meg egérSajna a kinézett Zotac elfogyott, de cserébe 3 ezerrel drágábban volt ez az EVGA, bányásznap ide vagy oda.
Egy kis bűvészkedéssel meg az 500 GB Evo is belefért - 568-ról lett ennyi.Hétfőn gépösszerakás!
-
szami777
addikt
válasz FollowTheORI #113515 üzenetére
És tényleg.
Utoljára néztem, még nem láttam originen. Köszi, hogy szóltál.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
-
Crytek
nagyúr
A kívánságlistámat nézegetve ezt találtam Kyn -90% 1.99€
Ez kapta a legnagyobb leárazást amit láttam a sale alatt 19.99-ről 1.99-re
Next PC Upgrade: 2022
-
morfondőr
őstag
válasz FollowTheORI #113516 üzenetére
Szerintem ubis játékot csak uplayre tudsz venni kulcs formájában, steam-re csak steam-en. Ott nem tudom, hogy működik-e a régiózásos trükközés, de valahol olvastam, hogy giftet nem tudsz küldeni más régióba, sőt ha az ár 10%-al eltér (pl. különböző valuták miatt), akkor sem.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
nagyúr
Ahogy a többiek is írták, Ubi játékokat előbb kapsz meg olcsóbban uplayre... steam az csak steam. Szvsz fölösleges rá várni...
Ha meg ugye régiós macerákat is bevállalod rizikóval együtt, nuveem meg hasonló helyekről még olcsóbb.
Bár ez már kevésbé ajánlott nyilván.Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
-
szami777
addikt
válasz FollowTheORI #113508 üzenetére
Uplayt elég korrektül összetákolták az elmúlt egy évben. Még mindig sok a felesleges karbantartás, de annyi baj legyen.(talán a kliens alapú profil csekkolás hiányzik még)
Nekem már csak egy origin letöltés korlátozás hiányozna, de az nagyon és egyik kliensre sem lenne panaszom.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Źşë'
addikt
válasz Crytek #113511 üzenetére
csak azok a pontok sajnos nem érvényesek steamre, megvettem volna már én is, és reménykedtem abban hogy majd ennyi idő elteltével azért egy barátibb árat villantanak... anno majdnem preordereltem, de megláttam a gold edition árazását és inkább álljt parancsoltam magamnak nem elég hogy elkérik a 60€ de ezt még feljebb tornázzák pofátlanul 80-90€ környékére, na azért mindennek van határa
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Crytek
nagyúr
FC4-et kb fél éve vettem pont 8 euróért.. Szerencsére az ubisoftnál adott pontok NEM DÍSZNEK vannak (mint pl az originen) hanem be is lehet váltani pl -20%-os cuclira.
No70: Eye of Basir Ma jelent meg gyorsan toltak is rá -30%-ot jobban fogyjon
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
Źşë'
addikt
csak lehetnének picit olcsóbbak summer sale alatt a játékai, azt reméltem h a Far Cry 4 lesz 8€ környékén, de nem, mint ahogy a többi title sem kapott 50%nál nagyobb leárazást, és még az alap ára is magas ahhoz képest hogy ez egy 2,5 éves cím - picit megváltozott az ubi üzletpolitikája, még a megjelenő címek árazásánál is látszik, alapverzió/gold/deluxe - enyhén drágul felfele
-
videot vagy nem hisszuk el
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
nagyúr
-
ayo
veterán
G2A változások pl. nem lesz névtelen vásárlás és nem lehet majd kikerülni az adót...
http://jateknaplo.blog.hu
-
oriic
HÁZIGAZDA
Párszor már vásároltunk innen. Leginkább a PS topikokban szokott feljönni, mert időnként akcióznak, hogy mondjuk 10 dolláros gift cardot 7 dollárért adnak. Eddig panaszt nagyon nem hallottam róluk.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Lenovo legion 5
- Asrock Radeon RX 6800 XT Phantom Gaming D 16GB OC újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
- Ryzen5 3600 fèlkonfigot vennèk lap proci ram èrdekelne
- iPhone 15 PRO 128Gb Natural titanium 2027.01-ig garancia + Eredeti apple szilikon tok
- Eladó Fujitsu számítógép / i7-2600 / gt 1030 vga / 8gb ram
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest