Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaborka30
aktív tag
Sziasztok!
Egy érdekes jelenséggel szembesültem a steamen: elkezdtem aktiválni a régi humblis kódokat. A Humble Square Enix Bundle 3 -ból csomó Tomb Raider már megvolt, de nem ellenőrizgettem, hiszen eddig is kiírta ha már megvolt a játék.. Na most nem.. Szépen beaktiválta mégegyszer Magyarul , hiába volt meg már egyszer, egy újabb kódot is elfogadott rá, tehát buktam egy kódot. Nem nagy érték, de akkor is bosszantó. Találkozott már valaki ilyennel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Gaming notebook topik
- Hardcore café
- AliExpress tapasztalatok
- Óra topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.