Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
arty
veterán
a kártyagrindeléskor azért bele-belefutok érdekességekbe
Shower With Your Dad Simulator 2015
5459 pozitiv értékelése van.
Remélem jönnek az idegenek és kiirtanak bennünket.
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
tomsolo
addikt
válasz Crytek #104598 üzenetére
Konkrétan azon megy a huzavona hogy a GreenLight támogató csoport - és botjai - minden szart beszavazott majd felpontozta.
Pedig ezek jó játékok, és a kiadók/fejlesztők nem tehetnek róla.
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
Crytek
nagyúr
válasz tomsolo #104597 üzenetére
Ezekkel nincs baj legalább mennek...
Epsilon corp.
Többnyire pozitiv. Bottal verném szét a fejét aki ebbe talál pozitivumot.
Ha márkod van ismétlem HA akkor NEM MINDEN pályatöltésnél kapod az arcodba a crasht. De minden 2. loadnál szinte biztosan.
Már azon vagyok ,hogy ezekkel a semmirekellő game creaátorkkal valakivel összedobok egy hasonló (azt se baj ha el se indul ) **st azt feltesszük steam-re 1euroért ráirjuk kártyás 500-1000 hülye úgyis lesz az már elég szép summa. Majd felrakjuk bundléba ahol 10k elmegy abból is jön pénz na valaki?
Ezeket 100% egyszer se tolja végig aki csinálja.Szánalom komolyanNext PC Upgrade: 2022
-
tomsolo
addikt
-
sto1911
veterán
Most jott egy sms kod, mikozben jatszottam es nem nagyon akartam mashol belepni. Torik a fiokokat?
-
csaba951
veterán
válasz tomsolo #104591 üzenetére
Nor we didn't expect him to use this keys and his bots to actually exploit the review system of our games.
Hát igen, itt el van kenve, hogy pontosan mi történt!
Tele vannak negatív értékelésekkel + írták, hogy a Support-tal el akarják távolítani a bot-os értékeléseket. Ebből nekem az jött le, hogy a rosszakat írtak róluk. Plusz eleve a dolog előtt kereste meg őket a zsaroló. Nem fizetett a cég, erre a zsaroló megszórta őket pozitív értékelésekkel? Ingyen?
Persze dr. House óta tudjuk, hogy mindenki hazudik! Valószínűleg itt is így van. Nagy az esélye, hogy nem minden pontosan úgy történt, ahogy a kiadó leírta.
#104592 Crytek
Hát igen! 2010-2012-ig a Steam Store önmagában jelentett valami garanciát a minőségre nézve. Persze a nagy kiadók akkor is megvették őket kilóra, és árulhatták a kevésbé jól sikerült játékaikat. De azóta a vezetőség látta a KickStarter+Google Play/Apple Store sikerét és úgy döntöttek, ők is bepróbálkoznak valamivel amivel a pénz egy részét magukhoz tudják vonzani. Anyagilag be is jött nekik. Szívni meg mi (vásárlók/játékosok) szívunk vele![ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
válasz tomsolo #104589 üzenetére
Az a baj, hogy nem ezekkel kéne foglakozni hanem az igazi vér gagyit írtani a steamről...
A valve sok szarja mellé még bevehetne egy gagyi szűrőt.
Pl az olyanokat élből töröltetném ahol nem tudsz tuljutni mert allandóan crashel ,de a fejlesztő seholNext PC Upgrade: 2022
-
csaba951
veterán
válasz Crytek #104588 üzenetére
Megkereste őket egy zsaroló, hogy fizessen nekik a kiadó vagy rosszul járnak. Nem vették komolyan, elküldték a vérbe. Erre a zsaroló rászabadított egy zombi hálózatot a játék adatlapjára, tömegesen generáltak negatív értékeléseket.
Nincs leírva, de tudni kell, hogy csak akkor írhatsz értékelést, ha megvetted/aktiváltad az adott játékot. A konkrét példában valószínűleg tömegesen megvásárolták a játékot a Store-ban, megírták az értékelést, majd a Support-tól visszakérték a játék árát.-> Ők maguk osztottak ki PR okokból rengeteg kulcsok különféle Steam csoportoknak.A Steam Support ebből annyit látott, hogy hirtelen megnőtt a visszaigénylések száma. Biztos valami probléma van a játékkal. Önhatalmúlag úgy döntöttek, hogy leveszik a játék adatlapjáról a vásárlás gombot. A kiadótól pedig nem fogadják el új kulcsok feltöltését a Steam rendszerébe.
Tehát a zsaroló gyakorlatilag simán tönkre tudott tenni egy egyébként jól működő, nem gazember céget.
A kiadó most felvette a Steam-mel a kapcsolatot. Sajnos nekik se gyorsabb a Support, mint nekünk. A kiadó megnyugtat mindenkit, nem kerül eltávolításra senki fiókjáról a játék. A Steam rendszerben már bent lévő, de még nem aktivált kulcsokat gond nélkül lehet aktiválni. Ilyen kulcsokat mostantól bundle oldalakon lehet vásárolni (amíg rendezik az ügyüket a Steam-mel). Mindenki nyugodjon le. Minden rendben lesz, de ehhez idő kell.
Reddit oldalon meg egy hazal, hasonló esetről lehet olvasni még. Úgy látszik, erre is kiépült már egy komplett iparág!
[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
válasz Crytek #104588 üzenetére
kiderült egy csomó greenlightos cuccról hogy botok szavazták be és értékelték fel őket
egy csomót kivágtak, pl a Groupees bundliba lévőt is amit a "kiadó" úgy magyaráz, hogy ők csak kiadják nem pedig fejlesztik a játékot és ők csak minőségi cuccokat terítenek... ennek ellentmond hogy másik 3 játékuk is részt vett ua ilyen botos beszavazós/felpontozós történetben...
-
tomsolo
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
válasz Mr.Csizmás #104582 üzenetére
Azért javasoltam a GOG-ost, mert stabilabban fut. De persze nekem is ott figyel mindkét platformon, szóval...
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
tomsolo
addikt
válasz Mr.Csizmás #104580 üzenetére
carmakért nem adnék 1 eurót se
a GK felújítás sem ér 5 eurót - igen felújították, de egy csomó tökre idejét múlt dolgot benne hagytak. pl a térkép, meg hogy 64 millió bizbasz popup van a játékban hogy mi micsoda... Inkább újították volna fel a hármat nekem egyébként is aza kedvencem...
a fable nem rossz - ha 12 éves vagy
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #104582 üzenetére
-
Mr.Csizmás
titán
-
Agyzuzo
addikt
válasz Mr.Csizmás #104580 üzenetére
A Carma 1-2-őt mondanám hogy inkább GOG-ról, de akkor nem Steam-es.
Mind jóféle game szerintem.Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Dilikutya
félisten
Ezt ismeri valaki? Jó kis II. világháborús hadihajósnak tűnik. Mostanában keresnék ilyen játékokat. A Battlestations Midway és Pacific megvan, de azoknak az irányítása, meg a célzás, harc nem igazán jön be.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
tomsolo
addikt
AMD RX 480 8 GB giveaway Hátha
[ Szerkesztve ]
-
-
markymark
csendes tag
válasz FollowTheORI #104570 üzenetére
És mi alapján kattintanak? A nagyobb összegű kifizetést előbb kezdeményeztem egy pár perccel (nem lehetett egy összegben), mégis csak a másikat kaptam meg. Tetű nyomorék banda, máskor tuti nem rakok oda semmit, ha lesz. Bár apróra meg nem akartam, azok fillérbaszók, ami egyszer volt bundliban, 1€-nál többet nem ér nekik, így meg a Sims 3 is lazán elment 9€-ért.
-
Csapoati
nagyúr
válasz tomsolo #104571 üzenetére
Nem, WoW Legion preorder volt, de a dobozossal ellentétben (ami jelenleg is kapható boltban) a G2A-n csak a megjelenés előtt 2 nappal kaptam volna meg a kódot. Nem részletezem miért, de jobb, ha előbb be tudom aktiválni (előny jár érte). Na amikor ez leesett, akkor írtam nekik, hogy refund és meg is indokoltam szépen. Ana visszaírt, hogy oké, sima liba, visszautalnak, aztán rá egy hétre le is zárták a ticketet. Na a pénz azóta sincs nálam. Elvileg max 28 nap is lehet, ezért írok majd nekik holnap.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
nagyúr
válasz Dilikutya #104569 üzenetére
Igaz az csak refund, de a Funstock se jobb pl... pedig elvileg hivatalos bolt... ott is mókolnak vele, akár heteket is...
Pedig ezek szvsz kb 2 kattintás lehet meg a könyvelésnek leadni hogy sztornó számla... kb 5 perc.
Csak gondolom a többségnél outsourced support van és ugye ott valami főnöknek is jóvá kell hagyni mindent az meg single point és mikor épp van kedve reagálni...[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Dilikutya
félisten
válasz FollowTheORI #104568 üzenetére
Azt mondja, elvileg már kiutalta a PayPal-ra, tehát ott volt az egyenlegén. Mondom én, hogy csaló csürhe Ecseri úti bolhapiac a G2A.
Gondolom, használják még kicsit a pénzét.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
nagyúr
-
markymark
csendes tag
válasz NyMRooD #104566 üzenetére
Nem refund. Eladtam a bundlimaradékaim. Kivártam a 2 hetet, amikor nem is tudom, mire vártunk, és hétfőn kértem a kifizetést PayPal-ra. A kisebbik tétel tegnap reggelre meg is érkezett, de a nagyobbik nem. Meddig használják ezek a pénzem? Lefogadom, a saját bizniszeiket finanszírozzák az ilyen hetekig benntartott pénzekből.
-
Csapoati
nagyúr
válasz markymark #104563 üzenetére
Én 27 napja várok egy refundra (nem volt gond, csak meggondoltam magam), ma írok egy nem olyan udvarias levelet, aztán ha akkor se jön meg, akkor PayPal dispute.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
NyMRooD
őstag
válasz markymark #104563 üzenetére
Ez a Best Buy nem pedig a Best Sell topik, szóval passz, de ha valaki tudná, már kaptál volna választ, itt akik eladással foglalkoznak azok a hardveraprón hirdetnek.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
markymark
csendes tag
G2A-ról hány nap, amíg PayPal-ra érkezik a pénz!?!?!?!? A két részletből a kisebb itt volt másnap reggelre, vagyis tegnapra, de a lényeg sehol!!!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
tomsolo
addikt
Sentris Deluxe Edition - 4,99€
-
i2k
őstag
válasz half333 #104556 üzenetére
Nem STEAM-es. Rossz verziót szereztél be, talán.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
half333
őstag
Üdv! Nem indul egy játék. Mi lehet a probléma? [link]
-
Dilikutya
félisten
Ezért halljuk az űrben a sikolyokat: "A játékban a ruhánk szimulálja le számunkra a különböző hangokat és ezzel segíti a tájékozódásunkat és a taktikai felkészültségünket is" - árulta el Brian Horton, az Infinity Ward művészeti vezetője. "A hangokat persze kissé elfojtottuk, hogy hihetőbb legyen az egész, de az Infinite Warfare nem egy sci-fi - próbálunk hihető környezetet teremteni."
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
tomsolo
addikt
Ha már g2a...
1 dollár körül már kapható a Megamagic: Wizards of the Neon Age
Aki szerette a régi He-Man/Sport Billy rajzfilmeket, ilyen Harry Potter szerű varázsló iskola feelinggel, ráadásul mindezt egy posztapokaliptikus jövőben, nos annak tudom ajánlani a cuccot. Első 2 percben bevallom még az egy dollárt is soknak éreztem de később szépen kibontakozik a játék.
Egy varázsló fiát alakítjuk, aki a bátyjával a nagyapjuknál él - aput megette a tutorial és a főgonosz - és onnan kell majd über varázslóvá válni - ami nem lesz könnyű mert már az első... - , mindenféle spellek, és megidézések segítségével. A megidézett lényeket akár irányítani is tudjuk, van saját speckó támadásuk, etc...
-
markymark
csendes tag
G2A.com-ról mennyi idő, amíg megjön a pénz? Egy részletben nem engedte PayPal-ra küldeni, a kisebbik részlet már megjött, de hol marad a többi!!?
Bankszámlát közvetlenül nem is tudtam hozzáadni, hiába van elvileg lehetőség rá.
[ Szerkesztve ]
-
eami
veterán
válasz csaba951 #104548 üzenetére
szerencsére van még egy másik "rembó" is steamen
-
csaba951
veterán
válasz Crytek #104545 üzenetére
Látom véget ért a VACáció!
Egyébként valószínűleg te örülhetsz majd legjobban a fórumtársak közül az idei Summer Sale-nek!
Rambo The Video Game: Baker Team;-70%;3,89 €
Történelmileg ez a legalacsonyabb ára. Elve csökkentették az alapárat, és erre adtak egy minden eddiginél nagyobb akciót. -
tomsolo
addikt
válasz FollowTheORI #104543 üzenetére
én ma is vettem ott dolgokat olcsón, a nagy sale közbe el is felejtettem a g2-at aztán spóroltam vagy 6 ezret
-
nagyúr
válasz maross #104540 üzenetére
Ezt én sem értem... valami itt eléggé bibizik... ha nem tudják azonosítani és deaktiválni a tényleg lopott kulcsokat, akkor ott valami más is történt nem csak lopott kártyával vásárlás.
(Esetleg feltörték őket és úgy loptak el információt, amit utólag nehéz beazonosítani mit... stb, stb.)Amugy a PR osztogatás nagyon megy most, gyakorlatilag ebből él a gleam.io... napi szinten szórják az ingyen játékokat a különböző csapatok akiknek meg a fejlesztők adják oda az 1-5-10-20-100k kulcsokat.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
tomsolo
addikt
-
cskamacska
addikt
válasz BoneDragon #104530 üzenetére
Az nem érv hogy "de olcsó". Ez a hülyeség először 2009-körül a Steam Powered User Fórumon szakadt rám, mikor az épp aktuálisan leárazott vitatott megítélésű játékot mentegették, hogy "chill bro its only 30 measly dollars". Pedig akár 6600 forint(értsd: 10-11000 körül lenne mostanság ), akár 283, az akkor is ablakon kivert pénz amit valami értelmesre is el lehetne költeni.
csaba951: Önmagában egy gyors leárazás még semmi rosszra nem bizonyíték, bár tény hogy a teljes áron vevők nem szoktak örülni neki.
Nézd, amikor 50-100 játék és DLC jelenik meg nap mint nap(pár éve ez maximum egy tucat volt!), egy random indie fejlesztőnek szinte esélye sincs a sikerre. Pénzük nincs promócióra, ha fel is kerül egy Rock Paper Shotgun cikkbe, vagy beszél is róla TotalBiscuit, akkor is 1 lesz a 100 közül. Ilyen szembeszélben egy jó időben elsütött mély zakció viszont terjesztheti a játékot, elégségessé teheti a multi népességet, átbillentheti a holtponton az eladási görbét, így pont nem kell feladnia az egész fejlesztést.tomsolo: Candice DeBébé's Incredibly Trick Lifestyle is a saucy, sexy 3D Action RPG about a young woman with a heart, voice and fake tan of gold.
User reviews: Mostly Positive[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
válasz csaba951 #104539 üzenetére
"he's not comfortable sharing lists of keys from multiple batches that may or may not be stolen. "
Még mindig nem ertem miert nem tudja tinybuild hogy mit vettek tole lopott kartyaval, ott a tranzakcioszam, amiert kuldtek kulcsot, es az a tranzakcio chargebackelve lett, akkor meg mi az hogy may or may not be stolen??
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
csaba951
veterán
tinyBuild vs G2A folytatás
G2A responds to fraudulent key complaint
Már most borítékolom, hogy a G2A sokkal jobb ügyvédeket tud megfizetni. Nem hiszem, hogy a tinyBuild nagyon erőltetni fogja a folytatást...How to get every game on STEAM for free
Nem egy friss poszt, de nekem meglepetés volt, hogy ezek szerint az olcsó kulcsokat maguk a készítők adják ki, csak éppen PR és nem eladási célból. Erre mondjuk már rég "kitalálták" a nagyok, hogy csak előre beregisztrált, névre szóló fiókokra adnak 1-2 hétig használható kulcsokat. És még ekkor is ellenőrzik, hogy az aktiválta-e be, akinek kiadták. -
tomsolo
addikt
Tyű gec, csodálom hogy eami nem vette még meg.
-
markymark
csendes tag
Ez a fos G2A hányszor akar pénzt legombolni rólam? A PayPal egyszer már érvényesítve volt 1€-ért, most küldeném rá, és megint akar pénzt!
"We were unable to verify your account for payouts, if you would like to continue please try again."
-
cyberkind
félisten
válasz SenorGrande #104528 üzenetére
Nekem a forgalom eszével van bajom, mert hiába van index ha csak villogok de cseszhetem és kész is a baleset.
-
tomsolo
addikt
válasz csaba951 #104527 üzenetére
Nem vágom mi sirámod ezzel a játékkal kapcsolatban.
Igaz EA státuszban van de:
- egy igencsak hosszó sp kampány van már benne benne - 6 chapter x 40-60 "pálya"
- jó sok fegyó, páncél, etc
- a legtöbb dolog teljesen kész van és jó (hangok. szörnyek etc...)
- a játék jelen státuszban is hozza az elvárt szintet
- van multi. barát lista -lehet egymásnak küldeni ajándékot
- van treasure rendszer, kulcsokkal sorsolással, kutyafülévelMarhára nincs abandoned érzése az embernek, a RuneSpellnél sztem jobban ki van dolgozva pedig az meg nem ea és sokan szeretik.
"When will BloodGate be released?
We are planning to have the full release in July/August (approx. 1-2 months of Early Access)."[ Szerkesztve ]
-
SenorGrande
senior tag
válasz cyberkind #104504 üzenetére
Én jazzycat modjait használom a forgalom színesítésére, meg egy Route Advisor modot, ami szétbontja a gps-t számomra használhatóbbá.
[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
Jatszottam vele 20 percet, teljesen pofas. Aki szereti a puzzle quest sorozatot, az ne hagyja ki. Akit nem erdekel, az inkabb vegyen egy sort rajta
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
i2k
őstag
válasz csaba951 #104521 üzenetére
Minden kifogást meg tudok érteni, de wazzer 0,89 euro - 317,45-el tekintve - ez komoly ~283 Ft...
Többet elszórsz tankoláskor borravalóra...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
csaba951
veterán
válasz Dilikutya #104520 üzenetére
Ráadásul EA. Gondolom elfogyott a készítő pénze, és így próbál meg kétségbeesetten pénzt szerezni. Szerintem soha nem is fogja befejezni. Pénzt már nem tud majd keresni vele, viszont a fejlesztéssel/supporttal rengeteg kiadása lenne. Ha van esze, sale után hagyja a projektet a fenébe!
Kár érte, mert amúgy egész pofásan nézz ki!
-
-
i2k
őstag
https://buy.thesecretworld.com/: "The Secret World: The Complete Edition"
The Complete Experience; over $120 in value!
Includes The Secret World, Issues #1 - 15, a set of starter weapons, the Zenith Core outfit, plus 30 days of Membership.
(4 darab issue-val több, mint a STEAM-en lévő Ultimate!)Ára: 69,99 helyett (66% OFF) csak 23,79 euro
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
The Technomancer - Funstock - STEAM - Pre-order - 43% OFF - (20 font) 24,6 euro
-
tomsolo
addikt
Tyű, gyerekek találtam egy marha jó kis játékot - potom pénzért:
BloodGate - 0,89€
Hősös puzzle rpg, ahol csatázni kell - méghozzá különböző kövek/spellek kirakásával, van skill fa, osztályok, multis aréna... Pár kört nyomtam vele, nagyon kis tetszetős!
-
tomsolo
addikt
én arra bíztatnálak hogy várj vele - bár a refund a sale alatt is gyors
ez nem japó cucc, itt hamar lesz nagyobb akció, előbb utóbb
#edit: ez majdnem ugyan annyi is, és ennyit meg is ér
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #104506 üzenetére
A klasszikus Might & Magic-et idézi, fincsi.
//A kínai: én még rágódom rajta. Engem meggyőzött a zene, a karakterek és a hangulat. Bunyókat épp nem láttam a 2 órás videóba pörgetve...
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
-
tomsolo
addikt
Hmmm!
軒轅劍外傳穹之扉(The Gate of Firmament) -11,99€
-
-
tomsolo
addikt
Akinek van szabad elverendő 100 órája:
Lords of Xulima - 5,99€ (70%)
-
tomsolo
addikt
Dragon Fin Soup - 5 USD
-
cyberkind
félisten
Euro Truck 2-höz ki milyen modokat ajánl?
-
Frod
addikt
válasz #92888064 #104501 üzenetére
én is 660ti-vel nyomtam, nyilván nem vártam akkora látvány, mint a sok gameplayben ahol jobb konfig döcög alatta, de teljesen simán futott - sőt néha még túl gyorsan is fordult, kicsit elszoktam ettől
vga vásárlás nekem is kellene, de akkor nyilván csak az 1080-nak lenne ténylegesen értelme (olyat nem fogok venni ami ~10-20%-al tudna többet, tehát...) de az meg egy vagyon.Do you see the white shadow?
-
törölt tag
most kezdem újra másodszor, és próbáltam csiszolgatni a grafikai beállításokon. minimumon se tartja a 60 fps-t, egyszerűen elfogy a gtx 760/660 keverék kártya (760 gpu, 192bit, 1,5gb). szóval arra mindenképpen jó volt a demo, hogy vga vásárlásra inspiráljon. de amúgy is aktuális a dolog, és csak 4 napot kell rá várni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen switch-et vegyek?
- Politika
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest