Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
-
LOGOUT.hu
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
veterán
válasz Froclee #41119 üzenetére
Ajaj, bajban vagyok Most azon kezdtem el agyalni, hogy elmenne a med600-as és a pio 160-as és egyben kiváltanám a 2-t egy htpc-vel, ha lehet. Gondolom ez sem lesz olcsó mulatság
Közben szerelmes lettem
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
zserrbo
aktív tag
válasz Froclee #40980 üzenetére
Olyan mint a Plex igen. Nem csak linux alapokon: [link]
Külső hálózaton is akarom elérni a filmeket, tudtommal a samba nem ajánlott csak belső hálónál. AZ NFS share-t még nem ismerem.
VPN-nel gondoltam, hogy elvileg működne, de talán nem egyszerű a VPN-t belőni mások véleménye alapján, én még nem néztem utána.[ Szerkesztve ]
-
LLKobe
veterán
válasz Froclee #40215 üzenetére
Azt használom, de a céges notimra nem akarom feltenni, mert a nagy testvér mindent lát... Így a munkahelyről, (ahol a hetem 85%-át töltöm) marad a webui, a gyári meg rettentően fapados...
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
_Smooth
senior tag
válasz Froclee #40126 üzenetére
Azt azért nem állíthatnám. Ha egy kapcsolót kellett volna átpöccinteni, amire nem gondoltam, akkor még annyi belefért volna azért.
De mindenesetre úgy tűnik, a lehetőség tényleg adott. Win-es kodiban fel se dobta a vetítő a frame packing opciót.# I got bored one day and put everything on a bagel...
-
-
canniball
nagyúr
válasz Froclee #39017 üzenetére
Most már legalább azt is tudom az mire való (magyarul használom a progit, de azt a menüpontot pont nem sikerült lefordítaniuk, az én angolom meg kevés volt hogy kisilabizáljam, így hiába láttam hogy ott van nem tudtam mi célt szolgál); köszi!
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
_Smooth
senior tag
válasz Froclee #39020 üzenetére
Le tudom úgy tölteni, hogy megfelelően elnevezett mappába helyezem... itt a file elnevezésén lett volna a hangsúly. Egyébként igen, nagy többségében már a mappa helyes nevezgetése, és a korábban jelzett rádiógomb bekapcsolása kellően megnöveli a találati arányt.
# I got bored one day and put everything on a bagel...
-
_Smooth
senior tag
válasz Froclee #39017 üzenetére
Az az, köszönöm. Arra gondoltam.
És emlékeim szerint ez alapból nincs bekapcsolva.Naming files részével nekem csak a seed a problémám. Tudnám, hogy nevezzem el őket, csak akkor nem seedeli többé. (nem vagyok torrent guru - többségét csak azért szedem le, mert kényelmesebb, mint a lemezekkel bíbelődni, ráadásul szépen lapozható a videotár a kodinak köszönhetően).
[ Szerkesztve ]
# I got bored one day and put everything on a bagel...
-
Melorin
addikt
válasz Froclee #38481 üzenetére
Jaja. Nekem van pl olyan filmem, hogy 2 felé van vágva, mindkét rész külön mappában: CD1 és CD2.
Ehhez képest nekem hozzá sem kellett nyúlnom, a Kodi egyként kezeli. És nem külön, speciális scrapert keresnem hozzá, tehát nem olyan mintha feliratot kellene vadásznom direkt 2cd-s változathoz. -
PistiSan
addikt
válasz Froclee #38285 üzenetére
Eljárt felettem az idő, régen mindig a kacsás videóval riogatták a médialejátszókat, minden esetre kipróbáltam az általad linkelt oldalt, de mivel lassú a netem és bíztam a cuccban, azért csak az utolsó előttit töltöttem le. Jellyfish-120-Mbps.mkv hálózatról játszom le nasról, átlag 30%-os cpu használatot eredményezett a lejátszás, 1x 2x felugrott 40%-ig is. Szerintem jó darabig nem lesz lecserélve ez a kis 3150-es procis lap.
-
wopi
aktív tag
válasz Froclee #37041 üzenetére
Picit olvasgattam a témában. Azért fura, amit írsz, mert amennyire írják, Raspberry pi is megbirkózik a 3d lejátszással. Nem vagyok 100%ig avatott rpi-ben, de amennyire láttam, openelec alatt volt ez a Youtube-os videó szerint, amit láttam. Persze azt már belátom, hogy az E350es brazos proci kevés lesz ehhez.
Az is lehet, hogy valamit benéztem, nem vagyok még teljesen otthon a 3d témában sem, csak a megoldáson agyalok. Vagy az, amit láttam nem is az, ami nekem kell? Linkelni a yt videót, ha kell holnap, telefonról írok.
-
wopi
aktív tag
válasz Froclee #37041 üzenetére
Köszi a felvilágosítást! Mondjuk fura... Linux alatt semmilyen külső lejátszót nem tudok beállítani, ami támogatná ezt?
Esetleg alternatív megoldás van? Azon túl, hogy használjak windowst. Ha külső HDD-re teszem a filmet, akkor vajon a TV le fogja tudni játszani? Bár ez itt kicsit off, tudom...
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
-
oba
addikt
válasz Froclee #33646 üzenetére
hm, tényleg van ilyen beállítás de nem gondoltam a video beállítások közt van... thx, átálítottam magyarra így már jó... nálam a feliratok.info is működött most, de igaz, hogy általában nem szokott
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
tupacamaru
veterán
-
tupacamaru
veterán
válasz Froclee #33529 üzenetére
Hát már próbáltam, de eddig nem nagyon sikerült. Még 1x nekirugaszkodok akkor.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
lehella
senior tag
válasz Froclee #33080 üzenetére
Köszi, ezzel sikerült már mindent beállítanom, kivéve egy dolgot: folyamatosan nyomva tartva a hangerő fel/le gombokat jó lenne, ha végigmenne a skálán és nem kellene végigpötyögnöm a kívánt hangerőig.
Szerk - Dudee: Van telós app, csak pratikusabb a fizikai visszacsatolása a gomboknak, meg nem is kell naponta tölteni ezesetben az eszközt
Igen, sajnos nem tudja a weboldal szerint a TV, menüben sincs erre utaló dolog, pedig csak másfél éves tv
[ Szerkesztve ]
www.taplalkozastanacsadas.hu -> "Edd magad soványra"
-
LLKobe
veterán
válasz Froclee #32421 üzenetére
Én is a The Movie DB-t használom, de nálam nincs ilyen opció...
De rájöttem mi a gond, én voltam a láma. A próbamappákban amit csináltam a tesztelésre csak sample fájlokat hagytam, és a nevükben benne volt hogy sample, így kihagyta őket.
Az én bénaságom volt
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Kroni1
veterán
válasz Froclee #32090 üzenetére
Na jelentem a keymap editorral mindent be tudtam állitani 5 perc alatt amit szerettem volna, így nincs már szükségem az egér bill kombóra, a harmony-val elérek mindent amit akartam!
Menüben a távirányítóról is előjön a context menü (ami a jobb egérgomb volt eddig), lejátszás közben Codec infohoz sem kell már a billentyűzet és egy gombnyomással tudok végre hangsávot és feliratot váltani/ki-bekapcsolni! -
windlord
őstag
válasz Froclee #31330 üzenetére
Mert ez egy hdmi -s avr.
Tehát hdmi -n belövöd neki a műsort és ő felskálázza a video tartalmat 1080, az audiot meg értelemszerűen kiküldi a hangfalaknak.Most én csinálhatom azt, hogy hdmi -n a tévének adok képet, optikán, koax -on meg a hangot az erősítőnek, de nem hinném, hogy ennek így kellene működnie...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest