- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsozso
őstag
Bár már régen használtam, de szerintem a Yatse-ban nem kell semmit külön beállítani a htpc adatain kívül. Egyszerűen a bekapcsoló gombra rámész és kész, vagy a bal felső sarokban a menü majd kodi logó és ott felhozza, hogy hálózati ébresztés. Nekem fix ip-n van a htpc ez nem tudom megoldás lehet-e.
-
bozsozso
őstag
válasz
Celtis #49919 üzenetére
Ezt mondom én is tényleg nem vagyok tisztában vele.
Ahogy mondod semmi garancia nincs, ezért próbáltam keresni magyarországi megbízható webshopot. Nem tudom az ebaynél is hogy működik a garancia van vagy nincs. Tényleg semmit nem tudok róla pont a hiányos angol tudásom miatt.
-
bozsozso
őstag
válasz
Celtis #49917 üzenetére
Mert nem szeretek külföldi oldalon vásárolni és magyar elérhetőséget nem találok. Főleg gyér angol tudásom miatt. Ha bármi probléma van nem tudok egyszerűen intézkedni. Egyébként tökéletes megoldás lenne és szívesen vásárolnék ha lenne magyarországi elérhetőség akár garival megbízható webshopból. Tudom drágább, de ha külföldi oldalon hiányos angol tudásom miatt belenyúlok valamibe akkor az is drága lesz. Hardverapróról ha van is jellemzően személyes átvételt preferálom. Egyébként teljesen jogos a kérdés.
szerk.: a kérdésem is azért keletkezett, mert helyben tudnék ilyen eszközt venni.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Az atom x5 Z8350-es proci az mire elég illetve milyen fogyasztása van? LE Kodira kellene. Gondolom már 4k-val nem bírkozik meg, de FULL HD-val még elbír? NAS-on tárolt tartalmak lejátszása lenne a cél.
-
bozsozso
őstag
válasz
djnice #49857 üzenetére
Ezekkel a boxokkal azért nem tudok kibékülni, mert nincs rajtuk gigabites lan port. Szerintem már a full hd tartalomhoz sem árt a gigabites port vagy tévedek? Vagy csak én nem találtam ilyet. Magyarországon honnan tudok ilyet rendelni egyébként? Jó tudom nem 8k, de az angolom nem erős és így sötét ló számomra a külföldi rendelés.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Lehet amatőr kérdés, de ha egy pl j3710-es lapot normál 4-500W-os táppal hajtok akkor nagyobb lesz a rendszer fogyasztása mintha valami jóval kisebb paneltáppal.
A fő kérdés igazán csak annyi, hogy fogyasztás szempontjából fontos-e milyen tápot használok?
Inkább offba teszem, mert nem feltétlenül ide való attól függetlenül, hogy htpc építés a cél.
szerk.: illetve a j3710-es lap ssd-vel 8Gb rammal alkalmas lehet nasról max. 4k-s filmek lejátszására?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Szeretnék valami kis htpc-t, amin kodit, libreelecet futtatnék a filmek lejátszásához nasról.
Ami fontos lenne:
-fullHD filmek akadásmentes futtatása, de az sem baj ha 4k-t is visz
-a fentiből kifolyólag kellene gigabites LAN port ha lehet nem kiegészítő eszközzel
-Mo-i elérhetőség, nem szeretek külföldről rendelgetniÉpítéstől nem riadok vissza csak jelenleg nem tudom mi az ajánlott. Jelenleg van egy 3150-es procis htpc-m amit megelégedéssel használok, de már szükségem lenne egy másik lejátszóra is.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
n3050-es proci mennyire bírja libreeleccel a kodit? Egyelőre FHD filmek lejátszására kellene bár van egy kevés 4k is. Bírja ezeket vagy már felejtős? Ilyen procival szerelt itx-es lapok közt van olyan ami kerülendő?
-
bozsozso
őstag
válasz
canniball #48481 üzenetére
Előbb kicsit röviden válaszoltam. Több htpc-t használok ezért szerettem volna közös adatbázis, hogy egyszer és egyformán legyenek a film adatok leszedve. Eddig mysql adatbázist használtam a régi nasommal, de nem nyújtott teljes megoldást mivel nem tudtam szeparálni a filmeket a különböző htpc-ken így a gyerekeknek olyan filmek is látszódtak amit nem szerettem volna. Régebben is próbáltam a plexet, de nem győzött meg, gondoltam ha veszek egy erősebb nas-t akkor még egyszer kipróbálom. Már nem is tudom, hogy miért is jött elő, hogy a kodiban van ez a plexkodiconnect plugin. Talán azért mert az új nason nem sikerült az új mysql adatbázist létrehoznom és életet lehelni az egészbe, valamint úgyis nulláról kellet volna elkezdenem felépíteni az egészet. Na ez most nem is fontos, mert most teljes megelégedéssel használom így a kodit. Közben még csalódtam is, mert a gyűjteményeket nem sikerült borítóképpel megjeleníteni, de ez nem is tudom hogyan de most rendben van sőt újabb gyűjtemények is kerültek azóta bele és azt is rendben létrehozta. Lényeg az, hogy ez így teljesen jó lenne sőt pluszként azt is megkapom ha szükséeges akkor nettel még nézni is tudom a filmjeimet plex-el. Ha még ennyit ki tudnék küszöbölni, hogy helyi hálózaton lévő plex szerverről lejátsza a filmeket internet nélkül az jó lenne. Bár találtam egy megoldást, hogy ha nem automatikus bejelentkezéssel (plexbe) indítom a kodit akkor mennek a filmek is helyi hálón csak ez macera.
De ha van más javaslatod erre a használatra azt is szívesen veszem.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Igaz plex topicban már kérdeztem, de ott egyelőre nem jutottunk el a megoldásig. Ebben hátha tudna valaki segíteni, mert azért mégiscsak kodi probléma és nem feltétlenül plex. Vagy nem tudom. Ha esetleg van valakinek ötlete az kérem ossza meg.
-
bozsozso
őstag
válasz
MasterMark #48398 üzenetére
Azt is néztem, de szerintem elértjük egymást. Távoli asztal szerűt szeretnék, tehát a htpc képe jelenjen meg a saját gépem monitorán és tudjam így vezérelni.
-
bozsozso
őstag
válasz
MasterMark #48395 üzenetére
Az rendben addig eljutottam és be is léptem, de mivel tudom megjeleníteni a képet. Parancssorban vagyok és innen nem tudom mit kell tennem.
Patice: csak simán beütöm az ip-t és tudom vezérelni?
-
bozsozso
őstag
válasz
MasterMark #48393 üzenetére
Engedélyeztem és mivel tudom elérni?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Igaz nem feltétlenül htpc, de nem tudom hol tegyem fel a kérdésem hát itt elindulok. Annyit szeretnék helyi hálózaton, hogy ha be van kapcsolva a librelec-es htpc-m akkor asztali windows 10-es gépemről rá tudjak nézni. Így szeretném ha miközben a gyerekek nézik a tv-t, közben tudjak beállításokat elvégezni rajta. Mondjuk egyszerűbb lenne mindenképpen, mert billentyűzet sincs rákötve a htpc-re.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Plex-et nem használ valaki? Ebben nem tudnátok segíteni?
-
bozsozso
őstag
válasz
Celtis #48323 üzenetére
Nem akarom az összes sort bemásolni, de egyértelműen nem talál adatbázist és nem is tudja létrehozni
20:19:28.054 T:12536 ERROR: Unable to open database: Zene60 [2003](Can't connect to MySQL server on '192.168.1.110' (10061))
20:19:28.054 T:12536 ERROR: Unable to create new databasePróbáltam úgy is, hogy importáltam a régi adatbázist, meg úgy is, hogy nem volt ott adatbázis.
-
bozsozso
őstag
válasz
bozsozso #48321 üzenetére
Na most kipróbáltam teljesen szűz gépre felraktam a kodit. Betallóztam az új nas-ról a filmeket, amiket szépen le is töltött, viszont amikor beállítottam az advancedsettings.xml fájlt az új nas-ra akkor több perc alatt indul el a kodi és akkor sem jelenít meg filmeket. Ha kitörlöm a fájlt akkor elindul és láthatók a filmek amiket betallóztam. Olyan mintha valamiért nem tudna csatlakozni az új nas mysql adatbázishoz, lehet ez a probléma a régi gépnél is.
Synology nas dsm6, phpmyadmin telepítve xbmc felhasználó létrehozva. Tudnátok segíteni mit kellene ellenőriznem?
-
bozsozso
őstag
válasz
MasterMark #48303 üzenetére
Természetesen fix IP van.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Lassan új nas-ra fogom költöztetni filmjeimet, amit kodi-val szoktam nézni. A jelenlegi nas-on közös adatbázis van létrehozva, hogy minden eszközön ugyanaz látszódjon. Itteni javaslatra, hogy ne vesszenek a meglévő adatok(melyiket láttam már, hol tartok vele stb.) itteni javaslatra majd végcélként ugyanazt az IP-t fogom használni illetve ugyanolyan kötetnév és könyvtár felépítés lesz. Persze a régihez másik ip-t adok meg ha az új nasra megtörténtek a beállítások és az adatok is átkerültek. A kérdés annyi lenne, hogy az adatbázisnál kell-e export-import régi-új között vagy elég lesz ha kodit bekapcsolom és akkor felépíti magának. Azt tudom, hogy ha új lejátszót állítok be akkor a lejátszón megjelennek az adatok csak azt nem, hogy ez helyileg is tárolódik vagy mindenképpen a nas adatbázisából szedi. Szóljatok ha nem jó ötlet és inkább másképpen kellene megoldani, de jó lenne nem csak a filmeket hanem az adatbázist is költöztetni.
Vagy esetleg más ötlet?
-
bozsozso
őstag
válasz
Warter #48213 üzenetére
Szerintem rendben van minden.
<advancedsettings>
<videodatabase>
<type>mysql</type>
<host>192.168.1.110</host>
<port>3306</port>
<user>xbmc</user>
<pass>xbmc</pass>
<name>Film</name>
</videodatabase>
<musicdatabase>
<type>mysql</type>
<host>192.168.1.110</host>
<port>3306</port>
<user>xbmc</user>
<pass>xbmc</pass>
<name>Zene</name>
</musicdatabase>
<pathsubstitution>
<substitute>
<from>special://masterprofile/Thumbnails/</from>
<to>smb://192.168.1.110/Volume_2/Thumbnails/</to>
</substitute>
</pathsubstitution>
</advancedsettings> -
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Kis segítség kellene kodiban. Adott egy mysql adatbázis nas-on illetve rajta a filmek is. Rajta van 2 htpc mind a kettő ezt használja. Most egy asztali pc-re is felraktam a kodit illetve az advancedsettings és sources fájlokat is bemásoltam a kodi users mappájába. Ennek ellenére a borítók nem jelennek meg illetve a filmek sem indíthatók el róla, mert nem találja a megadott fájlt. Intézőbeől elérem a nas-t illetve a teljes könyvtárszerkezetet.
Ja még annyit, hogy win 10 +kodi.
-
bozsozso
őstag
válasz
Celtis #47609 üzenetére
Médiatár tisztítással nem tűnnek el a dupla sorok, ha már nem elérhető a régi? Erre gondoltam én is csak akkor ugyanazt a könyvtár felépítést kell alkalmazni. Ez még nem is gond csak itt jelenleg van egy volume_2 ami a meghajtóra utal. Az újnál nem tudom meglesz-e ez. Majd megpróbálom ha nem megy akkor újraépítem.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Új nas-t vásárolnék a filmjeim átköltöznének a régi nas-ról amin közös kodi mysql közös adatbázis van. Hogyan lehetne legegyszerűbben megoldani az adatbázis költözést, hogy ne kelljen újra felépíteni az adatbázist? A kodi fájljaiban átírom az új elérhetőséget, de az adatbázisban ugyebár benne van ez is. Bár egyelőre még csak elviben kérdezem, mert még nincs meg az új nas. Ha valaki tud tanácsot adni hogyan lehetne megcsinálni azt szívesen venném.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Segítségre lenne szükségem, mert már jó pár órája szenvedek vele. Adott asztali gépemen kodi 17-es verzóval. NAS-on közös adatbázis csinálva a filmekről. advancedsettings és source fájlokban a nas ip-vel megadva minden adat. Működik is rendben frissül már többször újratelepítettem kodi is akkor is megy a fájlok bemásolásával. Ez eddig rendben semmi gond.
Szeretnék egy új htpc-t berkani a hálóba amin libreELEC 17-es kodival menne, hogy ne legyen verzió eltérés. Viszont ott hiába másolom be a userdata mappába a fenti fájlokat akkor sem szedi le az adatokat. Mit ronthatok el? Ugyanerre a gépre win+kodi 17 userdata könyvtárba fájlok bemásolása után rendben megy. Eddig még csak openELEC-et használtam most akarok áttérni erre. Itt lenne esetleg más beállítás ami kell hozzá? Már többször próbáltam újratelepíteni, de semmi. Mi történik ha 16-os kodi-t teszek föl minden gépre? Elsőnek természetesen a fő asztali pc-n menne a 16-os. A 16-os kodihoz tartozó adatbázist már töröltem a NAS-ról.
Ha tudtok légyszi segítsetek.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Működés szempontjából intel vasra(n3150) hogy jobb a kodit telepíteni? win 10-el vagy pedig libreELEC. Szeretném a kodi 17-et használni tehát béta libreELEC menne fel rá ha jól láttam béta még. Kizárólag filmezés lenne rajta tv hangszórón tehát semmi házimozi.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Valaki nem tudná megmondani, hogy androidos kodi alatt hová kell bemásolni a közös adatbázis használatához szükséges fájlokat? Vagy itt nem is fájlt kell bemásolni hanem valami más beállítás kell?
advancedsettings és sources
Előre is köszönöm a segítséget.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Vannak ezek az androidos boxok és nem tudom használhatók-e kodi-val normálisan. Csak annyi kellene, hogy normális minőségben lejátszon NAS-ról full HD filmeket, tehát semmi extra a hang is tv-re menne csak. Esetleg ha van valakinek javaslata is konkrét típusra azt is megköszönném. Nem szeretnék wifi-t, de ha van az is akkor nem hátrány viszont mindenképpen kell gigabites lan port, hogy legyen rajta.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Kodi alatt be tudtam állítani, hogy ne lógjanak le a szélei akár a menünek is. Ezt windowsban hol tudom megtenni, mert a kodi alapja win10 és ha kilépek a kodiból és a win-t használni szeretném kicsit zavaró ez a kép kicsúszás.
-
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Mi történik olyankor, ha a kodiban a filmjeim elérési útvonalát megváltoztatom? Csak annyit szeretnék, hogy eddig az egész filmek mappa meg van adva most szeretném megbontani, hogy külön legyen megadva pl:filmek/3d és filmek/rajzfilm A nason tárolt filmek mappái nem változnak csak a kodiban szeretném megváltoztatni. Ez nem barmolja szét a nason lévő közös adatbázist?
Válaszokat előre is köszönöm.
-
bozsozso
őstag
válasz
Pgabor79 #43904 üzenetére
Erre én is szívesen venném ha valaki mondana rá megoldást, bár régebben én is kérdeztem és nem kaptam rá választ. Igaz nálam NAS-on tárolt adatbázis van 2 külön htpc-nek és az egyiken kevesebb tartalmat szeretnék látni. Pl.: az egyiken minden filmet a másikon meg csak a gyerek mappában találhatót.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Segítségre lenne szükségem. Nem bírok rájönni mi lehet a gond. Az asztali pc-men(i3-530 8Gb RAM 64Gb SSD és ati 5450 videókártya) már elég régen fent van a kodi 16 amivel eddig nem is volt semmi gond. Most amikor elindítom már a kezdőképenyő is több 10 másodpercig látható és utána jelenik csak meg a menü, de még a médiatár frissítése el sem indul. Filmekbe belépve percek amíg megjelenik a tartalom a film elindítása is több percet vesz igénybe, de a filmet rendben lejátsza. A gépen minden egyéb a szokásos sebességgel működik. Procit néztem nincs leterhelve. A filmeket nason tárolom. Nem volt semmilyen hardveres változás a gépben. Több napja ezt csinálja. Kodiban nem változott semmi.
Mit kellene megnéznem mi lehet a gond?
-
bozsozso
őstag
válasz
chesterboy #42605 üzenetére
A lejátszási listába az új filmeket bele kell rakni igaz?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Van 2 htpc-m kodival, közös adatbázissal nas-on. Több mappában vannak a filmek. Meg lehet oldani ezt, hogy egyik htpc az összes filmet megjelenítse, lejátsza a másik htpc meg csak adott mappát, mappákat? Próbáltam, hogy a sources.xml-be egyel mélyebbre mentem az adott mappában, de így is megjelenítette a teljes tartalmat ami a közös adatbázisban van. Valakinek van ötlete? Alapból az lenne a felállás, hogy a nappaliban kellene a teljes filmek mappa a gyerek szobában meg csak a rájuk vonatkozó mappa. Ezeket természetesen így rakom fel a nas-ra külön mappákba.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Most néztem Raspeberry pi 3-at, de egy kicsit elbizonytalanodtam, mert azt látom, hogy nem gigabites a hálózati portja. Ez így meg tud birkózni openelec alatt fullHD tartalommal?
-
bozsozso
őstag
Olyat nem próbáltatok esetleg, hogy az xml fájlban a "fő" könyvtáron belüli alkönyvtárat adtok meg? Akkor működhet, hogy az adott htpc-n csak adott tartalom jelenjen meg a közös adatbázisból? Gondolok itt olyanra, hogy a gyerekek szobájában nem szeretném ha minden film megjelenne hanem csak mondjuk azok amik a filmek mappán belül a gyerek könyvtárban vannak.
-
bozsozso
őstag
válasz
Patice #42283 üzenetére
Rendben köszönöm szépen nagyon sokat segítettél.
#42284 ttower: Köszönöm Neked is ezzel is sokat segítettél, akkor végül is működhet egymás mellet 2 külön verzió csak a kettő közt nincs átjárhatóság és csak akkor van "gond" ha új film kerül bele, mert akkor mind a 2 verziónál le kell futnia a scraper-nek és így sem lesznek azonos borítók ha egyiken másikon változtatok a látott nem látott, folytatás stb sem frissül. Ez sem rossz addig amíg új nem kerül bele, mert most pl egyiken openelec van amin még 16-os kodi nincs a wines gépen meg kodi 16
Tényleg köszönöm mind a kettőtöknek sokat segítettetek.
Egyelőre többet nem zaklatlak.
-
bozsozso
őstag
válasz
Patice #42281 üzenetére
Tehát akkor új gép feltelepít majd 2 xml rámásol és ha nem akarom esetleg, hogy scraperel frissítsen akkor még annak beállítása sem kell max. az új tartalmat addig nem látja amíg a többi nem frissíti vagy a scraper mindenképpen szükséges? Esetleg a scraper beállításokat nem lehet átvinni valahogy egyik gépről a másikra?
Bocs az értetlenkedésért.
-
bozsozso
őstag
válasz
Patice #42279 üzenetére
Tehát akkor a scrapper-t minden gépen be kell állítanom, de ha a nas adatbázisán már megtalálja az adott tartalmat akkor nem foglalkozik vele? Akkor nem elég az, ha bekerül a hálózatba egy új kodi-s gép szűz telepítéssel akkor a 2 .xml fájlt bemásolom? Vagy ez elegendő? Persze az egyedi beállításokról most nem beszélek csak a médiatárról.
-
bozsozso
őstag
válasz
Patice #42277 üzenetére
Bocs a sok kérdésért csak próbálom megérteni a működését. Akkor elég sima médiatár frissítése? Vagy a frissítést hogyan kell érteni? Mert ha így akkor ez gyorsabbnak tűnik mint az export-import.
Azért nem értem teljesen, mert ha mindegy melyik kliensem indul el elsőként az új elem bekerülésekor és az frissíti akkor ez honnan frissít mikor a saját adatbázis van beállítva frissítési pontnak? Akkor minden kodit be kell állítani teljesen úgy mintha nem is lenne a közös adatbázis? Mivel az előzőekben az volt, hogy a mappákat sem kell beállítani ugyebár a sources.xml fájl átmásolásával, ezáltal a mappákat fogja tudni melyiket használja, de azt nem, hogy melyik scrappert használja.
Ha rosszul értelmeztem a leírtakat akkor elnézést.
-
bozsozso
őstag
-
bozsozso
őstag
válasz
envagyok #42267 üzenetére
Az rendben, de most egyelőre ezzel sem bírok. Amikor mysql-ben megjelenik egy Myvideos99 nevű adatbázis, tehát úgy néz ki létrehozza, akkor a kodi főmenüben csak időjárás, beállítások és kilépés van, tehát sem az eddigiekben használt filmek sem a sorozatok nem jelennek meg. Kitörlöm az advancedsettings.xml-t akkor visszaáll minden, de nem is a mysql adatbázist használja.
szerk.: egyelőre azt sem értem, hogyan kell történnie az adatbázis mentésnek.
-
-
bozsozso
őstag
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Nem tudna valaki segíteni, közös adatbázis létrehozásban? dlink 320L nasra tettem fel a phpMyAdmin-t ami kezel mysql adatbázist. Felhasználót beállíottam és létrehoztam az adatbázist kodi néven. Viszont a kodi-ból exportált xml fájl importálása nem sikerül. Elvileg befejezi az importálást, de utánna sem látom az adatbázisban. Mit ronthatok el vagy mit kellene másképpen csinálni.
Az adatbázis létrehozásnál többféle utf8 formátumot is választottam(utf8_bin,utf8_general,utf8_hungarian_ci). Importálásnál a karakterkészlet utf8 és a fájlnak az exportált xml-t használom. A folyamat befejezése után(ami nekem gyanusan pár másodperc) az alábbi üzenettel fejeződik be.
Az importálás sikeresen befejeződött, 0 lekérdezés került végrehajtásra.
Mit ronthatok el?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Van egy win10 alatt futó kodi és egy htpc openelec kodival. A win10-es kodi alól az adatbázist át lehet valahogy vinni a htpc-re?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Az ilyen HDMI-s mini pc-ről mi a vélemény, ha egy kodit rárakok úgy használható lehet? Vagy inkább ne? Azt néztem veszek hozzá egy usb-s gigabites hálózati adaptert és akkor már a vezetékes háló is megoldott.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
win10 alatt használom a kodi-t feldobott egy ablakot amiben új verzióra figyelmeztetett amit leokéztem. Ez nem frissítés engedélyezési ablak volt tehát nem frissült. Most szeretném frissíteni, de a menüben sehol nem találom hol lehet. Tudnátok ebben segíteni?
Black glass nova felszín. 16.0rc
-
bozsozso
őstag
válasz
#75912448 #41484 üzenetére
Nem volt vele bajom. Használtam filmet néztem és ennyi semmi extra. Miért milyen különbség jelentkezik az amd és intel közt? Nem szeretnék vitát kirobbantani csak nem tudom és érdekel. Nem tudom miért kellene szeretnem vagy nem szeretnem a kis brazost. Csak azért kérdezem, mert szeretnék a váltásnál jól dönteni.
-
bozsozso
őstag
Ha már felhozódott a win+kodi páros. Mennyivel nagyobb az erőforrás igénye ennek mint az openelec-nek? Milyen előnyei vannak? Mik a hátrányok?
Ha valaki megtenné és összefoglalná egy kicsit
win+kodi vs openelec
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- iPad topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi hangfal építés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest