Új hozzászólás Aktív témák

• GerykO

aktív tag

válasz RedCat #9296 üzenetére

Ki mondta, hogy cseréld le a kiváló Intel Atomot -bár ha cserélni akarod, akkor mégsem lehet annyira kiváló ;] ?

Az egész onnan indult, hogy feltettek egy kérdést, hogy szinte nulláról mire érdemes most építeni. Te egyből rávágtad, hogy AMD-re nem:W -pedig jobb mint az ION+Atom kombó, kevesebbet eszik, jobb a teljesítménye, GPU részét hybridCFX-el bővítheted, és CPU-ban is veri a vele azonos órajelű HT-s Atommagokat-, mindenféle megalapozottság nélkül. És amikor erre a te stílusodban rávilágítottam besérültél. :DDD Szoftverre pedig elég durván ráálltak, és ha valami most még nem megy, akkor az kb. két hét múlva okés lesz, mint ahogy arra már rávilágítottam. És az újabb elérhető fícsőr AMD részéről, ráadásul nyílt platformon...
    „Akinek a tudás elsajátítása drága, vajon tisztában van-e a tudatlanság költségeivel?” :U
    Szóval, ha valamiben nem lenne igazam mutass már rá légy oly kedves, ha meg igen, akkor ismét megkérlek arra, ha nem értesz valamihez ne kijelentő módban tedd fel a kérdésedet! Miért? Mert aki szeretne tájékozódni, könnyen félrevezetve találja magát. A cinizmusom sem volt véletlen, hogy meg is jegyezd! ;)

(#9297) Bitlisz: De könyörgöm, ha vinfos alatt, ami állítólag több hardvert igényel, még egy 1600 @ 1280 MHz-re downclockolt Brazos elbír, akkor Linux alatt is menni fog, és nem véletlen Linkeltem a Brazos klub topikot, ugyanis ott beszámoltak róla, hogy megy Linux alatt a GPGPU-s hardveres gyorsítás! De ha mégsem linkelj már egy tesztet, ahol az általam említett 11.3as Catalist és engedélyezett XVBA mellett nem folyamatos a lejátszás.

Más: Tényeket kérek, nem pedig urban-legendekre, meg régen ez volt, úgyhogy tuti most is ez van dolgokra alapozzatok már. A (sz)ámítástechnika rohamos léptekben fejlődik. Ha nem tudtok vele lépést tartani, inkább ne adjatok tanácsokat. Ezt azok nevében is merem állítani/kérni, akik valós információt szeretnének beszerezni. Ha tévedtél nem para, be lehet látni azt. Mint ahogy én is nyújtottam a jobbomat a stílusom miatt -de látom neked nem kell, pedig nem disznóláb :D .

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés