- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GerykO
aktív tag
Ki mondta, hogy cseréld le a kiváló Intel Atomot -bár ha cserélni akarod, akkor mégsem lehet annyira kiváló
?
Az egész onnan indult, hogy feltettek egy kérdést, hogy szinte nulláról mire érdemes most építeni. Te egyből rávágtad, hogy AMD-re nem
-pedig jobb mint az ION+Atom kombó, kevesebbet eszik, jobb a teljesítménye, GPU részét hybridCFX-el bővítheted, és CPU-ban is veri a vele azonos órajelű HT-s Atommagokat-, mindenféle megalapozottság nélkül. És amikor erre a te stílusodban rávilágítottam besérültél.
Szoftverre pedig elég durván ráálltak, és ha valami most még nem megy, akkor az kb. két hét múlva okés lesz, mint ahogy arra már rávilágítottam. És az újabb elérhető fícsőr AMD részéről, ráadásul nyílt platformon...
„Akinek a tudás elsajátítása drága, vajon tisztában van-e a tudatlanság költségeivel?”
Szóval, ha valamiben nem lenne igazam mutass már rá légy oly kedves, ha meg igen, akkor ismét megkérlek arra, ha nem értesz valamihez ne kijelentő módban tedd fel a kérdésedet! Miért? Mert aki szeretne tájékozódni, könnyen félrevezetve találja magát. A cinizmusom sem volt véletlen, hogy meg is jegyezd!(#9297) Bitlisz: De könyörgöm, ha vinfos alatt, ami állítólag több hardvert igényel, még egy 1600 @ 1280 MHz-re downclockolt Brazos elbír, akkor Linux alatt is menni fog, és nem véletlen Linkeltem a Brazos klub topikot, ugyanis ott beszámoltak róla, hogy megy Linux alatt a GPGPU-s hardveres gyorsítás! De ha mégsem linkelj már egy tesztet, ahol az általam említett 11.3as Catalist és engedélyezett XVBA mellett nem folyamatos a lejátszás.
Más: Tényeket kérek, nem pedig urban-legendekre, meg régen ez volt, úgyhogy tuti most is ez van dolgokra alapozzatok már. A (sz)ámítástechnika rohamos léptekben fejlődik. Ha nem tudtok vele lépést tartani, inkább ne adjatok tanácsokat. Ezt azok nevében is merem állítani/kérni, akik valós információt szeretnének beszerezni. Ha tévedtél nem para, be lehet látni azt. Mint ahogy én is nyújtottam a jobbomat a stílusom miatt -de látom neked nem kell, pedig nem disznóláb
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Jogász topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Game Pass [2025] - Az augusztusi lista
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest